Bogdan va fi dat in judecata


In urma cu doua saptamani, unul dintre participantii la concursul difuzat de postul national Kanal D, “Nora pentru mama”, a evadat din casa. Campulungeanul Bogdan Zaiet a ajuns…acasa, dar in Muscel. O echipa a producatorilor show-ului s-a deplasat de mai multe ori la Campulung, pentru a verifica daca motivele invocate de fugitiv sunt reale. Acesta motivase ca mama sa este grav bolnava de inima si ca este gata sa ii doneze cordul!!!!.

Echipa de productie a vorbit cu doctorul de la Spitalul Municipal Campulung si a aflat ca mama protagonistului nostru nu este deloc in pericol de moarte. Chiar si asa, avand in vedere scuza demna de filmele de comedie a lui Zaiet, precum si faptul ca musceleanul a refuzat sa revina in casa soacrelor si a nurorelor, acesta va fi actionat in instanta. Conform contractului, acesta risca sa plateasca daune in valoare de cel putin 35.000 euro.

Sursa: www.epitesti.ro

25 comentarii la “Bogdan va fi dat in judecata”

 1. 1
  Marius 09 Says:

  Nu ati vazut ca el nu stia cum sa iasa mai repede din casa , ”pt. mama lui” , PENTRU SERVICIUL BANOS CARE IL ASTEPTA .

 2. 2
  st3fania Says:

  knd va zicea k o sa fak orice k sa iasa afara…dc nu i’ati dat voie sa iasa d buna voie?? ii tineti k sechestratzi..intzeleg k au un contract..dar..mai scotetzii in lume..

 3. 3
  livia Says:

  din cauza voastra a iesit mihaiela ca ziceti voi cine sa iasa nu publicu

 4. 4
  bianca Says:

  GABRIELA AJUT-O PE MIHAELA SA INTRE IAR.MERITA ASTA,NU LASA VIPERELE SA INVINGA DRAGOSTEA DINTRE MIHAELA SI ALEXANDRU,AS DA ORICE SA INTRU IN DIRECT,DAR NU REUSESC POATE MA AJUTI GABRIELA,AM PLANS CA A IESIT MIHAELA

 5. 5
  MARIA Says:

  SA PLATEASCA SI ILDIKO SA INTRE MIHAELA DATI SANSA ASTA MERITA!!!!!!!!!!!!AJUTATI-O !NU MERITA ASTA!E DRAGUTA,,,,,,GABRILA AM INCREDERE CA O AJUTI!TARE AS VREA SA INTRU IN DIRECT!RUSINE PTR LUCICA,INVIIOASA,SI IOANA PROFITOAREA!

 6. 6
  MARIO Says:

  BOGDAN MERITA SA PLATEASCA!CONTACTATI-MA SA INTRU IN DIECT!MIHAELA AR MERITA SA INTRE IAR!

 7. 7
  violeta Says:

  despre mama oricarui concurent daca ar fi in cazul mamei ui bogdan ar face asa…nerusinatilor e mama lui.si o durere de cap a parintilor ar insemna mult pentru mine……………….

 8. 8
  gia Says:

  bogdan e un nesimtit!! rusine la varsta lui sa faca dinastea.. un mamos repede s-a luat dupa masa aia nebuna si a lasato pe valentina fara sa se gandeasca deloc a tot cautat motive aiurea.. oricum un ratat nu o merita pe valentina e un sarantoc!!!

 9. 9
  VICTORIA Says:

  Bogdan este un badaran si s-a purtat ffff urit cu Valentina si cu alti concurenti din casa mie mi se pare ca este bolnav dupa tot ce a debitat cind afost invitat la emisiune dupa ce a fugit din casa,nu aveau nici o logica vorbele lui si se incurca in proprile lui declaratii. Valentina ar face bine daca nu s-ar mai gindi la el ,nu o merita

 10. 10
  Ramona Says:

  :O:O:O:O:O:O:

 11. 11
  anamaria Says:

  bravo sa plateasca suferinta valentinei,ca este un badaran.sa se casatoreasca cu masa daca tot o iubeste atata

 12. 12
  baluta Says:

  a devenit un circ si se vede foarte urit

 13. 13
  mary Says:

  da ce sa zic arata ca un circ acest show,imi pare bn ca mihael;a a iesit ca parca era o tata ea si andreea sa mai dea si acum andreea din gura………….eh acum nu mai are antrenament,pacat de scoala ei dar se vede ca-i lipseste.

 14. 14
  mary din motru Says:

  sa plateasca pt ca merita.si stiti de ce?si-a batut joc de sufletul valentinei sa plateasca.

 15. 15
  abc Says:

  BINE-I FACE

 16. 16
  mihaela Says:

  sa plateasca, stia de la inceput care sunt conditiile

 17. 17
  alexandra Says:

  foarte bine ca aiesit mihaela . cand a acceptat inelul de la catalin trebuia sa se gandeasca mai bine ca ea il vrea pe alex

 18. 18
  angela1234 Says:

  Sa plateasca ca e un nesimtit nul merita valentina,a fost un prefacut sa se insoare cu mamasa ca o iubeste asa de mult

 19. 19
  mariana Says:

  da super tare

 20. 20
  Flori Says:

  bogdan nu o merita pe valentina si cred ca valentina poate sasi gaseasc un alt baiat

 21. 21
  monica Says:

  ami pare foarte rau pt mihaela sper sa intre din nou an cetate

 22. 22
  monica Says:

  andreia este o fata de nota 10 sa o tie tot asa sa nu bage an seama ce spune dna lucica .oare pt ce avenit dna lucica an acest concurs /sa se razbune pe fete si sa le blesteme antotdeauna blestemele cad tot pe cel care le scoate pe gura

 23. 23
  geta Says:

  varugam pe viitor sa faceti control psihiatric,maiales mamelor.dnaIldikoeste bolnava si este pacat de emisiune.
  Alina si Roxana sunt cele mai frumoase si destepte din fete.Andreia nu se potriveste cu Stefan.Bine ca a iesit Mihaela!Ea facea raca an casa si nu cred ca se iubeste cu Alexandru,acesta este prea tanar si probabil nici prea inteligent nu este. va rugam sa tine-ti cont de cele spuse si sa analiza-ti mai mult.Gabi este frumoasa si subiectiva.Arefavoritele ei printre fete.

 24. 24
  andreea craiova Says:

  nu cred cas asta merita bogdan cred ca daca ajungi sa te saturi de un loc faci tot posibilul sa scapi nu?

 25. 25
  baran angela Says:

  Sper sa reintre in casa Mihaela este o fata desteapta si la locul ei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free