Mihai si doamna Victoria au parasit competitia


In seara eliminarilor din 23.05.2009, Mihai si doamna Victoria si-au luat ramas bun de la competitia Nora pentru mama 3, si de la gandul cu care intrasera in casa.

Cei nominalizati au fost: Ionut (1 vot) si Mihai (5 voturi). Deoarece a fost dorinta lui de a pleca majoritatea fetelor l-au votat pentru a-i face pe plac.

Mihaela iesind pe primul loc, Mireasa Saptamanii, a dat numele baiatului care pleaca: MIHAI.

Mihai a promis ca lupta pentru Roxana nu se termina aici, pentru ca el o va cauta in afara casei si va incerca sa-i cucereasca inima si spera ca va reusi.

Ce parere aveti de plecarea celor 2 ?

13 comentarii la “Mihai si doamna Victoria au parasit competitia”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    baloi elena Says:

    imi plac cuplul roxana catalin si sper ca vor ajunge sa se iubeasca

  2. 12
    Andreea Says:

    Imi pare foarte rau ca au parasit concursul. Desi d-na Victoria era putin mai dificila, eu am vazut in dansa un om foarte sufletist si am apreciat foarte mult ca dansa spunea tot ce gandea si in acelasi timp isi asuma tot ceea ce spunea, nu cum fac ceilalti concurenti.
    Hmmmm…despre Mihai…ce sa zic, un barbat foarte frumos, s-a purtat frumos cu Roxana… A avut unele mici scapari, insa toti suntem oameni si gresim…Mi-ar fi placut sa fi facut un cuplu cu Roxana, insa Roxana cred ca este in acest concurs doar pt a-si crea o imagine, fapt pt care nu o condamn, ba chiar o apreciez, a avut o sansa si a profitat de ea, respectul meu pt asta.
    Mihai s-ar fi potrivit si cu Ioana, pacat ca nu a avut curajul sa incerce o relatie cu ea. Probabil s-a temut de comentariile celorlalti, dat fiind faptul ca a intrat pt Roxana….
    In concluzie imi pare rau ca au parasit concursul:(.

  3. 11
    haladyta Says:

    cn dq s crede dna victoria ????? arfele alea p kre ea l poseda sunt ds 2 bani nimic mai mult

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free