Mihaela – Mireasa Saptamanii


Sambata, 23.05.2009, la Finala Saptamanii, Mihaela a fost printre favoritele publicului, iesind pe primul loc si dobandind iarasi titlul de Mireasa Saptamanii.

Ce parere aveti de faptul ca Mihaela a iesit din nou Mireasa Saptamanii? Care credeti ca sunt punctele ei forte in acest concurs?

65 comentarii la “Mihaela – Mireasa Saptamanii”

  1. 1
    lumynitza Says:

    mihaela a revenit in casa cu o strategie foarte bine pusa la punct.o ataca pe andreea ca o hiena,asa prietena nimeni nu si-ar dori e o prefacuta.

  2. 2
    mary Says:

    îmi place mult emisiunea voastra. as vrea ca alina si ionut sa primeasca marele premiu deoarece îl merita.

  3. 3
    maria Says:

    ma bucur pt mihaela ca a iesit nora saptamani dar mi-ar fi placut mai mult sa iasa roxana

  4. 4
    anda Says:

    Alina deja pierde mult prin artagul pe care-l are , vorbeste sa se afle-n treaba, tinde spre mahalagism. Oricum putini au incredere in cuplul lor. Nu te poti indragosti de la niste “poale-n brau”. Mihaela deja a intrat in strategia finalulul de concurs asa cum fiecare ar trebui sa-si joace ultima moneda. Priviti la coana Lucica! Lupta pentru premiu va fi foarte stransa.

  5. 5
    iulia b Says:

    Mi-as dori foarte mult ca Alina , sa poata sa vada aceste mesaje, in special al meu . Draga mea, in viata vietii mele nu am mai vazut o persoana mai rea,
    mai malefica si mai razbunatoare ca si tine. Doamne, dar tu nu te vezi???? Cata perversitate ai in tine? Te bagi in seama in discutii , mai ales azi cand ai vazut o portita de a o ataca pe d-na Stela, cu faza cu ioana. Saraca de tine, marea martira, maica tereza de la npm3, care ii ia apararea lui ioana. Nu iti este rusine???Cat esti de falsa , si mai ales cu maimutoiul acela care il ai langa tine si deosebita de maicasa , intradevar , asta spune multe despre tine . Totodata iti recomand sa mai pui mana pe o carte , sunt sigura ca organizatorii ti-ar oferi , cu toata facultatea ta , ai un limbaj, si o coerenta in idei……sa fereasca bunul D-zeu.
    Mai este lume care a terminat nu una, ci 2 facultati, si un master, asa cum sunt eu , deci nu esti deloc speciala, ci mai degraba comuna, banala , “cursy”

  6. 6
    Ana Says:

    Nu mi-as dori o mireasa asa urata si rea;oare cine voteaza urata asta?Alina si Ionut merita sa fie castigatorii concursului sunt frumosi impreuna si se iubesc.

  7. 7
    Claudia Says:

    Nu am nimic cu ea sau cu Alex. Bravo ei dar cu siguranta in ultimul moment va fi o rasturnare de situatie ca de altfel in orce concurs. Finalul conteaza foarte mult este asteptati de toti dar CISTIGATORII SUNT de pe acum pot zice sigur ALINA SI IONUT.

  8. 8
    oana Says:

    o preferam pe Alina.Si Mihaela e draguta dar mai bine Alina

  9. 9
    MOCA GEANINA Says:

    Nu imi place delok de Mihaiela….nici de Alex!!Mi-as dori sa castige Andreea si Stefan…concursul…chiar daca au facut multe gafe in acest concurs..dar au fost sinceri..si nu au fost pervesi!!

