Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează


După 8 luni de convieţuire, concurentele Alina şi Stela sunt ca un butoi de pulbere când vine vorba despre persoana celeilalte. Orice amănunt, orice acţiune este monitorizată în vederea unei eventuale confruntări. Reacţiile aproape violente, limbajul plin de jigniri însoţesc, de fiecare dată disputele pe care le poartă cele două concurente.

Sursa: www.kanald.ro

29 comentarii la “Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează”

  1. 1
    andrada Says:

    D-na Stela nu este concurenta simpatizata de mine, dar nici nu pot sa fie de acord cu Alina care vorbeste atit de urit cu d-na , nu tine cont nici macar de virsta d-nei Stela.Adevarul ca daca ea nu povestea despre ea in casa nu s-ar fi nascut birfe despre ea, dar Alina a povestit multe despre ea in genul ei cu jumatete de masura, fiecare putind interpreta dupa bunul plac acele dezvaluiri.daca are secrete si le imparteseste numai unui singur concurent din casa, acela nu mai este un secret, poate oricind sa se intoarca impotriva ei cum s-a si intimplat.Pacat pentru ca sunt convinsa ca parintii ei nu au educat-o asa, sunt convinsa de acest lucru,pentru ca nici un parinte nu-si neglijaza educatia copilui lor.Mie mji-ar fi rusine sa vorbesc atit de urit cu o d-na mai in virsta care circoteste dar care nu spune nimic mai mult decit Alina a vorbit in casa, daca o sa vada materialele o sa se convinga.Eu o rog pe Alina sa-si revizuiasca comportamentul penhtru ca este foarte caraghioasa in concurs, numai pe la OTV mai vezi asemenea iesiri.

  2. 2
    Claudia Says:

    D-na Stela este o femeie matura sau nu?Ce vrea?EU NU O INTELEG. PT CE A INTRAT PT FAIMA VOTURI SAU ALTCEVA Vede la Alina ca este protejata si sustinuta de D-NA ANTONETA (deaceia e in casa) care este si MAMA SAPTAMINII a fost si de d-na lucica si nu vrea

  3. 3
    Claudia Says:

    Alina este o concurenta puternica si deaceia d-na Stela nu o mai vrea pt a ramina Andreea sa poata lua premiul O ataca tot timpul prin cuvinte foarte dure stiind ca Alina nu tace si va raspunde si ea foarte sau la fel de dur nu se face pres in fata ei

  4. 4
    Claudia Says:

    Fiecare avem 1trecut bun sau rau chiar daca povestim nu trebuie sa fim tot timpul judecati pt trecut sau pt ce nu am facut. O inteleg pe Alina chiar daca a vorbit dur. Nu doar Alina a gresit ci si d-na Stela care trebuie sa fie atenta doar la copii ei.

  5. 5
    Claudia Says:

    Sunt foarte sigura ca daca d-na Stela nu o va mai vorbi si nu i va mai tine cont ce face si ce zice Alina nici ea nu va mai zice ce a zis.. Pt bìnele Alinei ,al d-nei Antoneta si al lui Ionut as vrea ca acest incident sa se incheie. Multa bafta celor 3.

  6. 6
    Lavynya Says:

    Urmaresc emisiunea aproape de la inceput dar eu nu am vazut nici un material in care Alina sa o critice pe doamna Stela ,inainte sa fie criticata. Mi se pare normal sa riposteze daca este lovita cu vorbe urate. Alina doar ii intoarce jignirlile. Multa bafta ,Alina! Eu te sustin! Sper sa ajungi in finala si sa castigi!

  7. 7
    maria Says:

    Lavynya ai dreptate in ceea ce spui

  8. 8
    anda Says:

    Te poti apara si la modul civilizat. Fara sa jignesti un om mai in etate, fara sa tipi ca o descreierata. Fetita asta a aratat pe parcursul emisiunii cat este de nesigura pe ea, cat este de prefacuta si cat nu stie sa se comporte intr-o prietenie. Daca d-na Antoaneta n-ar mai iesi mama saptamanii sa vedeti ce linistita si pisicoasa ar deveni iar. D-na Stela e la nivelul pe care-l are si atat o duce pe ea capul. Trebuie sa lupte si ea pentru cuplul fiului ei. Chiar daca simpatizam pe cineva nu trebuie sa fim subiectivi.

