Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 205 204 203 202 201 [200] 199 198 197 196 195 … 1 » Show All

  1. 2000
    mihaela trofin Says:

    nu mia placut de la inceput de alina o plosnita ,parvenita fara bun simt ,respect ptr cei din jur si se potriveste de minune cu antoneta si frigidul de ionut. Doi oameni care nu stiu cum sa mai faca rau,astia sufera daca tre3ce o zi si sa nu faca scandal ;antoneta parca ar fi mereu in sevraj -lipsa alcool iar fiisue negru ca sunt si altii mai destepti decat el ,permanent au cautat sa iasa in evidenta au impresia ca mai destepti caei nu exista.Banii nu aduc nimic bun cand ii castigi pe cai ilicite sau iti bati joc de un om ,ati umilit-o pe ANDREEA dar o sa va luati inapoi inzecit plata .AR FI FRUMOS CA CEI CARE PRODUC EMISIUNEA SA VA DEA UN PIC PESTE NAS SI SA O ADUCA INAPOI PE ANDREEA GASESC EI UN MOD SI ATUNCI SA _I VEDEM PE HAMESITA DE ALINA,FRIGIDUL DE IONUT SI ALCOOLICA ANTONETA.FEMEIA asta ,Antoneta are probleme mari cu capul si fiisu la fel intotdeauna spun ca cineva are ceva cu ei sufera de mania persecutiei,grandomanieisi a prostieicel putn Ion e jalnic cu teoriile lui are sa pape hapul ALINUTA nu se va casatori cu el ,muierii ii place sa profite de pe urma barbatilor si sasi traiasca viata banii o omoara pe ea e sigura ca va castiga dar ar trebui sa si pr measca lectia asta ca un exemplu si ptr celelalte fatuci care se ghideaza dupa acelasi principiu .DECI KANAL D AR FI CAZUL SA LE PEDEPSEASCA UN PICUT MAI MULT .

  2. 1999
    marycta Says:

    OAMENI BUNI NU O MAI VOTATI PE ALINA ACEASTA EMISIUNE PENTRU IA ESTE BISNIS VREA TOTI BANI NUMAI PENTRU IA LU ANTOANETA O SAI DEA CIUCIU VOTATO PE MIHAIELA SI ROXANA ALINA DACA NU MAI ESE NORA SAPTAMINU SE DUCE LA BALAMUC

  3. 1998
    marycta Says:

    PE 4 SE TERMINA IMI PARE RAU CA A IESIT ANDREA DAR ACEASTA EMISIUNE ESTE DE BISNIS NU INTELEG CUM VOTEAZA LUMEA O PAR*SUTA CA ALINA ASTA VREA NUMAI BANI SI ANTOANETA LA FEL FAC BANI JUMA JUMA SI PE URMA DIVORTEAZA NU STA IA CU IONUT CA E URIT NU IMI PLACE MIHAIELA DAR AS VREA SA CISTIGE IA VOTATIO PE IA SI PE ROXANA

  4. 1997
    Lavynya Says:

    Cum poti sa crezi k exista iubire intre cineva care isi numeste partenerul “jegos”. daca facem o retrospectiva a emisiunii o sa ne amintim ca Andreea, Mihaela si Ioana au fost singurele fete care la inceput nu au primit nici un trandafir, ceea ca inseamna ca nici un baiat nu le-a placut. Daca Stefan initial nici nu a fost atras de Andreea cum poate sa se nasca subit o iubire atat de mare intre ei. Daca nu consideri pe cineva atragator din punct de vedere fizic nu cred ca formezi o relatie si vrei sa te casatoresti cu el. Stefan a format un cuplu cu Andrea doar pt concurs si acest lucru se vede clar. Nu merita sa castige

  5. 1996
    e Moldoveni Vanesaiver Says:

