Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 120
    ana Says:

    imi pare foarte bina ca a iesit……acum urmeaza andreea …strica toata amosfera din casa………..ii o scorpie si jumatate………imi vine sa sparg televizoru cand o vad

  2. 119
    ldrelciuc Says:

    sa intre in casa ca merita ,dupa parerea vostra care din cupluri se iubesc cu adevarat,violeta si cu marius?gresit numai iubire nu exista intre astia doi.

  3. 118
    MAKO Says:

    Ba nu merita sa reintre in casa. De unde ideea asta ca-l iubeste pe Alex??!! Daca-l iubea, ii accepta propunerea lui din start, nu-l respingea spunandu-i fara scrupule ca-l vrea pe Catalin in casa. Voi atata logica aveti? Si nu mai sustineti ca s-a lasat influentata de Andreea, ca si caracterul ei , este tot ca al Andreei.
    Nu vi se pare dubios ca de la cea care se numeste Masca de Argint si pana la Ana toate comentariile (in sir indian) sunt scrie in acelasi stil cu majuscule? Mai sa fie!, s-au nimerit toti ’scriitorii’ pe acelasi stil? Si sa sustina cu totii in sir, ca o vor in casa, nu vi se pare relativa situatia? Pe cine crezi ca pacalesti , Mihaela?
    .

  4. 117
    mira Says:

    nu merita sa intre…..e o proasta ……nu stie sa vb

  5. 116
    Mihaela L Says:

    imi doresc mult ca Mihaela sa reintre in casa.Merita aceasta sansa.

  6. 115
    dany Says:

    bai mary oi fi tu vreo printesa si noi nu stim……..?

  7. 114
    dany Says:

    SIGUR CA MERITA MIHAELA O SANSA SA INTRE INAPOI IN CASA
    CHIAR AR TREBUI SA I SE DEA CUM IAU DAT SI LUCICUTEI SI LUI MUTULICI(IOANA)DACA CINEVA DIN STAF CITESTE ACESTE COM II RUGAM DIN SUFLET SA LE DEA O SANSA MIHAELEI SI LUI ALEX VA RUGAM MULT CA MERITA

  8. 113
    katy Says:

    Se spune de Mihaela ca vorbea urit fiindca e prietena cu Andreea.Dar pina sa vina muma padurii de ce nu vorbea urit?Nu era si atunci cu Andreea?Daca a fost amenintata nu trebuia sa se apere?Da,da,da,merita sa intre in casa pentru ca iubeste,este iubita si merita o sansa.

  9. 112
    andreea_miha NPM3 Says:

    EU SUNT MIHAELA NPM3…PT CEI KRE VOR SA VB CU MINE ID-UL MEU DE MESS ESTE Andr33A_MyHa…

  10. 111
    mary Says:

    pacat ca uni oameni nu incearca sa deosebeasca raul de bn,si eu sunt ffffff sigura ca daca mihaela nu mai intra in casa apele se vor linistii,sa va zic si de ce,pt singur fapt ca andreea nu mai are cu cine tine andrenalina….ha-ha vai de steaua lor arata ca doua mahalagioaice,ce sa zic andreea e cat de cat dragutza dar mihaela parca e o oaie……mai bn o lasa pe maicasa sa intre in casa ca sigur avea mai multe sanse decat ea e o URATA pe deasupra e si penala,noi ce-de aksa asa o vedem.

Pages: « 18 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free