Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Ionela Says:

    daca intra eu nu ma mai uit la emisiune….

  2. 69
    ioana Says:

    pentru rautatea de cara a dat dovada,chiar merita sa iasa afara!!!!

  3. 68
    olivia Says:

    eu cred ca e si pacat sa nu reintre.Se iubesc, ea si Alex, si nu vad de ce sa nu i se dea acest drept.E un concurs matrimonial, ei formeaza un cuplu, deci sa fie cat mai repede impreuna, zic eu!

  4. 67
    andrada Says:

    da..merita foarte mult sa intre in casa..oricum doamna ildiko a zis ca,atunci knd o sa vina inapoi in casa,o sa fak tot posibilu sa iasa afara sa mearga la calarasi la mihaela..dar poate pana ce vine dansa din paris mihaela se va intoarce in casa..sa speram

  5. 66
    Lucica Says:

    Ia mai terminati cu prostiile,oare cel ce scrie cä Mihaela e uritä si cu nasul nu stiu cum acel cineva oare e un fät frumos sau vreo printesä. De multe ori nu conteazä infätisarea omului ci ceea ce e in suflet. M-as bucura foarte mult sä intre inapoi in casä,a fost eliminatä pe nedrept de cele douä dudui,cä nu le poti numi doamne,una care ae dureri de inimä cind vrea ea iar aialaltä care blesteamä ca bunä ziua si asteaptä sä fie respectatä,dacä eram eu in casä am doar 29 de ani dar poate as fi fäcut si räzboi cu ea cä poate asa si-ar inchide gura aia spurcatä care dacä as fi in locul ei nici nu mi-as mai deschide-o sä mi-o vadä o tarä intreagä,mai bine si-ar fi pus o protezä inainte sä intre in casä. A nominalizat pe Mihaela din räzbunare cä la refuzat pe fiul ei,da doamnä dragä dacä nu era genul ei ce ati fi vrut? Eu una nu mi-er trebui un asemenea ironic sä fie aläturi de mine,iar acum mai vorbeste si de vräjitori,cä doamne cineva ar face vräji pe el,da oare ce nu ginditi ce vorbiti,poate voi sinteti niste vräjitori si de asta vä e fricä altfel nu ati crede in asa ceva,mergeti mai bine de unde ati venit. Iar Violoncelu care sare din bärbat in bärbat mai bine ar tinr gura inchisä si sä-i dea tablete la soacra ei sä nu o mai apuce vreo crizä la final. Doamna Gabriela cred cä dacä ar intra Mihaela iar in casä cele douä ar suferi amindouä de aceasi boalä,de inimä. Mai bine sä le pregätiti un sac de tablete inainte. Mi sar pärea normal sä se mai dea o sansä si lui Mihaela,ea fäcind un cuplu in casä si logoditä si se vede cä se iubesc mult si nu-mi venea sä cred cä Alex suferä atit pentru cä a plecat Mihaela,iar voi cei care spuneti cä Mihaela nu lar iubi pe Alex mai bine ati täcea. Cind a intrat in casä dupä emisiune si sa pus jos sä plingä credeti cä a plins de bucurie,a plins cä sa despärtit de iubitul ei in ceea mai frumoasä zi din viata ei,dar voi nu aveti inimä cei ce o vorbiti de räu la fel ca toate duduiele din tabära neagrä cum le spunea Andreea,mai bine le spunea pisicile negre. Vä rog mult dacä se poate sä-i mai dati o sansä Mihaelei si lui Alex pentru-cä chiar meritä. Mihaela as dori sä vorbim pe net. lucica9@hotmail.com

  6. 65
    Laura Says:

    Vreau sa reintre in casa mihaela sa arate ca il iubeste pe Alex.

  7. 64
    loly Says:

    da merita sa reintre in casa

  8. 63
    cristina Says:

    Da asi dori sa inter in casa,este o dulce si imi pare rau ca a iest,imi place de ea si asi dori sa o revad dinou in casa alaturi de Andrea sa faca tot posibilul sa scoata ‘”serpi din casa”"”adica VIOLETA,ALINA,LUCICA,IOANA PE CAR CHIAR ASI DORI SA PLECE DIN CASA.

  9. 62
    ldrelciuc Says:

    de ce sa nu intre in casa,oricine are dreptul la fericire,ca a venit ea mai devreme sau mai tarziu,eu nu-i vad rostul in casa afurisitei de lucica si pampalaului de fiusu.

  10. 61
    Ionela Says:

    ce dreptate ai george…..peste o saptamana intra oaia in casa….si iarasi o luam de la capat….

Pages: « 18 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free