Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 204 203 202 201 200 [199] 198 197 196 195 194 … 1 » Show All

  1. 1990
    oxa09 Says:

    voi cei de la kanald ne credeti prosti,nu ati vazut ca voturile pt.alina si betiva de antoaneta au inceput sa curga dupa ce ei au fost la inmormantare si nunta,corect era sa nu mearga la nunta ca de aceea este un concurs.ati vazut ce rele au fost cu andreea,tarfa de alina a zis dinte pt. dinte,atata rautate nu am vazut.nu mai trebuie votati acesti satanisti.alina gaina era o cop[ila acum si-a dat arama pe fata,sa le fie rusine,noi suntem aproape o suta de persoane ,care nu suntem de acord cu fam.satanista ne faceti de nu o sa ne mai uitam la emisiune,nu sunteti corecti fata de noi telespectatorii.nu-i mai votati.sa le fie rusine cu atata rautate.

  2. 1989
    Alina Says:

    Aceasta presupusa “”doamna Antoaneta” impreuna cu fiul sau care nu stie nici macar sa vb corect, si bineinteles cu “domnisoara Alina” …sunt niste idioti si niste falsi.DAca stau bine sa ma gandesc nu cred ca exista cuvinte pt a-i caracteriza, in acest moment zic si fac una iar in momentul urmator se contrazic.Spre exemplu in emisiunea de azi cand a fost eliminata Andreea datorita acestor scorpii…au facut-o fiindca stiuau ca Andreea poate fi nora saptamanii in finala deoarece ea impreuna cu Stefan sunt cel mai longeviv cuplu.
    Asa ca scorpiilor atat le-a trebuit!
    Auzi la ele nu le-a respectat Andreea si Stefan, pai da ca si Antoaneta cu Alina le-a umplut pe ele de respect…Ele vb de altii dar rahatul din ograda lor nu il vad, ele nu s-or vedea ca sunt penibile?
    Sa le dea Domnul dupa fapta si rasplata adik nimic si in final sa ajunga ele la mana doamnei Stela si a lui Stefan, sa piarda exact la mustata nenorocitele astea!

  3. 1988
    bella Says:

    INCEPAND DIN ACEST MOMENT KANAL D ESTE STERS DIN GRILA MEA DE PROGRAME. SUNT ATAT DE REVOLTATA DE ACEST ARANJAMENT AL KANALULUI INCAT MA DOARE CAPUL. O PREFACUTA CA ALINA. O NEMANCATA CA ANTONETA. UN NIMIC, CA IONUT RAMAN IN CASA SI SINGURA FATA CU ADEVARAT SINCERA CARE A LUAT APARAREA TUTUROR, IESE. ATI ARANJAT KANAL D SA CASTIGE MINCIUNA, PREFACATORIA, NEMANCATII. RUSINE DE UN MILION DE ORI. M-AM UITAT 9 LUNI CA SA RAMAN CU UN GUST AMAR , SA INTELEG CA SI LA VOI E O POLITICA SI POLITICA E O CURVA, NU? MI-E CU ADEVARAT SCARBA. FACETI DOAR RAU LASAND IN FATA TOT FALSUL. DE AZI, ADIO KANAL. OARE E PREDESTINAT NUMELE? SA PUTA CA UN CANAL?

  4. 1987
    mimi Says:

    imi pare rau ca pe ultima suta de m a fost votata ANDREEA ,si a parasit casa dar exact ca fiecare pasare piere pe limba ei

  5. 1986
    mery901 Says:

    cine stie cand se terina emisiunea ?

  6. 1985
    paty Says:

    a mai observat cineva,ca de-abia atunci cand aproape au fost inchise liniile de votare,gabriela si asa zisii telespectatori au incetat sa mai critice pe antoaneta,alina si ionut?de ce nu a fost la fel de la inceputul saptamanii?

  7. 1984
    alexandra Says:

    Sunt de acord cu Dor care spui tu ca si-au mai revenit organizatorii in frunte cu Gabriela in privinta materialelor si a comentariilor in ceea ce ii priveste pe Alina si Ionut sau poate Alina prin cat s-a chinuit sa explice lumii cum sunt lucrurile de fapt a reusit sa ii convinga .Cine stie ?
    Totusi imi sustin parrerile in privinta celorlalti din casa si ar trebui sa treaca si ei cel putin odata printr-o analiza “la sange” a gesturilor , cuvintelor …cum a trecut si Alina .

  8. 1983
    marycta Says:

    ANDREA IMI PLACE MULT ASA CUM ZIC CELE DIN CASA CA ESTE VULGARA DAR ESTE MAI DESTEAPTA DECIT ELE CU TOATE CA NU ARE FACULTATE ALINA MIHAIELA IUBIRE MARE PTR.BANI BAFTA MULTA ANDREA SI STEFAN

  9. 1982
    ciubotariu gabriela Says:

    sunt si eu moldoveanca,mi-e rusine cu antoneta si ionut,imi pare rau ca ne face de ras pe noi dar ar trebui sa castige cel mai tare cuplu care se iubesc nu falsi pentru bani.

  10. 1981
    ciubotariu gabriela Says:

    andreea si stefan ar trebui sa castige concursul,e cel mai tare cuplu si alina si ionut joaca teatru pentru bani.

Pages: « 213 … 204 203 202 201 200 [199] 198 197 196 195 194 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free