  10. 10
    andrada Says:

    Pentru faptul ca si-a tradat prietena eu nu m-am bucurat ca Mihaela a iesit nora saptaminii.Roxana ar fi fost mai indreptatita sa iasa sau Andreea.De altfel eu pe una dintre aceste doua fete le vad sa cistige concursul.roxana pentru tot ce a demonstrat in acest concurs iat Andreea pentru ca are coloana \vertebrala este sincera si spune lucrurilor pe nume.Bravo andreea

  11. 11
    mariana Says:

    la inceput nu am placut-o deloc pe mihaela dar cu timpul am inceput sa o apreciez doar pt parul ei ala frumos.nu merita sa fie nora saptamani dar bravo ei daca are sustinatori

  12. 12
    .MARIA Says:

    mai bine iesea pe primul loc andreea. mihaela e o prefacuta vrea sa castige concursul.

  13. 13
    marycta Says:

    andrea imi place mult mihaiela e naspa roxana este cea mai frumoasa cel mai bun sa cistige bafta la toti concurenti

  14. 14
    iulia Says:

    Andreea si Stefan mi-as dori sa castige merita premiul cel mare. MIHAELA ii cu doua fete ii cea mai urata nu se potriveste deloc cu Alex nasu ala o strica de tot

  15. 15
    Corfariu Roxana Says:

    Dragi telespectatori eu ma numesc Roxana si am 13 ani.Sunt si cel mai mare fan al vostru.Asvrea sa intru si eu in casa ca sa vad si eu cum i acolo.Va inteleg stresul si vrea sa va rog din toti sufletul sa nu va mai certati.Si sa va intelegiti cel mai bine sa fiti uniti.Si sa nu o mai jigniti pe doamna Antonela mama lui Ionut si soacra Alinei .Si ei sunt cei mai uniti din toti concurenti ei sunt ca o adevara familie si asta si sunt.Eu vreu si sper ca Ionut si Alina sa castige concursul si sa se casatoreasca in concus.Acest cuplu va dura pana cand moarte i va desparti pentru ei sunt facuti unu petru celalalt.Si vrea si o rog mult pe doamna Gabriela sa citeasca acest mesaj pe post.Si inrest va pup pe toti dulce dulce si imi era foarte dor de voi.Si vreau ca acest mesaj sa fie dat pe post cu lux de amanunte.Si Alina si Ionut si Doamna Antonela sunt cei mai haiosi din toata casa si eu i sustin si i si votez.Sio rog pe Doamna Lucica sa nu mai fie asa de bagareata in toate fleacurile si sa nu mai faca din tantar asrmasar pentru ca asa nu e frumos si bine pentru imaginea iei.Si pe fiul dansei sa nu se mai dea asa de mare si mandru si atot stiutorul pentru ca nu e bine ca asanu il va placea nici o fata pe viitor asta este un sfat pentru toti si despre cuplul Roxana- Roger daca se poate numi un cuplu si pop si le dau un sfat Roger cereo pe roxana de nevasta ca ea va accepta sigur!Si despre ceilalti nu am ce sa commentez i pop pe toti si va urmaresc in continuare!pa si vreau ca sambata la inceputul emisiuni acest commentariu sa fie dat pe post cu tot ce scr va pog va implor!Si inca un sfat nu ma mai certati si fiti foarte uniti si nu mai faceti din tantar armasar pentru ca nu este bine pentru voi si imaginea voastra ok va pup si va urez la toti succes!:)

  16. 16
    darsim Says:

    cand vor iesi din casa, sunt convinsa ca toti concurentii isi vor da seama ca aceste certuri din casa, afara nu au nici o importanta! Ba mai mult persoanele care se considera “rivale” in casa, afara pot descoperi ca au multe in comun si ca tot ce a fost in casa a fost datorita presiunii!

  17. 17
    darsim Says:

    nu cred ca va fi nici-o nunta! Nici un concurent nu pare a fi pregatit pt acest pas, par nesiguri pe ei si pe cuplurile lor.

  18. 18
    darsim Says:

    In ceea ce il priveste pe catalin, este un baiat educat, serios, cu bun simt si nu cred ca e in stare sa jigneasca vreodata partenera de viata! S ar potrivi cu Roxana, dar nu cred ca ea ii va da vre o sansa!

