Bogdan va fi dat in judecata


In urma cu doua saptamani, unul dintre participantii la concursul difuzat de postul national Kanal D, “Nora pentru mama”, a evadat din casa. Campulungeanul Bogdan Zaiet a ajuns…acasa, dar in Muscel. O echipa a producatorilor show-ului s-a deplasat de mai multe ori la Campulung, pentru a verifica daca motivele invocate de fugitiv sunt reale. Acesta motivase ca mama sa este grav bolnava de inima si ca este gata sa ii doneze cordul!!!!.

Echipa de productie a vorbit cu doctorul de la Spitalul Municipal Campulung si a aflat ca mama protagonistului nostru nu este deloc in pericol de moarte. Chiar si asa, avand in vedere scuza demna de filmele de comedie a lui Zaiet, precum si faptul ca musceleanul a refuzat sa revina in casa soacrelor si a nurorelor, acesta va fi actionat in instanta. Conform contractului, acesta risca sa plateasca daune in valoare de cel putin 35.000 euro.

Sursa: www.epitesti.ro

25 comentarii la “Bogdan va fi dat in judecata”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    baran angela Says:

    Sper sa reintre in casa Mihaela este o fata desteapta si la locul ei

  2. 24
    andreea craiova Says:

    nu cred cas asta merita bogdan cred ca daca ajungi sa te saturi de un loc faci tot posibilul sa scapi nu?

  3. 23
    geta Says:

    varugam pe viitor sa faceti control psihiatric,maiales mamelor.dnaIldikoeste bolnava si este pacat de emisiune.
    Alina si Roxana sunt cele mai frumoase si destepte din fete.Andreia nu se potriveste cu Stefan.Bine ca a iesit Mihaela!Ea facea raca an casa si nu cred ca se iubeste cu Alexandru,acesta este prea tanar si probabil nici prea inteligent nu este. va rugam sa tine-ti cont de cele spuse si sa analiza-ti mai mult.Gabi este frumoasa si subiectiva.Arefavoritele ei printre fete.

  4. 22
    monica Says:

    andreia este o fata de nota 10 sa o tie tot asa sa nu bage an seama ce spune dna lucica .oare pt ce avenit dna lucica an acest concurs /sa se razbune pe fete si sa le blesteme antotdeauna blestemele cad tot pe cel care le scoate pe gura

  5. 21
    monica Says:

    ami pare foarte rau pt mihaela sper sa intre din nou an cetate

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free