  9. 9
    Claudia Says:

    D-na Stela a luat o pe aratura pt a nu stiu cita oara foarte rau doar ca azi a atacat o si pe Ioana. Gindeste ca daca nu mai este prietena cu Andreea poate da cu noroi si in ea dar macar pt citeva secunda sa pus in situatia ei ca de Alina nu ii pasa?

  10. 10
    Claudia Says:

    Stela nu sa gindit in tot concursul la Alina sau la parinti ei si nici acum nu. Se gindeste doar la cum sa i faca rau Alinei lui Ionut D-nei Antoneta si mai nou si Ioanei. Nu a avut in casa grija de cuplul ei deaceia ei au vorbit si facut gesturi urite.

  11. 11
    Claudia Says:

    Sau linistit poate ca au iar 1tel in casa da nu ma mai mira nimic sau nu stiu ce vor sa arate la camere. Stela sta la colturi sì ii vorbeste de rau pe Alina Ionut si d-na Antoneta impreuna cu Lucica este dupa bani. VREAU CA ALINA SI IONUT SA IA BANI

  12. 12
    gabriela Says:

    STELA VEDE IN ALINA O CONCURENTA PUTERNICA,SI II VA FI FRICA CA VA PIERDE CONCURSUL.NU STIE DECAT SA ATATE DAR BINE FACE ALINA RASPUNZANDU-I PE UN TON PE CARE IL MERITA STELA.ALINA,IONUT,D-NA ANTOANETA MULT SUCCES SI SA CASTIGATI CONCURSUL!ANDREEA CATA RAUTATE POTI SA AI IN TINE, SA VAZUT IN SEARA ELIMINARILOR.CAND L’AI VOTAT PE IONUT.MAI BNE IESEA STEFAN AFARA.

  13. 13
    oana Says:

    Stela sa stea linistita ca oricum Andreea si Stefan nu castiga concursul. Alina si Ionut o sa castige concursul si o sa ia bani

  14. 14
    mihaela Says:

    o femeie fara caracter.o intereseza mai mult sa critice decat sa_si sustina copii. se ia de toata lumea si_i critik pe toti,oare dansa nu se uita in oglinda?????probabil doar cand se da ku tencuiala!!!apropo.i_ar trebui o tencuiala mai inchisa k sa nu_i mai zik lumea “cadavru”!!!

  15. 15
    mihaela Says:

    o femeie fara caracter.o intereseza mai mult sa critice decat sa_si sustina copii. se ia de toata lumea si_i critik pe toti,oare dansa nu se uita in oglinda?????probabil doar cand se da ku tencuiala!!!apropo.i_ar trebui mai inchisa k sa nu_i mai zik lumea “cadavru”!!!

  16. 16
    cristina Says:

    NICI NU O SA INCETEZE,CREDETI CA RELATIA ALINEI CU IONUT VA DURA VA INSELATI AMARNIC,D-NA STELA POATA ARE DREPTATE SAU NU DAR ALINA SE BACAGA SI ISI DA CU PAREREA CIND AR TREBUI SA ISI VADA DE RELATIA EI CU IONUT CARE ZICE CAI PERFECTA,SA-I LASE PE CEILALTI IN PACE CA PINA LA FINAL SE POT INTIMPLA MULTE ,FIECARE TRAGE LA SACUL LUI ,MULTE CONFLICTE VOR FI PINA LA FINALUL CONCURSULUI.

  17. 17
    mariana Says:

    despre Alina pot sa zic ca a fost prima fata pe care am placut-o in acest concurs inca de la prima emisiune(si inca o plac ft multa),nu e bn ca vb vulgar(dar ce sa-i faci d_nei Stela daca atat o duce mintea:SA SE CERTE CU UN COPIL). Imi pare rau pt Stefan ca trebuie sa-si ascunda nasul din cauza mamei lui(rusine d-na Stela d-voastra nu-l sustineti pe unicul baiat,ci mai rau il afundati.Rusine…).Si inca ceva:decat sa va certati ca nu aveti ce face,mai bn vb cu andreea si incercati sa o cunoasteti totusi

  18. 18
    .MARIA Says:

    de cand doamna antoneta iese mama saptamanii alinei i-a dat glasul. sa mai termine si e cu cearta ca nu-i sta bine

  19. 19
    iulia Says:

    are dreptate MARIA………e o mahalagioaik alina

  20. 20
    andrada Says:

    Daca d+na Lucica ar iesi m.s. sigur ca s+ar pisici iar pe linga dinsa.Acum s+a pus bine pe linga Mihaela pentru ca a vayut ca de 2 saptamini a iesit n.s. si de aceea se impaca bine cu cuplul Mihaela si Alex.u toate conflictele dintre ea si d+na Stela, daca aceasta ar iesi m.s. si Andreea n.s. ar lasa ciocul mai mic si s+ar comporta ca atare.Acest lucru l+a facut tot concursul si cu Roxana si cu d+na Lucica.Acum isi da arama pe fata pentru ca acestea nu mai sunt preferatele publicului.dar sa nu aiba o surpriya neplacuta la sfirsit.

