Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează


După 8 luni de convieţuire, concurentele Alina şi Stela sunt ca un butoi de pulbere când vine vorba despre persoana celeilalte. Orice amănunt, orice acţiune este monitorizată în vederea unei eventuale confruntări. Reacţiile aproape violente, limbajul plin de jigniri însoţesc, de fiecare dată disputele pe care le poartă cele două concurente.

Sursa: www.kanald.ro

29 comentarii la “Conflictul dintre Stela şi Alina nu încetează”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andrada Says:

    Daca d+na Lucica ar iesi m.s. sigur ca s+ar pisici iar pe linga dinsa.Acum s+a pus bine pe linga Mihaela pentru ca a vayut ca de 2 saptamini a iesit n.s. si de aceea se impaca bine cu cuplul Mihaela si Alex.u toate conflictele dintre ea si d+na Stela, daca aceasta ar iesi m.s. si Andreea n.s. ar lasa ciocul mai mic si s+ar comporta ca atare.Acest lucru l+a facut tot concursul si cu Roxana si cu d+na Lucica.Acum isi da arama pe fata pentru ca acestea nu mai sunt preferatele publicului.dar sa nu aiba o surpriya neplacuta la sfirsit.

  2. 19
    iulia Says:

    are dreptate MARIA………e o mahalagioaik alina

  3. 18
    .MARIA Says:

    de cand doamna antoneta iese mama saptamanii alinei i-a dat glasul. sa mai termine si e cu cearta ca nu-i sta bine

  4. 17
    mariana Says:

    despre Alina pot sa zic ca a fost prima fata pe care am placut-o in acest concurs inca de la prima emisiune(si inca o plac ft multa),nu e bn ca vb vulgar(dar ce sa-i faci d_nei Stela daca atat o duce mintea:SA SE CERTE CU UN COPIL). Imi pare rau pt Stefan ca trebuie sa-si ascunda nasul din cauza mamei lui(rusine d-na Stela d-voastra nu-l sustineti pe unicul baiat,ci mai rau il afundati.Rusine…).Si inca ceva:decat sa va certati ca nu aveti ce face,mai bn vb cu andreea si incercati sa o cunoasteti totusi

  5. 16
    cristina Says:

    NICI NU O SA INCETEZE,CREDETI CA RELATIA ALINEI CU IONUT VA DURA VA INSELATI AMARNIC,D-NA STELA POATA ARE DREPTATE SAU NU DAR ALINA SE BACAGA SI ISI DA CU PAREREA CIND AR TREBUI SA ISI VADA DE RELATIA EI CU IONUT CARE ZICE CAI PERFECTA,SA-I LASE PE CEILALTI IN PACE CA PINA LA FINAL SE POT INTIMPLA MULTE ,FIECARE TRAGE LA SACUL LUI ,MULTE CONFLICTE VOR FI PINA LA FINALUL CONCURSULUI.

  6. 15
    mihaela Says:

    o femeie fara caracter.o intereseza mai mult sa critice decat sa_si sustina copii. se ia de toata lumea si_i critik pe toti,oare dansa nu se uita in oglinda?????probabil doar cand se da ku tencuiala!!!apropo.i_ar trebui mai inchisa k sa nu_i mai zik lumea “cadavru”!!!

  7. 14
    mihaela Says:

    o femeie fara caracter.o intereseza mai mult sa critice decat sa_si sustina copii. se ia de toata lumea si_i critik pe toti,oare dansa nu se uita in oglinda?????probabil doar cand se da ku tencuiala!!!apropo.i_ar trebui o tencuiala mai inchisa k sa nu_i mai zik lumea “cadavru”!!!

  8. 13
    oana Says:

    Stela sa stea linistita ca oricum Andreea si Stefan nu castiga concursul. Alina si Ionut o sa castige concursul si o sa ia bani

  9. 12
    gabriela Says:

    STELA VEDE IN ALINA O CONCURENTA PUTERNICA,SI II VA FI FRICA CA VA PIERDE CONCURSUL.NU STIE DECAT SA ATATE DAR BINE FACE ALINA RASPUNZANDU-I PE UN TON PE CARE IL MERITA STELA.ALINA,IONUT,D-NA ANTOANETA MULT SUCCES SI SA CASTIGATI CONCURSUL!ANDREEA CATA RAUTATE POTI SA AI IN TINE, SA VAZUT IN SEARA ELIMINARILOR.CAND L’AI VOTAT PE IONUT.MAI BNE IESEA STEFAN AFARA.

  10. 11
    Claudia Says:

    Sau linistit poate ca au iar 1tel in casa da nu ma mai mira nimic sau nu stiu ce vor sa arate la camere. Stela sta la colturi sì ii vorbeste de rau pe Alina Ionut si d-na Antoneta impreuna cu Lucica este dupa bani. VREAU CA ALINA SI IONUT SA IA BANI

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free