Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 211 210 209 208 207 [206] 205 204 203 202 201 … 1 » Show All

  1. 2060
    sanda ionescu Says:

    E ultima sapamana si ma uit cu interzisa ,cat tupeu si rautate are Andreea!Noua ,telespectatorilor ne e clar ca nu mai poate de oftica pentru ca a fost eliminata!!!Inca nu pricepe ,ca a fost regula jocului!Regretabil e ca inca i se permite sa apara in emisiuni si sa provoace atatea discutii,desi ,daca bine ne amintim e singura care a incalcat cu buna stiinta regulile si dupa parerea umilului telespectator care va priveste,trebuia eliminata de atunci!!Iar in ceea ce o priveste pe Alina e demna de admirat,fiindca are sinceritatea sa recunoasca ceea ce toti stiu bine:au venit in concurs pentru BANI……norocul lor daca au gasit si perechea potrivita!!!!

  2. 2059
    andaD Says:

    Sunt de acord cu cele comentate de Bella si Alina. Fanii Alinei , Antoanetei si Ionut demonstreaza lipsa de obiectivitate. Toti concurentii au fost tratati egal. Nu am vazut pe unul mai favorizat ca celalalt. Alina a fost mai mult smotocita pentru ca asta a cerut. Daca nu se baga mereu ca musca-n lapte nu i se mai puneau atatea intrebari. Basca ca de multe ori nici ea nu intelegea ce vrea sa spuna. Este oscilanta. Noroc ca a venit Antoaneta si a dirijat-o pe calea castigului. Oricum este o fiinta rea ca si viitoarea soacra. Andreea este “mahalagioaica” asa cum multi afirma dar are coloana vertebrala si daca nu este zgandarita nu se ia de nimeni. Este genul de om care daca vede ca adevarul este vopsit nu mai tine cont si da cu gura dar este o fata cu suflet bun, nu este ranchiunoasa, dusmanoasa si razbunatoare ceea ce este mare lucru pentru un om. Stim cu totii proverbul: cainele care latra nu musca. Pe cand Alina… sa ma ierte dl. Dor care o tine in brate si gaseste tot felul de argumente in apararea mimozei dar nu pot sa-i dau dreptate. Nu sunt un fan al Andreei dar cred ca este criticata prea mult in comparatie cu Alina. Si Alina vorbeste urat , s-au dat materiale unde a folosit cuvinte si gesturi destul de urate dar asta nu se vede, Antoaneta si Ionut au fost la nunta unde au putut sa-si aranjeze voturile desi inclin sa-i dau dreptate lui Nicu la comentariul pe care l-a facut. Toate astea nu se vor vazute. Eu o simpatizez pe Roxana. Regret ca nu a avut cu cine sa faca cuplu. Ea ar fi meritat sa castige. Este un exemplu de urmat pentru toti tinerii. O fata educata, cu bun simt, cu studii, o buna prietena , frumoasa , tot ce-ti poti dori de la un copil. Cinste familiei ei.

  3. 2058
    blue angel Says:

    poi ce sa zik…………..Alina e the best cea mai tare numai pt ea ma uit la emisiune:*:*:*ma bucur fff moolt k a iesit Andreea din casa deoarece nu-si avaea rostul!!!era o fata cei lipsea cei 7 ani de acasa cred k se oftica k a iesit deoarece nu mai poate casttiga marele premiu

  4. 2057
    ina Says:

    andreea esti sooper k asa cum esti si sa nu`ti schimbi caracterul:*

  5. 2056
    ica din BELGIA Says:

    sunt ft bucuroasa ca a esit ANDREEA pt ca are gura mare si se cearta mereu!!!!!!!!
    si sunt compplet deacord cu GEOLLYY

  6. 2055
    ica din BELGIA Says:

    imi doresc fte mult sa castige ALINA&IONUT pt ca au fost batjocoriti de dna STELLA; dna LUCICA & de ANDREEA .andreea si stefan au facut cuplu pt BANI!!!!!!
    alina il iubeste pe ionut cu adevarat pt ca nu a facut cuplu cu el imediat si a lasat sa vina de la sine .

  7. 2054
    Geollyy Says:

    INTREBARE : De ce pe Andreea , dupa eliminare , ati invitat-o in 4 zile consecutive in emisiune , iar pe ceilalti concurenti care au parasit casa doar luni dupa eliminare ??? Vi se pare corect ? De ce pe Andreea ati favorizat-o ??? Cumva pentru faptul ca are gura mare si se cearta mereu ? Dragi organizatori , la faza asta nu ati fost corecti , ati fost partinitori !!!

  8. 2053
    katy Says:

    vi se pare ca Alina e ok dar nu credeti ca a fost mult prea rea atunci cind i-a cerut Antonetei s-o dea afara pe Andreea spunind: dinte pt dinte?In viata trebuiesa fii si mai indulgent.Ce-ar insemna sa ne razbunam pe toti cei care ne fac rau la un moment dat ? Nu se mai foloseste metoda asta d-lor.Andreea n-a fost mai vulgara ca Alina,s-au jicnit reciproc de ce ar fi mai buna ea si ar merita sa fie finalista?Eu cred si sint convinsa ca Andreea in locul ei, s-ar fi comportat mai bine si i-ar fi dat o sansa la gindul ca au stat atita timp in concurs si era loc pt toata lumea sa ajunga in finala.Asta inseamna sa fii OM

  9. 2052
    Mia2009 Says:

    Am auzit ca a iesit Ionut. Asa este ?

  10. 2051
    Mia2009 Says:

    Cine imi poate spune si mie cine a iesit ieri din concurs ? Va rog mult.

Pages: « 213 … 211 210 209 208 207 [206] 205 204 203 202 201 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free