Mihaela – Mireasa Saptamanii


Sambata, 23.05.2009, la Finala Saptamanii, Mihaela a fost printre favoritele publicului, iesind pe primul loc si dobandind iarasi titlul de Mireasa Saptamanii.

Ce parere aveti de faptul ca Mihaela a iesit din nou Mireasa Saptamanii? Care credeti ca sunt punctele ei forte in acest concurs?

65 comentarii la “Mihaela – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    ADA Says:

    mihaela este o …………………proasta ku P MARE……e moarta dupa bani…si ea si alexandru si soacra ei….kre nu cred k va fi soacra ei……e cea mai nesuferita concurenta impreuna ku gask lui papuk adik ALINA ANTONETA SI IONUT….si ioana e cea mai dusmanoasa pers……..e urata tare…credea k se uita mihai la ea???/s-a inselat…

  2. 39
    MARI Says:

    NU ATI PROCEDAT CORECT CU MIHAELA CA A REVENIT IN CASA . ATI FACUT INTENTIONAT SA IESE CASTIGATOARE ? AM URMARIT CU DRAG ACEASTA EMISIUNE DAR ATI FACUT GRESELI SAU SE STIE DE LA INCEPUT CINE TREBUIE . SA NU BATA LA OCHI CRED CA ALINA AR MERITA . NICI MIHAELA SI NICI ANDREEA NU MERITA .MAI BINE MERITA LA MAHALAGISM .

  3. 38
    veronica Says:

    IMI PARE RAU CA A ESIT MIHAELA NORA SAPTAMINII pentru ca a fost o……cu 10 fete asta nu ia fost prietena niciodata lui andreea ,la ea a fost o scoala pentru ca sa se vada bine pe linga andreea si acuma a tradato fffff urit din partea ta nu trebuia sa iesi niciodata nora saptaminii esti o avara decare te folosesti de alex.

  4. 37
    lili Says:

    imi place de roxana e o fata k si as vrea sa-si gaseasca cineva intradevar care o iubeste

  5. 36
    cristina Says:

    eu sunt de parere ca Roxana sa fie nora saptamanii…

  6. 35
    anda Says:

    Impartasesc parerea lui Darsim. Cat priveste prietenia celor trei fete s-a vazut de la inceput ca nu a fost o prietenie adevarata. Au bagat-o pe Andreea la inaintare sa se certe cu toata lumea pentru ele si apoi aplica strategia pentru concurs.Andreea este o fata sincera, corecta, cam vulgara nimic de zis dar cu coloana vertebrala. Are personalitate si a dovedit ca este o buna prietena. Cele doua, Mihaela si Ioana au mai multe puncte comune si de discutat ele avand studii superioare au tolerat-o pe Andreea un timp oarecare cat au considerat ele. Vazand aceste lucruri nu cred ca afara cuplul Mihaela – Alexandru va continua deoarece cat de corect si tandru este acest baiat nu e dorit de Mihaela si familia ei. Acum e tolerat pentru miza concursului dar afara i se va spune “PA”. Pacat! Inca o data cinstea si omenia omului simplu va fi calcata in picioare. Din cate-mi amintesc, prima data l-a refuzat pe Alex. crezand ca va face un cuplu cu Catalin. Intrand acesta impreuna cu mama lui in casa si vazand cu cine va avea de luptat, Mihaela s-a refugiat iute in bratele lui Alex. Si de aici iubire mare sa putem ramane cat mai mult in concurs si eventual sa si castigam ! De! Mai usor si fara prea mari probleme a fost sa-l manipuleze pe Alexandru si d-na Ildiko. Practic si-a vazut interesul folosindu-se de Andreea si cei doi. Acum ca are votanti destui nu pot decat sa vad care va fi finalul. Nu cred in obiectivitatea telespectatorilor de aceea ma tem ca si de data aceasta vor castiga cei care afara se vor desparti si vor imparti premiul. PACAT!

  7. 34
    daniela Says:

    CAM PROSTUTA

  8. 33
    darsim Says:

    Nu cred ca trebuie sa judecam oamenii dupa aspectul fizic, pt ca asa suntem lasati de Dumnezeu! Daca am avea puterea sa ne schimbam noi insine atunci “n am mai incapea in lumea asta de atata frumusete!”.Omul trebuie criticat dupa faptele sale care reies din anumite situatii , probleme cu care te confrunti in viata!
    Mihaela cred ca este o fata educata, dar “nu l are pe vino-ncoace” si in relatia cu Alex cu siguranta familia ei va avea o influenta mare asupra ei!
    Nu se potrivesc din nici un punct de vedere!

  9. 32
    sorina Says:

    imi place de roxana e foarte frumoasa ……parerea mea e ca iubeste pe cineva de afara si de aceea nu vrea sa formeze un cuplu cu nimeni…..

  10. 31
    sorina Says:

    daca eu as fii in casa nu mas certa cu nimeni ….as incerca sa ma inteleg cu toata lumea si sa ma distrez si sa leg multe prietenii…..o sa va para foarte rau pt ce faceti si ati vrea sa dati timpul inapoi si no sa mai puteti…..

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free