Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 212 211 210 209 208 [207] 206 205 204 203 202 … 1 » Show All

  1. 2070
    simona Says:

    roxana m-a dezamagit foarte mult facand acest cuplu cu catalin.ea este o fata tanara care are toata viata inainte dar clar acest cuplu a fost construit de catre lucica cea hoata pentru castigarea marelui premiu.imi place de ioana si de cuplul mihaela ,alexandru sunt sigura ca vor fi impreuna si afara.dar cuplul meu preferat este alina si ionut deoarece s-a vazut ca se iubesc prin felul cum au raspuns ataturilor date de stela si lucica dar si andreea cea care isi doreste mai mullt banii ca pe stefan.roxana a fost preferata mea si sincer prima fata din toate editiile nora pentru mama care a aratat ce inseamna respectul si calmul.nu pot sa spun ca acum nu o mai apreciez atat de mult dar cuplul facut cu mosneagul de catalin m-a surprins.sper si o rog pe roxana daca o sa citeasca acest mesaj sa se desparta de catalin pentru ca nu se potrivesc deloc intre ei fiind si 10 ani diferenta.te pup roxi.

  2. 2069
    anonima Says:

    Ildico este o cotoroantza imputzita cu 2 fetze..joaca dupa cum i se pare ei mai bine!!!Alina ca sa ramana in casa a pupat-o in cur pe Lucica si acum cand s-a vazut “nora saptamani” se crede cea mai desteapta,se vede ca a venit doar pt.bani..NU PT.IUBIRE!!!Ionut este doar un accesoriu…HUUUUU ILDIIKOOOO sii ALIINAAA!!!IESITZI DREAK DIN CASA…k imi vine sa sparg plasma knd va vad la TV!!!!X(X(X(

  3. 2068
    anonima Says:

    Antoneta este o moldoveanca imputzita iar ficiorsu este piticu’ lu alina.dak era in afara concursului alina nici nu se uita la el..:-&…pe alina nush cine o voteaza…totzi cei care o voteaza sunt niste bulangii,alina esti o curca beata..si mai fa si tu o baie din cand in cand….sper sa vezi acest mesaj cand iesi din casa!!!adik in curand!!!>:)

  4. 2067
    anonima Says:

    alina este o prefacuta,a venit in concurs doar pentru bani.Dn Stela ia dat clasa atunci cand a vrut s-o pastreze in concurs fara nici un ban.SPER SA CASTIGE ROXANA!!!

  5. 2066
    ina Says:

    MA BUCUR PTR D`NA STELA SI STEFAN CA AU RAMAS IN CASA:*II

    VOTEZ IN CONTINUARE SI IMI PARE F,RAU CA ANDREEA NU`I IN

    CASA.:*POOP

  6. 2065
    camereana Says:

    Gabriela are cv in potriva cuplului fantastic format din alina si ionut!ce mai cauta andreea mereu pe aleea dragostei?sa faca mahala?ionut alina si cu dmn antoaneta sa merga cu capul ridicat pana la finalul emisiunii, sa fie uniti sa se iubeasca si chiar daca nu vor castiga marele premiu sa iasa ca niste invingatori!

  7. 2064
    dana Says:

    M-a dezamagit Roxana. Cum sa te casatoresti cu un baiat pe care nu-l suporti? Se vede ca nu suporta sa o atinga. Casatoria nu este o joaca, ea este tanara, are toata viata inainte. Pacat.

  8. 2063
    lumi Says:

    FELICITARI ANDREEI CA A SPUS INTOTDEAUNA CE A GANDIT SI PENTRU SINCERITATEA DE CARE A DAT DOVADA PE PARCURSUL CONCURSULUI! MERITA SA AJUNGA IN FINALA SI SA CASTIGE!
    ALINA SI IONUT SUNT JALNICI, ALINA CRED CA A GRESIT CONCURSUL. IMI PLACE SI MIHAELA, ALEX, STEFAN, IOANA.
    ROXANA CRED CA GRESESTE TOCMAI LA SFARSIT, NU CRED CA SE VA INDRAGOSTI VREODATA DE CATALIN SI/I VA PAREA RAU APOI. NU INTELEG DE CE FACE ASTA!
    AS DORI SA AFLU TEL. ANREEI SAU EMAIL/UL CUM POT INTRA IN POSESIA LOR?AS VREA SA VB CU EA NEAPARAT!

  9. 2062
    ioana Says:

    alina si ionut formeaza cel mai frumos cuplu ei merita sa castige acest concurs.mult succes alina si ionut

  10. 2061
    yssa Says:

    gestul lui Stefan din aceasta seara nu a fost deloc unul placut,pe cand al doamnei Stela de admirat…….sh ink un lucru se vede clar k Gabriela e mana-n mana cu acea fiintza Andreea,ea nu avea ce cauta in aceasta seara pe ALEEA DEAGOSTEI…….esti penibila fetitzo,te pui in niste ipostaze demne de cea mai veche meserie

Pages: « 213 … 212 211 210 209 208 [207] 206 205 204 203 202 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free