Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 207 206 205 204 203 [202] 201 200 199 198 197 … 1 » Show All

  1. 2020
    dor Says:

    A inceput emisiunea. Surpriza! Cine ne incanta cu prezenta-i de “nikita’ si cu vorbe din inima mahalalei? Cei ce sperau sa n-o mai auda si sa n-o mai vada pe Andreea, au primit teapa din partea canalului. Este omniprezenta, stie tot, face si spune ce vrea, cum vrea, cand vrea “muschii ei”, este psiholog, analist, emite judecati de valoare, deoarece i se permite si este incurajata in acest sens.

    Din acest motiv “sufletul mahalalei” si-a pierdut simtul realitatii. Mai are multe de spus, pune conditii, face reguli, mai are resturi de jigniri si acuze de adus. Cand preferatele Gabrielei Cristea , Andreea si Stela, se baga in vorba altuia, intrerup pe cei care incearca sa raspunda intrebarilor puse de insasi ”moderatoarea”, ea face observatii tot celor care lasa necioplitele sa se exprime liber si nelimitat. Gabriela Cristea si realizatorii ar trebui sa fie multumiti ca au inlesnit intalnirea a doua suflete “pereche”si d-ra Andreea va fi fericita ca a descoperit “marea, eterna si nemarginita dragoste”. Ce mandrete de fata, stie sa injure mult si bine, doar de asta e invitata, e prezenta ideala pentru noi, chiar asa dimineata nu avem parte de asa jargon nicaieri.
    O tanara ( mi-as permite sa spun si rea) telespectatoare, orientata in sens unic in ceea ce priveste logica, adreseaza o intrebare “tare” Alinei (cred ca a mai auzit-o de o mie de ori) –“Alina ai venit in casa pt. bani?”, aceeasi intrebare poate fi pusa oricarui concurent care a facut un cuplu sau nu in casa. Nici unul dintre ei , nu s-ar fi intalnit cu perechea afara si deci nu s-ar fi iubit (doar printr-o coincidenta fantastica). De ce nu se dau materiale in care fetele Alina si Andreea vorbesc fiecare cu tatal celeilalte? Raspuns: s-ar clarifica cat si cum a jignit fiecare parintele celeilalte. Evident Adreea ar fi campioana ca asta este atuul ei si e superspecializata.

    Stela nu-si poate stapani ura impotriva Alinei si Antoanetei, e ofticata rau saraca, a pierdut trenul. Cata modestie..pe Stefan si maica-sa , se autopropuneau castigatori. Diabolica si fiul ii sustineau (pt spectacol) sa-si intretina fanteziile (acum ca mi-amintesc de desenul lui Stefan chiar consider ca a fost inspirat).
    Nu m-as mira daca Kanal D ar readuce-o pe Andreea in casa, nu ne este clar ca ea TREBUIE sa castige? Alina nu intelege ca Andreea (rasa superioara) trebuie servita promt si la obiect, cand vrea, cum vrea?
    Aceasta Iulia e de-a dreptul nesimtita, probabil nu stie decat sa castige un banut participand pe colo pe colo ca aplaudac si etalandu-si sanii. Aceasta desteapta si inteligenta d-ra sau d-na, pune eticheta pe majoritatea telespectatorilor dar nu-si da sema (e cam gasculita) ca nu e o jignire sa ai caracterul Alinei ci cel al Andreei. Eu imi permit acum sa vorbesc nu tocmai cum imi dicteaza caracterul , pentru ca vreau sa-i raspund in acelasi stil, poate se trezeste neuronul (inactiv deocamdata) si are vreo tresarire de luciditate. O are pe Andreea aproape, poate sa o pupe unde vrea, cat vrea, cand vrea si sa-i curete eventualele scame.

    NOTA – Am facut o analiza a gramaticii limbii romane exprimata in scris de fanii Andreei.

    INTREBARE – O mai vedem si maine?