  19. 19
    darsim Says:

    La inceputul emisiunii NPM 3 n am simpatizat o pe Andreea, dar pe parcurs am realizat ca sunt putine persoane pe lumea asta sincere ca ea, si mi as fi dorit s o am ca prietena!

  20. 20
    darsim Says:

    Dna Lucica prin felul dansei de a fi cu siguranta imi va lipsi de pe “plasma”-cum spun ei!

  21. 21
    iulia Says:

    e o urata

  22. 22
    iulia Says:

    e cea mai naspa concurenta are un caracter de om prost….nu stiu la ce o voteaza lumea….se mai c erta si ku andreea e cea mai proasta…si ioana la fel…doua urate

  23. 23
    andrada Says:

    Mizeria umana iese la suprafata cu cit se apropie sfirsitul.Eu nu inteleg cum poti sa-ti tradezi prietenii asa cum au facut ihaela si Ioana.Pentru acest lucru nu ma bucur ca Mihaela a iesit Nora saptaminii.A te juca cu sufletul si a+l intina cum doresti este o crima.De aceea eu o admir foarte mult pe Roxana pentru ca ea a dat dovada de serioyitate si de multe calitati,sinceritate,noblete sufleteasca prin faptul ca a spus la inceput ceea ce multi nu ar fi putut spune, nu prieteniei care i s-a parut ca nu i se potriveste.Pe cind Mihaela si Ioana si+au batut joc de sufletul Andreei, dar doamne doamne nu doarme si o sa+si gaseasca ele nasul daca nu in concurs in viata de yi cu yi.ambele sunt false de aceea nu as dori ca Mihaela sa cistige concursul, mai bine Andreea cu Stefan sua Alina cu Ionut, dar cel mai bine ar fi sa cistige Roxana.

  24. 24
    alex Says:

    din cate se vede mihaela nu prea tine la alex .ALEX A PUS SI INIMA SI SUFLET IN RELATIA CU EA DAR NU CRED CA IL MERITA MIHAELA

  25. 25
    patasanu leonida Says:

    cu siguranta cel mai bine ar fi sa castige concursul mihaela si alex ,alina si ionut nu merita nimic sunt niste guri sparte si nesimtiti care jignesc in orice moment

  26. 26
    CARMEN BELGIA Says:

    EU AM O PARERE FOARTE PROASTA DESPRE MIHAELA E O PREFACUTA SI O NESUFERITA PACAT DE ALEX CA O IUBESTE EA SE VEDE CA NU ARE NIMIC PT ALEX NU MERITA SA FIE MIREASA SAPT E URATA CU DR*CI ZICI CAI BUFNITA CIND ISI LASA PARU PE SPATE ,E O TRADATOARE

  27. 27
    cyoly Says:

    bravo mihaela..esti cea mai tare ..bine k ti-ai dat seama de andreea..e o prefacuta….alina sincer imi era draguta dar de la o vreme se baga aiurea in seama …nu-mi place deloc de ionutz…si imi place si de roxana…bv voua

  28. 28
    sorina Says:

    afara cu lucica e jale cu ea …..baba nebuna e tot timpul recalcitranta

  29. 29
    sorina Says:

    imi pare foarte rau ca a iesit din competitie mihai era cel mai dragut baiat pacat de mama lui da chear imi placea si de ea….

  30. 30
    sorina Says:

    merita sa castige concursul mihaiela si alex asta e parerea mea….imi place si de andreea si e genul meu nu se potriveste deloc cu stefan …meriti ceva mai bun andreea….

  31. 31
    sorina Says:

    daca eu as fii in casa nu mas certa cu nimeni ….as incerca sa ma inteleg cu toata lumea si sa ma distrez si sa leg multe prietenii…..o sa va para foarte rau pt ce faceti si ati vrea sa dati timpul inapoi si no sa mai puteti…..

  32. 32
    sorina Says:

    imi place de roxana e foarte frumoasa ……parerea mea e ca iubeste pe cineva de afara si de aceea nu vrea sa formeze un cuplu cu nimeni…..

