Mihaela – Mireasa Saptamanii


Sambata, 23.05.2009, la Finala Saptamanii, Mihaela a fost printre favoritele publicului, iesind pe primul loc si dobandind iarasi titlul de Mireasa Saptamanii.

Ce parere aveti de faptul ca Mihaela a iesit din nou Mireasa Saptamanii? Care credeti ca sunt punctele ei forte in acest concurs?

65 comentarii la “Mihaela – Mireasa Saptamanii”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 65
    ~:x{ myrunyk@}x:~ Says:

    am citit comentariul marie ia luat pe toti la rand si dupa cate a scris se ved eca e la fel ca stela si andreea

  2. 64
    ~:x{ myrunyk@}x:~ Says:

    doamne nesuferita asta a fost mireasa saptamani. in sfarsit nu conteza bn ca s-a certat cu andreea si nu mai vad in fiecare zi clanul lor. doamne andreea si cu stefan, stela si mihaela daca erau buni prieteni poi se potriveau ca toti au sange malefic in ei mai putin mihaela care akum la logodit cu alex. bv ei!

  3. 63
    MARIA Says:

    Roxana,Ctalin si dna Lucica va urez succes. Sper sa faceti un cuplu ca va potriviti.

  4. 62
    andreea Says:

    Alina & Ionut, Andreea & Stegan sunt preferatii mei succes in continuare,iar Andreea sa fi la fel de puternica. SPER SA FITI CASTIGATORI. SUCCES IN CONTINUARE.

  5. 61
    ioana Says:

    buna tuturor celor din casa nora pt. mama 3 . sa nu ascultati vorbele urate care le spun alti despre voi . preferatele mele sunt roxana si andreea .roxana imi place foarte mult de tine sper sa ajungi pana in final si sa mai fii inca nora saptamani pt. ca meriti dintre toti concurenti tu te-ai comportata cel mai bine si sper sa faci asta in continuare . iti urez succes in continuare .adreea esti frumoasa esti desteapta dar daca ai tacea mai mult cred ca telespectatori de vor vota si te vor considera mai buna mai linistita .

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free