Roger, 28 ani Bucuresti


Roger are 28 de ani, este o fire mai timida, se acomodeaza mai greu, insa este foarte romantic. El este din Bucuresti si a venit la Nora pentru mama 3, insotit de mama sa, Ana, special pentru Roxana.

Roger este unul dintre marii admiratori ai Roxanei, care dupa o lunga lupta de cucerire a reusit sa intre in casa Nora pentru mama 3, special pentru a ajunge la inima Roxanei.

Credeti ca Roger va reusi sa-i castige increderea Roxanei si sa o faca sa-l iubeasca?

9 comentarii la “Roger, 28 ani Bucuresti”

  1. 9
    anika Says:

    nu se potriveste cu roxana clar e prea buna pentru el si e kam uratel

  2. 8
    filip dana Says:

    mie mi-a placut mult roger. este cel mai pe placul meu dintre toti care au intrat in casa

  3. 7
    anonim Says:

    roger este un baiat simpatic,care se vede ca vrea o relatie cu roxana.dar un lucru nu mia placut ca dupa ce a iesit afara din concurs a venit in emisiune si a aruncat cu ,,gunoi”in mihaela.

  4. 6
    darsim Says:

    Macar te ai ales si tu cu cateva cadouri din partea lor!

  5. 5
    darsim Says:

    Oare nici un baiat din cati au intrat pt tine Roxana nu l au pe vino-ncoace?

  6. 4
    raluca Says:

    roger nu mai insista roxana e mult prea finuta pentru tine se pare ca tu tinzi spre mahalagism rozi nu agreaza persoanele de genul tau iar cu mihaela daca spui ca este adevarat pacat ca nu ai spus cand erai in casa era sansa ta

  7. 3
    lily Says:

    CORECT…sunt de acord cu tine MARI

  8. 2
    MARI Says:

    mihaela l-ai dat afara pe ROGER sa nu te incurce?poate facea cuplu . nesimtita tactica . CATALIN ce face acolo ? de ce nu l-ati eliminat ? oricum taie” frunze la caini” si cred ca asa v-a face toata viata . aveam un respect fata de d-na LUCICA dar banul arata adevarata fata a fiecaruia . asa sunt oamenii ,asta e fata adevarata . mahala ,mahala . indiferent ce a fost LUCICA acum se vede ………………. impunge pe toti si cand ceilalti se apara o da cotita de iese tot celalalt nebun .rusine,rusine …………………..

  9. 1
    andrada Says:

    Nu Roger nu va reusi sa-i cistige increderea Roxanei si nici nu va face un cuplu cu ea, pentru ca Roxana nu doreste acest lucru.Daca nu a existat o atractie de la inceput nu va mai exista niciodata intre cei doi.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free