  33. 33
    darsim Says:

    Nu cred ca trebuie sa judecam oamenii dupa aspectul fizic, pt ca asa suntem lasati de Dumnezeu! Daca am avea puterea sa ne schimbam noi insine atunci “n am mai incapea in lumea asta de atata frumusete!”.Omul trebuie criticat dupa faptele sale care reies din anumite situatii , probleme cu care te confrunti in viata!
    Mihaela cred ca este o fata educata, dar “nu l are pe vino-ncoace” si in relatia cu Alex cu siguranta familia ei va avea o influenta mare asupra ei!
    Nu se potrivesc din nici un punct de vedere!

  34. 34
    daniela Says:

    CAM PROSTUTA

  35. 35
    anda Says:

    Impartasesc parerea lui Darsim. Cat priveste prietenia celor trei fete s-a vazut de la inceput ca nu a fost o prietenie adevarata. Au bagat-o pe Andreea la inaintare sa se certe cu toata lumea pentru ele si apoi aplica strategia pentru concurs.Andreea este o fata sincera, corecta, cam vulgara nimic de zis dar cu coloana vertebrala. Are personalitate si a dovedit ca este o buna prietena. Cele doua, Mihaela si Ioana au mai multe puncte comune si de discutat ele avand studii superioare au tolerat-o pe Andreea un timp oarecare cat au considerat ele. Vazand aceste lucruri nu cred ca afara cuplul Mihaela – Alexandru va continua deoarece cat de corect si tandru este acest baiat nu e dorit de Mihaela si familia ei. Acum e tolerat pentru miza concursului dar afara i se va spune “PA”. Pacat! Inca o data cinstea si omenia omului simplu va fi calcata in picioare. Din cate-mi amintesc, prima data l-a refuzat pe Alex. crezand ca va face un cuplu cu Catalin. Intrand acesta impreuna cu mama lui in casa si vazand cu cine va avea de luptat, Mihaela s-a refugiat iute in bratele lui Alex. Si de aici iubire mare sa putem ramane cat mai mult in concurs si eventual sa si castigam ! De! Mai usor si fara prea mari probleme a fost sa-l manipuleze pe Alexandru si d-na Ildiko. Practic si-a vazut interesul folosindu-se de Andreea si cei doi. Acum ca are votanti destui nu pot decat sa vad care va fi finalul. Nu cred in obiectivitatea telespectatorilor de aceea ma tem ca si de data aceasta vor castiga cei care afara se vor desparti si vor imparti premiul. PACAT!

  36. 36
    cristina Says:

    eu sunt de parere ca Roxana sa fie nora saptamanii…

  37. 37
    lili Says:

    imi place de roxana e o fata k si as vrea sa-si gaseasca cineva intradevar care o iubeste

  38. 38
    veronica Says:

    IMI PARE RAU CA A ESIT MIHAELA NORA SAPTAMINII pentru ca a fost o……cu 10 fete asta nu ia fost prietena niciodata lui andreea ,la ea a fost o scoala pentru ca sa se vada bine pe linga andreea si acuma a tradato fffff urit din partea ta nu trebuia sa iesi niciodata nora saptaminii esti o avara decare te folosesti de alex.

  39. 39
    MARI Says:

    NU ATI PROCEDAT CORECT CU MIHAELA CA A REVENIT IN CASA . ATI FACUT INTENTIONAT SA IESE CASTIGATOARE ? AM URMARIT CU DRAG ACEASTA EMISIUNE DAR ATI FACUT GRESELI SAU SE STIE DE LA INCEPUT CINE TREBUIE . SA NU BATA LA OCHI CRED CA ALINA AR MERITA . NICI MIHAELA SI NICI ANDREEA NU MERITA .MAI BINE MERITA LA MAHALAGISM .

