Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează


După 8 luni de convieţuire, concurentele Alina şi Stela sunt ca un butoi de pulbere când vine vorba despre persoana celeilalte. Orice amănunt, orice acţiune este monitorizată în vederea unei eventuale confruntări. Reacţiile aproape violente, limbajul plin de jigniri însoţesc, de fiecare dată disputele pe care le poartă cele două concurente.

Sursa: www.kanald.ro

29 comentarii la “Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    camelita Says:

    ALINA ESTE O FATA PUTERNICA, este o fata de nota 20si sper din tot sufletul sa fie nora saptamanii mereu de acum incolo si impreuna cu ionut sa castige concursul nora pentru mama 3 .chiar merita acest lucru dupa cat a suferit si a fost lovita din toate partile de cei inferiori ei.ALINA SI IONUT TINETI-O TOT ASA CA VA VREM MARII CASTIGATORI AI ACESTEI EDITII.MULTA BAFTA IN CONTINUARE,SI MULT MULT SUCCES

  2. 28
    anda Says:

    Asa este Darsim iti sustin parerea. Fata asta nu e consecventa. Nu stie sa se exprime coerent este meandrata ca raurile din geografie. Poate atat a reusit sa invete din toti anii de facultate cu care se mandreste. Nu are caracter, regret pentru cei ce o sustin ca nu sunt obiectivi.

  3. 27
    Claudia Says:

    Alina este puternica.Are in continuare curajul de a fi sincera spunind ce nu ii convine indiferent daca este crezuta sau nu.Este normal sa isi sustina familia si unde gresesc sa le zica. Ii sustin sa ajunga in finala.SIGUR SUNT CISTIGATORII NPM3 BAFTA.

  4. 26
    darsim Says:

    Intradevar, Alina era apropiata de d-na Lucica doar pe interes cand iesea mama saptamanii si nu intra in conflicte cu dansa!
    Acum se simte putin in siguranta decand D-na Antoneta este mama saptamanii!
    Dar in acelasi timp se mai da si pe langa d-na Lucica spunandu i ca are un mare respect fata de dumneaei, ca cine stie poate se intoarce roata si d-na Lucica revine NUMBER 1 !!!

  5. 25
    mihaela Says:

    d-na stela este chiar culmea cauta numai raca si scandal altceva nu mai stie
    cand e vb de ea isi gaseste “argumente plauzibile” ddar la altul baga numai bete in roate. degeaba este la varsta care este k degeaba……daaaaaaaaaa

  6. 24
    cyoly Says:

    ce om poate sa fie….rusine ,sta si pandeste pe geam…ce fata are..la spitalu 9 as duce-o…

  7. 23
    CARMEN BELGIA Says:

    STELA IESI NAIBI DIN CASA CA ARATI CA O BUFNITA SI ORCUM NU VA CISTIGA CONCURSU ANDREEA CU URITU ALA DE FIITU ALINA E PREA TARE CA SO DOBORI TU ASA CA MAI BINE DUTE PE CENTURA

  8. 22
    ELENA Says:

    DNA LUCICA E O FEMEIE PUTERNICA TRECUTA PRIN VIATA SI CRED CA AR TREBUI ALINA SA O RESPOECTE MAI MULT TINAND CONT DE VARSTA DANSEI

  9. 21
    Mimi Says:

    Stela, de la inceputul concursului NPM 3 a BARFIT toate fetele din casa.Cu cine barfea?Cu Oana au barfit-o pe Alina.O mama ca Stela nu si-ar dori nici o nora. Alina nu barfeste de nici o mama, de nici un baiat si de nici o fata. Are curajul si spune in emisiuni in direct. Pt.asta Stela nu o suporta. Mereu Stela minte, barfeste si-n emisiuni in direct NU MAI TINE MINTE CE A ZIS!!!. Andreea se potriveste acum cu Stefan(ea nervoasa, tipuritoare si el un nespalat-asa cum l-a denumit public Andreea). MERITA SA CASTIGE IONUT CU ALINA, sau pe locul 2 ALEX CU MIHAELA- cu toate ca nu cred ca Mihaela il va vrea afara pe Alex. Lucica si Catalin de ce refuza sa intre ne net?Pt.ca-s 2 minciunosi, prefacuti si morti dupa miza concursului.JALNICA LUCICA!!!Acosteaza fetele prin casa si le intreaba de nu vor sa-i fie nora.RUSINE PT.LUCICA SI CATALIN.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free