Mihaela – Mireasa Saptamanii


Sambata, 23.05.2009, la Finala Saptamanii, Mihaela a fost printre favoritele publicului, iesind pe primul loc si dobandind iarasi titlul de Mireasa Saptamanii.

Ce parere aveti de faptul ca Mihaela a iesit din nou Mireasa Saptamanii? Care credeti ca sunt punctele ei forte in acest concurs?

65 comentarii la “Mihaela – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    darsim Says:

    Dna Lucica prin felul dansei de a fi cu siguranta imi va lipsi de pe “plasma”-cum spun ei!

  2. 19
    darsim Says:

    La inceputul emisiunii NPM 3 n am simpatizat o pe Andreea, dar pe parcurs am realizat ca sunt putine persoane pe lumea asta sincere ca ea, si mi as fi dorit s o am ca prietena!

  3. 18
    darsim Says:

    In ceea ce il priveste pe catalin, este un baiat educat, serios, cu bun simt si nu cred ca e in stare sa jigneasca vreodata partenera de viata! S ar potrivi cu Roxana, dar nu cred ca ea ii va da vre o sansa!

  4. 17
    darsim Says:

    nu cred ca va fi nici-o nunta! Nici un concurent nu pare a fi pregatit pt acest pas, par nesiguri pe ei si pe cuplurile lor.

  5. 16
    darsim Says:

    cand vor iesi din casa, sunt convinsa ca toti concurentii isi vor da seama ca aceste certuri din casa, afara nu au nici o importanta! Ba mai mult persoanele care se considera “rivale” in casa, afara pot descoperi ca au multe in comun si ca tot ce a fost in casa a fost datorita presiunii!

  6. 15
    Corfariu Roxana Says:

    Dragi telespectatori eu ma numesc Roxana si am 13 ani.Sunt si cel mai mare fan al vostru.Asvrea sa intru si eu in casa ca sa vad si eu cum i acolo.Va inteleg stresul si vrea sa va rog din toti sufletul sa nu va mai certati.Si sa va intelegiti cel mai bine sa fiti uniti.Si sa nu o mai jigniti pe doamna Antonela mama lui Ionut si soacra Alinei .Si ei sunt cei mai uniti din toti concurenti ei sunt ca o adevara familie si asta si sunt.Eu vreu si sper ca Ionut si Alina sa castige concursul si sa se casatoreasca in concus.Acest cuplu va dura pana cand moarte i va desparti pentru ei sunt facuti unu petru celalalt.Si vrea si o rog mult pe doamna Gabriela sa citeasca acest mesaj pe post.Si inrest va pup pe toti dulce dulce si imi era foarte dor de voi.Si vreau ca acest mesaj sa fie dat pe post cu lux de amanunte.Si Alina si Ionut si Doamna Antonela sunt cei mai haiosi din toata casa si eu i sustin si i si votez.Sio rog pe Doamna Lucica sa nu mai fie asa de bagareata in toate fleacurile si sa nu mai faca din tantar asrmasar pentru ca asa nu e frumos si bine pentru imaginea iei.Si pe fiul dansei sa nu se mai dea asa de mare si mandru si atot stiutorul pentru ca nu e bine ca asanu il va placea nici o fata pe viitor asta este un sfat pentru toti si despre cuplul Roxana- Roger daca se poate numi un cuplu si pop si le dau un sfat Roger cereo pe roxana de nevasta ca ea va accepta sigur!Si despre ceilalti nu am ce sa commentez i pop pe toti si va urmaresc in continuare!pa si vreau ca sambata la inceputul emisiuni acest commentariu sa fie dat pe post cu tot ce scr va pog va implor!Si inca un sfat nu ma mai certati si fiti foarte uniti si nu mai faceti din tantar armasar pentru ca nu este bine pentru voi si imaginea voastra ok va pup si va urez la toti succes!:)

  7. 14
    iulia Says:

    Andreea si Stefan mi-as dori sa castige merita premiul cel mare. MIHAELA ii cu doua fete ii cea mai urata nu se potriveste deloc cu Alex nasu ala o strica de tot

  8. 13
    marycta Says:

    andrea imi place mult mihaiela e naspa roxana este cea mai frumoasa cel mai bun sa cistige bafta la toti concurenti

  9. 12
    .MARIA Says:

    mai bine iesea pe primul loc andreea. mihaela e o prefacuta vrea sa castige concursul.

  10. 11
    mariana Says:

    la inceput nu am placut-o deloc pe mihaela dar cu timpul am inceput sa o apreciez doar pt parul ei ala frumos.nu merita sa fie nora saptamani dar bravo ei daca are sustinatori

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free