  40. 40
    ADA Says:

    mihaela este o …………………proasta ku P MARE……e moarta dupa bani…si ea si alexandru si soacra ei….kre nu cred k va fi soacra ei……e cea mai nesuferita concurenta impreuna ku gask lui papuk adik ALINA ANTONETA SI IONUT….si ioana e cea mai dusmanoasa pers……..e urata tare…credea k se uita mihai la ea???/s-a inselat…

  41. 41
    ADA Says:

    II DAU FFFFFF MARE DREPTATE ANDEI….ARE DREPTATE……ASA A FOST….AU BAGAT-O P ANDREEA LA INAINTARE IAR IOANA SI MIHAELA AU IESIT BASMA CURATA……IMI SUNT URATE TARE MIHAELA SI IOANA……CELE MAI NESUFERITE DIN KSA IMPREUNA KU ALINA.ANTONETA SI IONUT

  42. 42
    ADA Says:

    STITI CINE O VOTEAZA PE URATA DE MIHAELA????????????????????fam acesteia…..eu nu as vota-o nici moarta pe urata asta….mai bn nu mai votez dak ar fi sa aleg intre alina,ioana si mihaela……ANDREEA IMI ESTI DRAGA TARE PT CEEA CE ESTI SI PT CEEA CE FC….BRAVO TIE…….TE APRECIEZ DIN TOT SUFLETUL…….BRAVO……ESTI KU KPUL P UMERI FATA DE PITIPOANCELE ALEA DIN KSA….ESTI SUPER OKKK…TE PUP…

  43. 43
    cristina Says:

    PAREREA MEA ESTE CA NICI O CONCURENTA CARE ARE CUPLU NU MERITA SA AJUNGA IN FINALA.DE CE?IN PRIMUL RAND MAMELE BAIETILOR SA NU SE MAI CERTE CA LA USA CORTULUI, COMPORTAMENTUL LOR LASA DE DORIT ,FIECARE SA-SI VADA DE CUPLU EI.PE URMA FETELE-ERA DE ASTEPTAT SI LOGIC CA FETELE SA SE CERTE VOI CREDETI CA ELE ISI IUBESC PARTENERI SO CREDETI VOI VA SPUN SIGUR CA NICI UN CUPLU NU VA REZISTA MAI MULT DE O LUNA DE LA IESIREA DIN CONCURS.PT. CA AFARA SUNT GREUTATILE DE ZI CU ZI, CHELTUIELILE DE ZI CU ZI -(SA VAZUT SI CUPLURILE DIN EDITIILE TRECUTE CIT AU REZISTAT,PINA SAU TERMINAT BANI ).ACOLO IN CASA E LAPTE SI MIERE ,LUX ,HUZUREALA ,STAT DE GEABA
    -SUNT MULTE DE ZIS .SA STITI CA NU MA INSEL O SA SE VADA LA FINALUL CONCURSULU .INCA ODATA NICI UN CUPLU NU O SA DUREZE AFARA SE VOR DESPARTIIIIII

  44. 44
    Maria Says:

    SA VEDEM:::

    MIHAELA si ALEX-este cel mai frumos cuplu din casa si se iubesc cu adevarat,Mihaela cam dura si putin prefacuta in privinta Andreei,Alex 10 buline albe!

    ANDREEA si STEFAN-este un cuplu frumos,le sta bine impreuna,Andreea cam rautacioasa(uneri e bn alteori e rau) ,Stefan bagacios in certurile Andreei cu prietenele ei!

    ALINA si IONUT-cel mai putin placut cuplu din casa,cuplu fals(BANII VORBESC),Alina cam guraliva si adormita(bea mai putin Alina),Ionut o iubesti prea mult pe Alina si nu merita(ai fata de castor)!

    Doamna ILDIKO-cea mai tare mama!
    Doamna STELA-sunte-ti tare!
    Doamna LUCICA-lasa-ti doamna tinerii sa se iubeasca,nu va bagati dvs.!Daca na-ti avut noroc in dragoste la tinerete nu mai fiti zgripturoaica!
    ANTONETA-sunteti cea mai urata doamna din casa,speriati si ciorile,aveti o fata zici ca sunteti speriata de bombe!

