Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    MERITA Says:

    DA SUNT SIMPATICI SI FOARTE INDRAGOSTITI MERITA SANSA PE CARE LE-A LOATO LUCICA BUNICA DA DA DA DA DAAAAAAAA

  2. 89
    SUPERFLORY Says:

    DA CUM SA NU VREAU SA INTRE EI SUNT SAREA SI PIPERUL ACOLO.DA DA DA SI IAR DA

  3. 88
    FLORINELUL Says:

    DA SUNT DE ACORD SA REINTRE IN CASASUNT DOI NEBUNI FRUMOSI SI INDRAGOSTITI

  4. 87
    FLORENTINA Says:

    DA MERITA SA REINTRE IN CASA.O DRAGOSTE CA A LOR RAR GASESTI.

  5. 86
    FLORICEL Says:

    SUNT UN BAIAT CARE VREA SA DEA O SANSA DRAGOSTEI LOR .DA VREAU SA REINTRE IN CASA

  6. 85
    masca de argint Says:

    PACAT DE O DRAGOSTE ASA DE FRUMOASA.MERITATI SA O TRAITI DIN PLIN.TREBUIE SA REINTRI IN CASA .NICI TU NICI ALEX NU MERITATI ASTA.ITI DORESC SA POTI REINTRA .DRAGOSTEA VOASTRA MERITA O SANSA.BAFTA MULTA.

  7. 84
    danulescu florin Says:

    bafta mihaela.esti o fata super nu meriti ceeace ti-a facut lucifera.nu trebuia sa iesi din casa.suntem un grup de tineri care te doresc in casa,.asta iti dorim din tot sufletul.BAFTA.

  8. 83
    BARBU MARIANA Says:

    Mihaele ar trebui sa intre imediat in casa .E pacat ca a iesit intr-un astfel de moment.Si cum e domnule posibil sa fie mama saptamanii urgia aia de femeie.Dupa ce a blestemat fetele si dupa cum inteapa in mod repetat si gratuit nu stiu cine e in stare sa o voteze
    Nu va uitati la suferinta lui Alex,nu vedeti ca lucica nu o suferea pe Andreea de la bun inceput.Pe Violeta ,Alina d-na Ioana Ionut ,Marian , LUCICA ,si pampalaul ala de fiu al doamnei i-as elimina in grup ca tot se inteleg asa de bine.
    Catalin o sa se insoare la sf, asteapta poate doar cu Marinele (Mia)di Bacau ,ca asa se potrivesc….Poate ma contacteaza Mihaela sau alti concurenti la aceasta adresa de mail

  9. 82
    RONNA Says:

    Nu ca daca este afara se teme ca va fi luat de alt fata,sa fim seriosi tot certurile si injuraturile sa vedem?Stai afara ca iti prieste clima acolo erai palida.

  10. 81
    Marius 09 Says:

    Cel mai bun lucru care se putea intampla la sfarsitul unei saptamanii , era si mai bine daaca iesea idioata de Andreea , dar e bine si asa.

Pages: « 18 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free