Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?


Cine credeti ca merita cel mai putin sa ramana in finala si de ce? Pe care dintre concurenti nu v-ati mai dori sa-l vedeti in casa Nora pentru mama 3?

67 comentarii la “Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?”

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    lorena Says:

    as vrea sa castige concursul Alina si Ionut,sunt foarte sinceri si indragostiti.Ioana mi se pare o prefacuta si o obraznica,as dori sa plece.Roxana este o persoana super dar nu stiu de ce nu doreste sa formeze un cuplu desi nu o merita Catalin.Ma bucur k a iesit Andreea ca era ceea mai obraznica concurenta si nu-l merita pe Stefan.Le doresc succes Mihaelei si lui Alex si Alina cu Ionut.

  2. 59
    adina Says:

    sper sa iasa ionut cu doamna antoneta pt ca atunci alina nu va mai putea ajunge la marele premiu asa cum sustine

  3. 58
    mira Says:

    merita ionut cu alina

  4. 57
    any Says:

    PENTRU FINALUL ACESTUI CONCURS MI-AS DORI SA RAMANA ROXANA,ALINA SI IONUT.Mi-as dorii am zis dar nu se stie ,mai intai sa vedem prezicerile lui Catalin(fiul mamei Omida)si dupa aceea preferintele kanal D iar in ultimul rand cine are pila mai mare ,mai grasa…….

  5. 56
    mihai Says:

    nu ar merita sa ramana finaliusti iona stefan andreea stela si lucica cu fisu inrest ceilalti merita sa fie finalisti

  6. 55
    dana Says:

    Cred ca Andreea,Alex, Ioana, Alina,Ionut, Roxana si Catalin sunt sinceri. Am indoieli in privinta celorlalti, mai ales Stefan si Mihaela joaca fals.Cred ca vor castiga cei preferati de Kanal D.

  7. 54
    sorina Says:

    lucica si frumosu ala de fiusu sa plece ca nu au nicio treaba cu concursu.nu stiu cum de a avut curaj sa vina la nora pt mama cand catalin e urat enorm de utat

  8. 53
    Anemona Says:

    Sunt de acord cu tine, Anda. In ultimele dimineti, cand telespectatorii au intrat in casa Nora pentru Mama, Alina a dovedit o nesimtire fara limite. Se cearta cu toti, se crede desteapta si cu studii superioare. Ea vorbeste despre facultatea pe care Catalin o face, dar nici ea nu este mai presus. A inceput de 4-5 ani facultatea si nu a terminat-o. M-as bucura ca, Catalin sa se tina de promisiunea facuta, adica atunci cand va iesi din casa sa se duca la rectorul universitatii si sa o dea pe Alina in tribunal si sa ii ceara despagubire 5.000.000 de RON, astfel incat daca o sa castige concursul sa dea toti banii.

  9. 52
    aurora Says:

    DC SA NU SE IA IN CONSIDERARE VOTURILE NOASTRE DIN ITALIA???SI NOI SUNTEM TOT ROMANI!!!DAK NE PALCE IONUT SI ALINA ASTA NU INSEAMNA CA AVEM VRE-O LEGATURA CU DOAMNA ANTONETA SAU ASA ZISELE CUNOSTINTE ALE DANSEI !!!

  10. 51
    aurora Says:

    IMI PALCE CU ADEVART ROXANA!!!ESTE O FATA INTELIGENTA,CU BUN SIMT,SINCERA SI UN CARACTER PUTERNIC.O APRECIEZ MULT DEOARECE NU A FORMAT UN CUPLU DOAR DE DRAGUL CONCURSULUI.AFARA VEI INTALNI PE CINEVA CARE TE VA IUBI SI TE VA MERITA.SUCCES!!!!:*:*:*:*:*

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free