    IOANA-un pic rautacioasa!
    ROXANA-habar nai ce vrei de la viata!NU ESTI O FATA FRUMOASA!

    CATALIN-baiatul mami,nici stra stra stra bunica n-ar fi cu tine!Mai las-o pe Doamna LUCICA!Fi naiba barbat! SI STI CEAVA(valabil si pentru mami tau):MAI LASATI BUNELE MANIERE CU SPALATUL PE DINTI LA ORA FIXA,MANCATUL NUSH UNDE,….!!!DAC SUNTETI ASA BOGATI SI SPUNETI CA N-ATI VENIT PT. BANI,ATUNCI UNDE ESTE DANTURA DVS. DOAMNA LUCICA???

    DUNTETI CU TOTII TARI,DAR VA CERTATI AIUREA PENTRU MANCARE,PENTRU BANI,…!!! OAMENILOR IUBITA CAT MAI AVETI TIMP!!!

  45. 45
    Maria Says:

    CRED CA CEL MAI FRUMOS CUPLU DIN CASA DIN EDITIA NORA PENTRU MAMA 3 A FOST GEORGIANA SI MIHAI!!!EI MERITAU SA CASTIGE CONCURSUL!!!DAR IUBIREA LOR NU AVEA PRET!!!

  46. 46
    Maria Says:

    GABY NUSH CUM POTI SA-I SUPORTI,MI-AS LUA CAMPII DIN SEPTEMBRIE PANA ACUM!!!

  47. 47
    raluca Says:

    mihaela este o prefacuta ca si alina amundoua afara ar fi cele mai bune prietene .andreea spune lucrurilor pe nume in felul ei dar, ar trebui sa tina cont de sfaturile lui stefan le sta foarte bine impreuna .am lasato la urma pe favorita mea roxana este o persoana puternica ,frumoasa ,merita sa fie mireasa saptamani este cea mai echilibrata concurenta ,pacat ca nu ati gasit un partener frumos si matur asa cum isi doreste roxana pupici bafta roxi

  48. 48
    darsim Says:

    Cred ca Ionut seamana mai bine cu unul din piticii Albei ca Zapada si a venit in acest concurs pt a o salva pe ea………..!

  49. 49
    raluca Says:

    raluca says: eu cred ca mihaela pana sa intre in casa a trait o romanta(poveste de dragoste )cu un barbat insurat probabil asta este marele secret inainte nu cred ca ai pasa daca se afla dar acum se si vede cu premiul in brate si nu vrea sa fie criticata de telespectatori pacat de alex a cazut in plasa ei

  50. 50
    iubitica Says:

    s a dovedit a fii doar pt ea Andreea tinea la ea si la Ioana si ele s au dovedita fi niste ipocrite , vrea sa castige Andreea si Stefan ca ei sunt oamenii ………………………

  51. 51
    catalina Says:

    hai Gabriela descoas o pe Mihaela ce secret are ca santem curiosi cu totii

  52. 52
    Claudia Says:

    Prefer ALINA NORA SAPTAMINII nu Mihaela. Cuplul cistigator cu siguranta este ALINA-IONUT. Dupa cite au suferit in concurs merita sa aibe macar aceasta bucurie de a fi fericiti si a se unii in fata lui Dumnezeu prin casatorie.MULTA BAFTA ALINEI SI LUIONUT

  53. 53
    alexa Says:

    andree este ca co cotofana, da tot timpul din cleanta, face pereche buna cu soacrasa stela care ma desgusta cu mutrele ei cand isi da ochii peste cap… ioana nu-mi place…mihaela si alex fac un cuplu dragut , seamana amandoi, alina este draguta dar ionut este un tip prea mediocru pt ea, trebuie cizelat…antoneta imi pare rau de ea nu o simt o femeie rea, roxana e draguta dar are o prea buna parere de sine si este prea pretentioasa, nici un barbat nu o sa o satifaca niciodata sunt convinsa…. iar catalin si lucica sunt preferati mei cu toate ca nu sunt perfecti de altfel nimeni nu este dar ii simt cei mai aproape de sufletul meu