  21. 21
    Mimi Says:

    Stela, de la inceputul concursului NPM 3 a BARFIT toate fetele din casa.Cu cine barfea?Cu Oana au barfit-o pe Alina.O mama ca Stela nu si-ar dori nici o nora. Alina nu barfeste de nici o mama, de nici un baiat si de nici o fata. Are curajul si spune in emisiuni in direct. Pt.asta Stela nu o suporta. Mereu Stela minte, barfeste si-n emisiuni in direct NU MAI TINE MINTE CE A ZIS!!!. Andreea se potriveste acum cu Stefan(ea nervoasa, tipuritoare si el un nespalat-asa cum l-a denumit public Andreea). MERITA SA CASTIGE IONUT CU ALINA, sau pe locul 2 ALEX CU MIHAELA- cu toate ca nu cred ca Mihaela il va vrea afara pe Alex. Lucica si Catalin de ce refuza sa intre ne net?Pt.ca-s 2 minciunosi, prefacuti si morti dupa miza concursului.JALNICA LUCICA!!!Acosteaza fetele prin casa si le intreaba de nu vor sa-i fie nora.RUSINE PT.LUCICA SI CATALIN.

  22. 22
    ELENA Says:

    DNA LUCICA E O FEMEIE PUTERNICA TRECUTA PRIN VIATA SI CRED CA AR TREBUI ALINA SA O RESPOECTE MAI MULT TINAND CONT DE VARSTA DANSEI

  23. 23
    CARMEN BELGIA Says:

    STELA IESI NAIBI DIN CASA CA ARATI CA O BUFNITA SI ORCUM NU VA CISTIGA CONCURSU ANDREEA CU URITU ALA DE FIITU ALINA E PREA TARE CA SO DOBORI TU ASA CA MAI BINE DUTE PE CENTURA

  24. 24
    cyoly Says:

    ce om poate sa fie….rusine ,sta si pandeste pe geam…ce fata are..la spitalu 9 as duce-o…

  25. 25
    mihaela Says:

    d-na stela este chiar culmea cauta numai raca si scandal altceva nu mai stie
    cand e vb de ea isi gaseste “argumente plauzibile” ddar la altul baga numai bete in roate. degeaba este la varsta care este k degeaba……daaaaaaaaaa

  26. 26
    darsim Says:

    Intradevar, Alina era apropiata de d-na Lucica doar pe interes cand iesea mama saptamanii si nu intra in conflicte cu dansa!
    Acum se simte putin in siguranta decand D-na Antoneta este mama saptamanii!
    Dar in acelasi timp se mai da si pe langa d-na Lucica spunandu i ca are un mare respect fata de dumneaei, ca cine stie poate se intoarce roata si d-na Lucica revine NUMBER 1 !!!

  27. 27
    Claudia Says:

    Alina este puternica.Are in continuare curajul de a fi sincera spunind ce nu ii convine indiferent daca este crezuta sau nu.Este normal sa isi sustina familia si unde gresesc sa le zica. Ii sustin sa ajunga in finala.SIGUR SUNT CISTIGATORII NPM3 BAFTA.

  28. 28
    anda Says:

    Asa este Darsim iti sustin parerea. Fata asta nu e consecventa. Nu stie sa se exprime coerent este meandrata ca raurile din geografie. Poate atat a reusit sa invete din toti anii de facultate cu care se mandreste. Nu are caracter, regret pentru cei ce o sustin ca nu sunt obiectivi.

  29. 29
    camelita Says:

    ALINA ESTE O FATA PUTERNICA, este o fata de nota 20si sper din tot sufletul sa fie nora saptamanii mereu de acum incolo si impreuna cu ionut sa castige concursul nora pentru mama 3 .chiar merita acest lucru dupa cat a suferit si a fost lovita din toate partile de cei inferiori ei.ALINA SI IONUT TINETI-O TOT ASA CA VA VREM MARII CASTIGATORI AI ACESTEI EDITII.MULTA BAFTA IN CONTINUARE,SI MULT MULT SUCCES

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free