Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    deea Says:

    da…ar merit …este bn pt ea si alexantru k se iubesk
    sper sa kjtige ei koncursul si ar fi bn sa intre…..este o fata d nota 20

  2. 29
    deea Says:

    da…ar merita sa ontre…..ar fi fff bn pt alxandru se iubesc j este pakt d ei….sper sa kstige ei doi si ink o data sp k este bn sa reintre…

  3. 28
    gabi Says:

    mihaela,andreea,doamna stela si stefan……………..voi stricati tot aspectul din ksa……….

  4. 27
    dana Says:

    de knd ai iesit din casa ma simt mai bine…………..si pot sa dorm mai linistita si stai linistita k in curand te urmeaza andreea ………….tu cu andreea sunteti niste prefacute………………si alintate………..vai k nu ai mancat inghetata vai k mi-am rupt o unghie………….halal fete mai sunteti …………nush cum pot baietii astia 2 sa va suporte …………k dak as fi baiat as veni acolo si vas lua de par………k sunteti niste mahalagioaice voi 2 si cu doamna stela………………ce naiba ati mai venit la emisiunea asta dak nu stiti sa va comportati ca niste oameni civilizati?????????aaaaaaaaaa????????????

  5. 26
    titi14 Says:

    ce sa mai caute in casa daca il iubeste pe alex al asteapta si afara bravo ca a esit sa nu mai intre in casa ca nu este nevoie de ea

  6. 25
    danutza Says:

    merita sa reintre in cetatea dragostei tine foarte mult la Alex,nici nu si mai are rost concursul fara ea

  7. 24
    dima robert Says:

    nu merite sa intre in casa

  8. 23
    Ionela Says:

    Ce ma bucur ca a iesit vipera si vaca Domnului… aia sw..sa iasa si lesinata aia de Andreea….alta ”desteapta” care se da mare ”doamna”…dar defapt ea este o betiva….

  9. 22
    nicoleta Says:

    sunt 2 pareri: unu) imi pare rau ca a tb sa iasa intr-un moment fericit al vietii, dar asa este concursul
    doi) era mai bine daca nu era prietena cu andreea? sau au acelasi caracter si se aseamana foarte mult? ar fi bine daca fiecare concurenta si-ar vedea de ea si perechea ei, de asemeni daca ar face ceva pozitiv in a demonstra ca participarea la concurs este numai pentru a-si gasi perechea si nu de a alerga dupa bani. Altceva, sincer nu rezulta din ceea ce se vede la televizor: nici harnicie, nici tarie de caracter, nici educatie, nici bun simt, numai mahala… prin mahala a se intelege un cartier de margine de oras unde nu este accesibila invatatura si cultura, unde se dezvolta numai ceea ce se preia de la cei din jur (incultura)…

  10. 21
    Baby07 Says:

    Sincer nu ai meritat sa iesi ai fost preferata mea am plans cnd am aflat k ai iesit dar asta este viata merge inainte si odata toti vor iesi.
    Oricum sa sti k lucica si ioana k nu le pot numi “doamne”k ii un cuv f mare pt ele au facut totul din razbunare,cnd a zis gabi k u ai iesit loana avea un zambet ironic de numa.pfff dar joaca f bn teatru ioana cnd gabi ia zis propunerea k ar putea sa iasa din casa nu a mai vrut,totusi interesant nu cum dint-o data se simte bn.oare ce este mai imp pt ea banii sau sanatatea?!eu cred k sa vazut;)
    Si eu tin sa cred k u chear ti la alex si sper k ai sa-l astepti afara sincer formati un cuplu suuuper si dk voi va intalegeti eu cred k asta conteaza cel mai mult sper sa pastrezi prietenia k andreea.si as vrea dk vezi msj sa-mi lasi id tau plss sincer eu vreau sa tin leg k tine si andreea vam sustinut tot timpul:x.plss sa-mi rasp:)te pup si grij de tine:*:*:*

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free