Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    Ionela Says:

    pffff…..antipatice mai sunt unele persoane din casa…..stela asta are o carca de ani dar degeaba….are o fata de alcoolista….si lesinata aia de andreea vai steaua ei….sper ca valentina sa nu o urmeze pe andreea ca-mi schimb parerea despre ea…..

  2. 59
    george Says:

    Eu ma intreb cum de a stat atat de mult in casa? Nu facea cuplu si era nora saptamanii :) acum cand s-a gasit unul de care sa se agate (alex) ce ghinion pe capul ei, mititica. Nu este cu nimic mai presus decat Andreea doar ca stia/reusea sa se stapaneasca. Amandouasunt la fel de mahalagioice doar ca una e de periferie si alta de centru. Cred ca nu i-a placut Catalin dar sa fim rezenabili nu avea cum sa vina Fat Frumos pt. ea desi cam des isi pune diadema :) )
    Cred ca nu conteaza ce vrem noi, kanalistii o vor baga in casa la fel cum au facut cu Dragos, probabil premiul cel mare e ca si dat :) )

  3. 58
    cristina Says:

    nu merita sa iasa e o fata de milioane si apropo violeta nu stiu ce cauta in ksa o relatie sau barfe si iar barfe impreuna cu alina!!bravo andeea tineo tot asa sunteti suupeer tari toti din echipa ta!!!!!!!

  4. 57
    irinuk Says:

    e normal ca Mihaela sa iasa din casa ,nici macar printre protejate nu s-a numarat.

  5. 56
    Ionela Says:

    sa nu mai intre ca este o ipocrita….fortza alina:))

  6. 55
    bazil Says:

    Nu merita sa reintre in casa ,era prea falsa ,nu-i indragostita de alex,nu i-a placut de catalin si a dat-o dupa cires cu alex.Imi inchipui ce “discutii “are despre Alex cu mama ei si ce rad de el.Interesul a facut-o sa se agate de alex ,de fapt toate cuplurile din casa sunt VARZA nici unul nu-i sincer.Poate sae infiripa o relatie adevarata intre ionut si alina ,dar nu cred.Mihaela nu se poate indragosti ca este prea egoista si n-are personalitate ,ii plac doar vbanii ,asa a invatat-o mama ei.

  7. 54
    st3fania Says:

    se va vedea kn va iesi alex afara…da se km potrivesc la fizic….;)):))

  8. 53
    st3fania Says:

    pt ce sa intre?..:-??…ce cuplu se destrama?…..k nu a existat acest cuplu……..>:P..

  9. 52
    irinadorina Says:

    merita sa intra din nou in casa,deoarece ceea ce a facut doamna lucica sa vazut ca a facut din razbunare si nu este corect cum a procedat.Iar Alina chiar daca nu vrea sa recunoasca pe post sa bucurat de plecarea Mihaelei

  10. 51
    crina Says:

    Mihaela nu merita sa reintre in casa.Ar trebui sa o urmeze Andreea ca si asa este vai de ea! Felicitari d-na Lucica!

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free