Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?


Cine credeti ca merita cel mai putin sa ramana in finala si de ce? Pe care dintre concurenti nu v-ati mai dori sa-l vedeti in casa Nora pentru mama 3?

67 comentarii la “Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    flory Says:

    sa iasa catalin si masa care nu au facut altceva decat sa barfeasca s sa se certe de cand au intrat in concurs si nu trebuia sa stea atat numai rau au facut

  2. 29
    Laura Says:

    ANTONELA ,ION SI ALINA, SA PARASEASCA CONCURSUL, SUNT CEI MAI OBRAZNICI CONCURENTI …

  3. 28
    duta Says:

    eu vreu sa iasa afara ALINA , IONUT,CATALIN, D-NA LUCICA si D-NA ANTONETA deoarece sunt cei mai falsi concurenti. Merita asta TOTI DEOARECE nu au stiut sa fie sinceri.ANDREEA si STEFAN trebuie sa castige concursul pt. ca sau comportat cel mai normal si au fost ei in competitie. VOTATII SUNT CEI MAI SINCERI.

  4. 27
    alexandra Says:

    halal prietenie intre andreea..mihaela si ioana…:-j…mai ales mihaela si ioana st niste parvenite!!..andreea chiar a tinut la ele..si cand au fost sa pelke din kasa…Andreea a plans…:-@…ma rog…
    mie imi place cel mai mult de Andreea si Stefan care merita sa castige..si imi place si de alina…e o faa frumoasa dra nu cred k are ce cauta cu Ionut…adik st k apa si uleiul.!!
    D-na Lucica e cea mai tare:):))..inainte nu prea o suportam dar aqm la sfarsit!!a devenit mai buna!!
    Parerea mea este k mihaela este prea prefacuta.
    Andreea si Stefan merita sa castige!!!
    Ps…Roxana ..mama, tu stai akolo numai de dizanin:))…k de alcv nu etsi in stare..!! vb celorlalti..:))..
    HY v-am pupat

  5. 26
    Angi Says:

    Sa iasa Procesomanii Luci si Catalin prea mult ameninta si jignes . Doresc sa castige Alina si ionut sunt cei mai reali si se vede clar ca se iubesc.

  6. 25
    isa.issa Says:

    Alina sau Catalin sa pleceeeeeeeee:D

  7. 24
    mihaela_buzau Says:

    ALINA SI IONUT SA PLECE, SI SA CASTIGE ANDREEA SI STEFAN,EI MERITA PREMIUL,SUNT CEI MAI SINCERI CONCURENTII,AS VREA SA_I VAD IMPREUNA ,NU MI_AS DORII SA SE DESPARTA DUPA CONCURS,SAU SA SE CASATOREASCA DE DRAGUL BANILOR,AR TREBUII SA O FACA DIN SUFLET DACA SIMT ASTA. MULTA BAFTA LE DORESC.

  8. 23
    miri Says:

    sa iasa din casa Alina si cei doi Ionut si maicasa sunt niste certareti mai rau decat Lucica si catalin.De ce o acuza toti numai pe lucica si catalin? nui suporta pentru ca sunt mai destepti decat majoritatea din casa?

  9. 22
    andreea Says:

    lucica cu catalin trb eliminati, lucica nu face decat sa amenite concurentii si sa minta si apoi zice k ei 2 is sinceri …numai sinceri nu is ,,se vde clar in materiale care se dau cu ei cat de mult mint

  10. 21
    Claudia Says:

    ALINA este SINCERA, SUFLET MARE. SENTIMENTE PURE ATIT DE IONUT SI D-NA ANTONETA CIT SI DE CEI DIN JURUL EI. DUMNEZEU STIE ,VEDE SI AUDE TOTUL SI MAI ALES RASPLATATESTE OMUL SINCER CIND NICI NU TE ASTEPTI IAR CEI 3 PT CIT AU SUFERIT MERITA FOARTE MULTE.

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free