Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    alexu_36 Says:

    normal ca trebuie sa intre .catalin de ce a venit?
    la 37 ani trebuia sa mearga in parc in cismigiu la tablagii

  2. 39
    ani Says:

    Da merita fiindca acum sa logodit si ea si chiar daca a jignit pe cineva si ea a fost jignita Si nu mi se pare corect ca din razbunare sa pleci! Da chiar a si fii f fericita sa reintra in casa Sper sa fie posibil

  3. 38
    denisa Says:

    mihaela sa-si faca operatie la nas daca are de gand sa mai apara pe la televizor:))

  4. 37
    denisa Says:

    nu mai are ce cauta in casa si asa ca nici pana acum nu a aavut ce cauta dar…in fine si ea si andreea sunt niste panaram* si mahalagioaice

  5. 36
    oana Says:

    Ma bucr ca mihaela a iesit din casa sa iasa si restu de mahalagioice,andreea , stela si bineinteles iocritu de stefan aara cu iei

  6. 35
    lylyana Says:

    nu merita sa reintre in casa ….este obraznica……si dak mihaela il iubeste atat de mult pe alex sa ii spuna sa iese afara sa se casatoreasca dc moare dupa premiul de la kd k a zis maicasa k are casa, are firma, masina ce ii mai trebuie….doar si-a gasit marea dragoste….

  7. 34
    nelutu Says:

    GaBRIELA CRISTEA cind ai sa reuseti sa moderezi aceasta tiganie si pe Guraliva de Andreia in special.O emiisiune de 2 lei.Ne mutam pe Magda Ciumac.

  8. 33
    Ionela Says:

    ce ma bucur ca a iesit mihaela….si nu stiu ce tot vrea andreea asta….as fi cea mai fericita sa iasa si ea….ca prea multe aere isi da….cand o aud ”soacra-mea”….pfff….ma dispera numai cand o aud…

  9. 32
    nelutu Says:

    Georgiana daca stati alaturi de Andreia vei pleca prima din casa,mai deschizi si tu gura?Mihaiela este in continuare aceiasi a fata fara bun simt.

  10. 31
    Gaby Says:

    Oana Crstina,Ana Larisa sinteti din aceiasi gasca de mahala,voi sinteti cele fara cei 7 ani de acasa,nu stiti respectul pentru voi e dragostea discoteca,sexul si mai putin va ginditi la viitor .Rusine sa va fie ca mai incercati sa mintiti ca nerusinatele sa spuneti ca sint fete bune,voi nu stiti sa deosebiti binele de rau.Sa iasa si Andreia ca ea va face instructie cu Stela si Stefan niste fraieri.

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free