    Pacat ca a iesit Andreea din casa! Cuplul ei chiar merita a castige.
    Cat despre an toneta, fiul ei sa alina, nu-mi plac deloc, sunt niste Moldoveni fara minte. Nu mi-s-a parut deloc ca nu au acceptat propunerea.
    Acum ca a plecat Andreea, Roxana ar merita sa se casatoreasca cu Catalin si sa castige concursul.
    Alina si Ionut nu merita deloc sa castige concursul

  6. 1995
    ina Says:

    iDIOATA DE ALINA MERITA BATUTA:))DACA ERA APROAPE DE ORASUL MEU II SPARGEAM FATA AIA PERVERSA,IMI ERA SCARBA DE EA CAND O VEDEAM LA TV.MARS DUTE DR*CU CU IONUT AL TAU SI FEMEIA AIA FARA GAT,CRASA SI CU CAPUL MARE(ANTONETA).

  7. 1994
    ina Says:

    Nu`i corect ca a iesit Andreea din casa,nici nu ma mai uit la nora ptr mama:(((ii tine in casa pe handicapaty aia,nu`i corect sa destrami un cuplu si sa lasi persoane fara cuplu in casa.Sunt foarte dezamagita de concurs si nu merita sa fie Andreea eliminata:(De cand a inceput npm3 am votato pe Andreea si Stela,le pup si le doresc multa sanatate si fericire.
    ANDREEA ESTI O SCUMPA SI TINE`O TOT ASA:*TE POOP

  8. 1993
    nyku Says:

    Dragi telespectatori nora pentru mama 3 din partea mea va spun sa nu mai faceti reading acestei emisiuni findca faceti degeaba asa ceva !! Aceasta emisiune este falsa…adik mamele , fetele , baieti au scenariul prgatit deja de la regizori !! Chiar si Gabriela va face sa voti ca sa va consumati creditul dar voturile sunt in functie de cine vor ei sa castige…adik regizori , hotarasc cine catiga !! De altfel cum de situatia a luat asa o schimbare de cand se termina nora pentru mama..adik Roxana nu mai e nora saptamanii findca nu a facut un cuplu si nu ar avea cu cn sa castige !! Asa ca gabriela a hotarat ca alina sa fie nora saptamanii si antonetta mama saptamanii doar sa aiva rading la o nunta falsa ca ati vazuta ca dupa toti se despart !! despartire nu face parte din scenariul nora pentru mama!! dar dc credeti ca nu a rezistat nici un cuplu fiindca concuretii faceau cupluri ca era scris in scenariul nora pentru mama si afara erau liberi sa faca ce vor !!!!

  9. 1992
    veronika Says:

    aseara nu mam mai uitat de scarba mie scarba pur si simplu sa mai vad aceasta emisiune de rahat gabriela nu stiu de unde esti dar parca esti crescuta in mahala nu faci altceva decit sa arati partea cea mai rea pentru ca pur si simplu enervezi omul pui atatea intrebari de scoti omul din sarite numai ca ai si favoriti cum ar fi andrea pe ea nu o descosi pentru ca sa stiut de la inceput ca andreea va castiga ma faceti sa cred ca este adevarat ce a spus doamna lucica despre andreea la munte ca a avut deaface cu cineva din staf de cate ori a fost andreea la un pas sa iasa din concurs aty facut sa nu iasa andreea nu se iubeste cu stefan deloc

  10. 1991
    simona Says:

    Imi place ca a iesit Andreea din casa, pentru ca era prea vulgara si nu stie cum sa vorbeasca cu cei mai mari. Oricum o sa castige Mihaela si Alex pentru ca ei nu se baga in conflicte, poate ca si Alina cu Ionut daca nu mai intra in conflicte cu ceilalti. Aseara d-na Antoneta a demonstrat ca ea nu a venit pentru bani. Oricum d-na Antoneta si cu copii ei sunt mult mai destepti decat Stela si copii ei, cel putin d-na Antoneta a fost plecata prin lume si stie cum e viata, stie cum sa vorbeasca.

Pages: « 213 … 205 204 203 202 201 [200] 199 198 197 196 195 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free