  54. 54
    elisabetaveres Says:

    nu sinteti corecti.cind alina nu a vrut sa vb despre costin care era “secretul “ei ati trimis-o in camera ca pe un copil de gradinita care este pus la colt de educatoare.si apoi ati puricat-o pina la singe pina cin d a recunoscut totul sitoti concurentii au acuzat-o.jumatate din acest concurs alina a fost calul de bataie al tuturor.
    cind andreea a trimis mesaj fostului desi a incalcat regulamentul jocului ,s-a vb foarte putin despre acest lucru si le-ati dat o pedeapsa foarte usoara.acum mihaela cu secretul ei despre care nu vrea sa vb o lasati in pace. de ce cu cele doua nu faceti la fel cum ati facut cu alina in tot acest timp?
    daca cineva a fost victima in acest concurs aceasta e alina.si sper din tot sufletul sa cistige aceasta competitie pt ca merita dupa cite a patimit din partea concurentilor mai ales din partea andreei si alui stela care este o inculta ce nu poate forma o propozitie.

  55. 55
    rmnflorin Says:

    MIHAELA E O PREFACUTA SI O URATA,O TRADATOARE

  56. 56
    Daniela Says:

    Merita sa castige andreea si stefan. catalin sa iasa primul din casa ca nu are ce cauta!Lucica sa se duca la mahala sau la doctor sa si puna dinti.pa

  57. 57
    Daniela Says:

    Sa castige andreea si stefan

  58. 58
    Daniela Says:

    Bravo lor sunt cei mai frumosi

  59. 59
    gorea Says:

    omu cand are totul de-a gata inventeaza tot felu de chesti sai treaca voi ati inventat :NORA PENTRU MAMA:unde se arata fata adevarata a omului primitiv an frunte cu prezentatoarea ce sa mai zic va maimutariti an fata lumi cand ati putea crea niste emisiuni maI EDUCATIVE nu porcaria asta de emisiune ca si altele pe alte posturi toti la un loc niste animale proaste educate INCULTILOR SI NEDEZVOLTATILOR

  60. 60
    dcurutu Says:

    toate in afara de andreea sunt niste javre

  61. 61
    ioana Says:

    buna tuturor celor din casa nora pt. mama 3 . sa nu ascultati vorbele urate care le spun alti despre voi . preferatele mele sunt roxana si andreea .roxana imi place foarte mult de tine sper sa ajungi pana in final si sa mai fii inca nora saptamani pt. ca meriti dintre toti concurenti tu te-ai comportata cel mai bine si sper sa faci asta in continuare . iti urez succes in continuare .adreea esti frumoasa esti desteapta dar daca ai tacea mai mult cred ca telespectatori de vor vota si te vor considera mai buna mai linistita .

  62. 62
    andreea Says:

    Alina & Ionut, Andreea & Stegan sunt preferatii mei succes in continuare,iar Andreea sa fi la fel de puternica. SPER SA FITI CASTIGATORI. SUCCES IN CONTINUARE.

  63. 63
    MARIA Says:

    Roxana,Ctalin si dna Lucica va urez succes. Sper sa faceti un cuplu ca va potriviti.

  64. 64
    ~:x{ myrunyk@}x:~ Says:

    doamne nesuferita asta a fost mireasa saptamani. in sfarsit nu conteza bn ca s-a certat cu andreea si nu mai vad in fiecare zi clanul lor. doamne andreea si cu stefan, stela si mihaela daca erau buni prieteni poi se potriveau ca toti au sange malefic in ei mai putin mihaela care akum la logodit cu alex. bv ei!

  65. 65
    ~:x{ myrunyk@}x:~ Says:

    am citit comentariul marie ia luat pe toti la rand si dupa cate a scris se ved eca e la fel ca stela si andreea

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free