Mihai si doamna Victoria au parasit competitia


In seara eliminarilor din 23.05.2009, Mihai si doamna Victoria si-au luat ramas bun de la competitia Nora pentru mama 3, si de la gandul cu care intrasera in casa.

Cei nominalizati au fost: Ionut (1 vot) si Mihai (5 voturi). Deoarece a fost dorinta lui de a pleca majoritatea fetelor l-au votat pentru a-i face pe plac.

Mihaela iesind pe primul loc, Mireasa Saptamanii, a dat numele baiatului care pleaca: MIHAI.

Mihai a promis ca lupta pentru Roxana nu se termina aici, pentru ca el o va cauta in afara casei si va incerca sa-i cucereasca inima si spera ca va reusi.

Ce parere aveti de plecarea celor 2 ?

13 comentarii la “Mihai si doamna Victoria au parasit competitia”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    mihaela Says:

    uf bine ca a plecat e mai multa linite

  2. 9
    cyoly Says:

    in sf s-a indepliit visu multora k au plecat din casa..nu mai bagati timpit ca “doamna Victoria”

  3. 8
    izabela Says:

    Imi pare f rau k a plecat Mihai,e un baiat f frumos si eu cred k ii place f mult de Roxana,insa e genul care stie sa se opreasca at knd vede k nu are sanse si aceste sanse le-a pierdut din cauza d-nei Victoria.Roxana a gresit f mult daca din cauza mamei lui nu l-a ales pe Mihai.Asa cum a spus si Alina in emisiune,Roxana era mult mai relaxata in preajma lui Mihai decat in preajma lui Roger,mi-ar fi placut sa-si gaseasca Roxana un baiat cu care sa formeze un cuplu,cu siguranta ar fi castigat concursul,pacat cu nu e asa.Catalin e dragut dar nu-mi place k persoana,e condus de mama lui si la 33 de ani ar trebui sa gandeasca el,D-na Lucica il face prost mereu pe fiul ei…asa ceva nu se poate,chiar daca ar fi.El vrea sa o cucereasc pe roxana sperand sa nu fie eliminat,dar eu zic k sambata el va pleca acasa cu mama lui.Catalin se crede prea frumos prin mimica fetei lui si ma intreb cum crede el k asa si prin conflictele provocate va fi ales de Roxana????in nici un caz!!!el nu vede ce a patit Mihai?

  4. 7
    andrutza Says:

    ea se potrivea cel mai bine q mihai,dar victoria era o mare nesimtita

  5. 6
    andrutza Says:

    roxana e cea mai tare din ksa

  6. 5
    mariana Says:

    Mihai s-ar fi potrivit f bn cu Roxana dar pana la urma e alegerea ei… Doamna Victoria nu cred ca este chiar asa de rea.D-na Victoria daca o sa cititi vreodata mesajul meu vreau sa stiti ca mie mi-a placut cum v-ati comportat cu unele persoane

  7. 4
    oana Says:

    Doamna Victoria se purta ca o adevarata nesimtita. Fiul dansei nu merita se plece el era dragut.Pacat de el este foarte dragut .Se potrivea cu Roxana . Pacat ca la ales pe Roger . Nu merita sa il aleaga pe Roger.

  8. 3
    Claudia Says:

    Bine ca au plecat.Sa speri si sa visezi nu costa dar Roxana vrea ca sperantele si visele lui sa fie reale la asta a avut tìmp sa gindeasca?a folosit o pe Roxana ca pretext pt faima? A incercat ceva la inceput pt a fi cu Roxi dupa doar vorbele erau de el.

  9. 2
    corina Says:

    adevarul este ca doamna Victoria avea un comportament foarte complicat,p de-o parte au facut bine ca au iesit din concurs si asta din vina dansei,Mihai imi pare un baiat destul de linistit,dragut si inteligent…nici eu nu sunt de parere ca Roxana l-ar fi ales pe el vreo data sa-i fie partener in concurs,datorita mamei lui.Roxana merita mult mai mult…k aspect fizic s-ar fi potrivit de minune amandoi.Mie imi place Mihai si daca el inca spere la Roxana,eu zic sa nu-si risipeasca sansa de a sta macar de vorba cu ea cand va iesi din casa.

  10. 1
    anda Says:

    Au facut tare bine ca au plecat. Daca mai ramanea mult d-na Victoria in concurs cred ca de aici din concurs mergea direct la spitalul nr.9. Mihai traieste cu speranta dar degeaba , din privirile Roxanei am inteles ca si daca-ar fi poleit cu aur nu ar vrea sa aibe deaface cu o astfel de familie.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free