Bogdan va fi dat in judecata


In urma cu doua saptamani, unul dintre participantii la concursul difuzat de postul national Kanal D, “Nora pentru mama”, a evadat din casa. Campulungeanul Bogdan Zaiet a ajuns…acasa, dar in Muscel. O echipa a producatorilor show-ului s-a deplasat de mai multe ori la Campulung, pentru a verifica daca motivele invocate de fugitiv sunt reale. Acesta motivase ca mama sa este grav bolnava de inima si ca este gata sa ii doneze cordul!!!!.

Echipa de productie a vorbit cu doctorul de la Spitalul Municipal Campulung si a aflat ca mama protagonistului nostru nu este deloc in pericol de moarte. Chiar si asa, avand in vedere scuza demna de filmele de comedie a lui Zaiet, precum si faptul ca musceleanul a refuzat sa revina in casa soacrelor si a nurorelor, acesta va fi actionat in instanta. Conform contractului, acesta risca sa plateasca daune in valoare de cel putin 35.000 euro.

Sursa: www.epitesti.ro

25 comentarii la “Bogdan va fi dat in judecata”

Pages: « 3 2 [1] Show All

 1. 10
  Ramona Says:

  :O:O:O:O:O:O:

 2. 9
  VICTORIA Says:

  Bogdan este un badaran si s-a purtat ffff urit cu Valentina si cu alti concurenti din casa mie mi se pare ca este bolnav dupa tot ce a debitat cind afost invitat la emisiune dupa ce a fugit din casa,nu aveau nici o logica vorbele lui si se incurca in proprile lui declaratii. Valentina ar face bine daca nu s-ar mai gindi la el ,nu o merita

 3. 8
  gia Says:

  bogdan e un nesimtit!! rusine la varsta lui sa faca dinastea.. un mamos repede s-a luat dupa masa aia nebuna si a lasato pe valentina fara sa se gandeasca deloc a tot cautat motive aiurea.. oricum un ratat nu o merita pe valentina e un sarantoc!!!

 4. 7
  violeta Says:

  despre mama oricarui concurent daca ar fi in cazul mamei ui bogdan ar face asa…nerusinatilor e mama lui.si o durere de cap a parintilor ar insemna mult pentru mine……………….

 5. 6
  MARIO Says:

  BOGDAN MERITA SA PLATEASCA!CONTACTATI-MA SA INTRU IN DIECT!MIHAELA AR MERITA SA INTRE IAR!

 6. 5
  MARIA Says:

  SA PLATEASCA SI ILDIKO SA INTRE MIHAELA DATI SANSA ASTA MERITA!!!!!!!!!!!!AJUTATI-O !NU MERITA ASTA!E DRAGUTA,,,,,,GABRILA AM INCREDERE CA O AJUTI!TARE AS VREA SA INTRU IN DIRECT!RUSINE PTR LUCICA,INVIIOASA,SI IOANA PROFITOAREA!

 7. 4
  bianca Says:

  GABRIELA AJUT-O PE MIHAELA SA INTRE IAR.MERITA ASTA,NU LASA VIPERELE SA INVINGA DRAGOSTEA DINTRE MIHAELA SI ALEXANDRU,AS DA ORICE SA INTRU IN DIRECT,DAR NU REUSESC POATE MA AJUTI GABRIELA,AM PLANS CA A IESIT MIHAELA

 8. 3
  livia Says:

  din cauza voastra a iesit mihaiela ca ziceti voi cine sa iasa nu publicu

 9. 2
  st3fania Says:

  knd va zicea k o sa fak orice k sa iasa afara…dc nu i’ati dat voie sa iasa d buna voie?? ii tineti k sechestratzi..intzeleg k au un contract..dar..mai scotetzii in lume..

 10. 1
  Marius 09 Says:

  Nu ati vazut ca el nu stia cum sa iasa mai repede din casa , ”pt. mama lui” , PENTRU SERVICIUL BANOS CARE IL ASTEPTA .

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free