Concurenta Ana, primele conflicte


Concurenta Ana, mama lui Roger se confruntă cu primele neînţelegeri din casa Noră pentru Mama. Până acum concurenta s-a preocupat doar de Roxana, concurenta pentru care fiul ei a intrat în concurs. Între cele două s-a legat o relaţie de prietenie. Se pare că apropierea dintre cele două concurente a dat naştere a numeroase speculaţii în competiţia Noră pentru Mama.

Sursa: www.kanald.ro

7 comentarii la “Concurenta Ana, primele conflicte”

  1. 7
    anda Says:

    D-na Ana se afla in casa pentru capriciul fiului ei. Este un baiat bun, nimic de zis dar nu se potriveste cu Roxana. Nu e genul de fata care sa se muleze dupa dorintele unui baiat. Se vede clar ca el nu stie cum sa ajunga in gratiile Roxanei. Din acest punct de vedere doamna Ana trebuie felicitata ca nu se implica in discutii gratuit. Ea a vazut cum stau lucrurile si asteapta finalul oricare va fi acesta.

  2. 6
    mariana Says:

    D-na Ana este o doamna linistita nu merita sa asculte porcariile unora(ale d-nei Stela).Roger o fi el romantic si iubaret dar degeaba pt ca nu o sa-i mearga cu Roxana (Roxana tine-o tot asa)

  3. 5
    cristina Says:

    OAMENI BUNI INCETATI CU SCANDALURILE VOI SINGURI LE ISCATI SAU CHIAR MODERATOAREA GABRIELA ESTE NORMAL FIECARE VREA SA CISTIGE FIECARE CUPLU SA-SI VADA DE EI CA SE POT INTIMPLA MULTE .

  4. 4
    elvira Says:

    doamna antoneta incepe sa atace poate crede k daca se cearta cu lumea o sa castige ia premiul ce mare dar oricum alina nu il iubeste pe ionut.pe andreea o iubesc e cea mai tare.parerea mea despre catalin nu e este una foarte buna deoarece sta numai dupa doama lucica iar despre alex si mihaela se vede ca se iubesc cu adevarat si sigur o sa castige marele premiu

  5. 3
    anda Says:

    Andrada sunt de acord cu tine. D-na Antoaneta se crede cea mai corecta si cea mai atacata. Lupta ei pentru premiu se vede si din avion. Acum ataca pe toata lumea. Spioneaza tot timpul, asculta peste tot unde este un grupulet ca sa aiba motiv de atac. Ce putem spune, asa-s tatele.

  6. 2
    Lavynya Says:

    Imi place doamna Ana f mult. Este o femeie educata si sincera. Nu cred ca doamna Antoneta urmareste sa se certe cu ea pt a castiga concursul deoarece pana in momentul de fata Roxana nu a dat de inteles k ar vrea sa formeze un cuplu cu Roger. Este chiar dezamagita de comportamentul acestuia. Probabil k stresul isi spune cuvantul. Nu este deloc usor sa stai inchis intr-o casa atata timp

  7. 1
    andrada Says:

    D-=na Ana este o doamna din toate punctele de vedfere.Daca ar fi un om conflictual ar fi avut ocazia sa intre in conflict de cite ori dorea cu d-na Victoria, dar d-na Ana este o femeie la locul ei,stie sa se comporte in societate.Dar cea mai suparata ca Roxana ar avea pe cineva in casa este d-na Antoneta, care se si vede cistigatoarea concursului.De cind a iesit mama saptaminii nu-i mai dai de lungul nasului.Este o tata in adevaratul sens al cuvintului,nu are o educatrie aleasa cum are d-na Ana.de frica sa nu cumva sa cistige concursul d-na Ana cu Roger si cu Roxana d-na Antoneta se comporta urit si cu acestia.Cu Roxana s-a comportat frumos pina a iesit nora saptaminii de frica sa nu fie dati afara.AScum isi arata adevarata fata.Rusine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free