  2. 2019
    ina Says:

    ANDREEA II DE NOTA 20 SI NU`I O DOBITOACA:*:*:*

    ESTI O FATA SOOPER OK;)

    INTELIGENTA SI IL IUBESTE PE STEFAN,IN SCHIMB

    MAIMUTA DE ALINA NU`L VREA PE PAPAGALUL DE

    IONUT,VREA PREMIUL

  3. 2018
    andreea Says:

    mai ce sa va spun…doar decat..ca alina e o pustoaica cu 2 fete si o mare da mare proasta……andreea si stefan au stiut sa lupte si alina si antoneta baba aia buna de nimica…au eliminat o iubire adevarata,nu ca alina si ionut care sunt atat de perversi..mi-as dori din suflet sa pot vorbi cu andreea,e o fata extraordinara.Sidaca nu ar fi comentat nimica pana acuma nu ar fi castigat nimic!!!!!oricum cei care as vrea sa castige in acest moment este MIHAELA&ALEXANDRU!!!!!!!CHIAR MERITA!!!!!ANDREEA ESTI O SUPER GIRL!!!!!TE IUBESC!!TINEO TOT ASA!~!!!!
    CU DRAG ,ANDREEA DIN BACAU!!!

  4. 2017
    ina Says:

    ANDREEA A FOST SI VA RAMANE PREFERATA MEA,VREAU SA ZIC CA AM AJUNS SA O IUBESC CA PE`O SORA,IMI PLACE FOARTE MULT CA ZICE TOT CE GANDESTE SI ARE CARACTERUL CA SI AL MEU.MERITA SA CASTIGE CONCURSUL,AM VOTATO DE MULTE ORI SI CREDEAM CA RAMANE PANA LA FINALA,DAR NESIMTITA DE ALINA S`A BAGAT CA MUSCA IN CURUL CALULUI SI ARE DREPTATE ANDREEA ,CAND ZICE DE IONUT CA II PAPAGAL,REPETA DUPA ALINA SI APROBA TOT CE ZICE:))))ANDREEA ESTI O DULCE SI MI`AR PLACEA SA POT SA VB CU TINE:*POOP

  5. 2016
    marius Says:

    si opropo ,kanal d a favorizato foarte mult pe andreea cred ca nu are rost sa spun mai multe

  6. 2015
    marius Says:

    ii apreciez pe alina si pe ionut dar imi pare rau ca nu se pricep sa le dea replici la animalele alea de andreea si mucegaiul ala de stefan. dar aveti grija alina si ionut ca s-ar putea sa castige frumusica de roxana cu bombalaul ala .ala la anii care ii are nu a fost in stare sa-si gaseasca o femeie afara si mai pretinde ca e destept. e destept pe dracul sa-l ia. e un fustangiu

  7. 2014
    marius Says:

    andreea esti o foarte mare dobitoaca

  8. 2013
    Carla Says:

    Consider ca Andreea nu a gresit cu nimic fata de trioul fantastic si ca doamna Antoaneta nu trebuia sa se razbune pe Andreea pentru greselile doamnei Stela.

  9. 2012
    birlea anamaria Says:

    BRAVO ALINA DAI PE TOTI AFARA MERITI SA CISTIGI PENTRU CA NU ESTE NIMENI DE PARTEA TA

  10. 2011
    CORNELIU TABITA Says:

    …………drept sa va spun nustiiu cine o voteaza pe perversa asta DE ALINA. ALINA SI IONUT NU VOR FI NICIODATA un cuplu ………si sper ca MIHAELA SI ALEXANDRU sa castige ca ei merita sa castige …..sunt frumosi sinceri ……etc…….alina este JALNICAAAAAAAAAAAAAAAAAA…….CU TOATE CA MAI SUNT NISTE FRAERICARE VOTEAZA PT ACEAST SPECIMENT …………………NNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU OOOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMAIIIII VOTATIIIIIIIIII OAMENI BUNI ………IMI PARE SINCER RAU PT ACEASTA EMISIUNECA O STRICA …”’ALINA….FR

Pages: « 213 … 207 206 205 204 203 [202] 201 200 199 198 197 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free