Mihaela – Mireasa Saptamanii


Sambata, 23.05.2009, la Finala Saptamanii, Mihaela a fost printre favoritele publicului, iesind pe primul loc si dobandind iarasi titlul de Mireasa Saptamanii.

Ce parere aveti de faptul ca Mihaela a iesit din nou Mireasa Saptamanii? Care credeti ca sunt punctele ei forte in acest concurs?

65 comentarii la “Mihaela – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

 1. 10
  andrada Says:

  Pentru faptul ca si-a tradat prietena eu nu m-am bucurat ca Mihaela a iesit nora saptaminii.Roxana ar fi fost mai indreptatita sa iasa sau Andreea.De altfel eu pe una dintre aceste doua fete le vad sa cistige concursul.roxana pentru tot ce a demonstrat in acest concurs iat Andreea pentru ca are coloana \vertebrala este sincera si spune lucrurilor pe nume.Bravo andreea

 2. 9
  MOCA GEANINA Says:

  Nu imi place delok de Mihaiela….nici de Alex!!Mi-as dori sa castige Andreea si Stefan…concursul…chiar daca au facut multe gafe in acest concurs..dar au fost sinceri..si nu au fost pervesi!!

 3. 8
  oana Says:

  o preferam pe Alina.Si Mihaela e draguta dar mai bine Alina

 4. 7
  Claudia Says:

  Nu am nimic cu ea sau cu Alex. Bravo ei dar cu siguranta in ultimul moment va fi o rasturnare de situatie ca de altfel in orce concurs. Finalul conteaza foarte mult este asteptati de toti dar CISTIGATORII SUNT de pe acum pot zice sigur ALINA SI IONUT.

 5. 6
  Ana Says:

  Nu mi-as dori o mireasa asa urata si rea;oare cine voteaza urata asta?Alina si Ionut merita sa fie castigatorii concursului sunt frumosi impreuna si se iubesc.

 6. 5
  iulia b Says:

  Mi-as dori foarte mult ca Alina , sa poata sa vada aceste mesaje, in special al meu . Draga mea, in viata vietii mele nu am mai vazut o persoana mai rea,
  mai malefica si mai razbunatoare ca si tine. Doamne, dar tu nu te vezi???? Cata perversitate ai in tine? Te bagi in seama in discutii , mai ales azi cand ai vazut o portita de a o ataca pe d-na Stela, cu faza cu ioana. Saraca de tine, marea martira, maica tereza de la npm3, care ii ia apararea lui ioana. Nu iti este rusine???Cat esti de falsa , si mai ales cu maimutoiul acela care il ai langa tine si deosebita de maicasa , intradevar , asta spune multe despre tine . Totodata iti recomand sa mai pui mana pe o carte , sunt sigura ca organizatorii ti-ar oferi , cu toata facultatea ta , ai un limbaj, si o coerenta in idei……sa fereasca bunul D-zeu.
  Mai este lume care a terminat nu una, ci 2 facultati, si un master, asa cum sunt eu , deci nu esti deloc speciala, ci mai degraba comuna, banala , “cursy”

 7. 4
  anda Says:

  Alina deja pierde mult prin artagul pe care-l are , vorbeste sa se afle-n treaba, tinde spre mahalagism. Oricum putini au incredere in cuplul lor. Nu te poti indragosti de la niste “poale-n brau”. Mihaela deja a intrat in strategia finalulul de concurs asa cum fiecare ar trebui sa-si joace ultima moneda. Priviti la coana Lucica! Lupta pentru premiu va fi foarte stransa.

 8. 3
  maria Says:

  ma bucur pt mihaela ca a iesit nora saptamani dar mi-ar fi placut mai mult sa iasa roxana

 9. 2
  mary Says:

  îmi place mult emisiunea voastra. as vrea ca alina si ionut sa primeasca marele premiu deoarece îl merita.

 10. 1
  lumynitza Says:

  mihaela a revenit in casa cu o strategie foarte bine pusa la punct.o ataca pe andreea ca o hiena,asa prietena nimeni nu si-ar dori e o prefacuta.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free