Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    Mihaela Says:

    Mihaela e o scarba de pan*rama

  2. 129
    corina Says:

    Sunt de parere k Mihaela merita sa reintre in casa, in primul rand pt Alexandru kre o iubeste sincer p Mihaela,iar in al doilea rand deoarece a fost fata kre a regretat cel mai mult k a parasit acest concurs.Ei sunt cuplul meu preferat din casa si imi pare rau k a trebuit sa plece, mai ales din cauza d-nei Lucica kre este d o rautate iesita din comun.La fel k si d-na Ioana.Cei kre ar trebui sa plece pt a se linisti apele in casa sunt d-na Lucica si Catalin.Clar, merita o sansa Mihaela!!!

  3. 128
    Mihaela Says:

    aia care a zis k ea e Mihaella care id andr33a_myha va pacaleste nu mai fiti naivi am luat id ei si mia recunoscut k nu este ea fiti realistiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. 127
    CRINA21 Says:

    PENTRU CEI CARE O JIGNESC PE MIHAELA :NU STIU CINE VA DA DREPTUL SA O VB DE RAU SI SA O JUDECATI.VORBIND DE RAU PE ALTII VA DENIGRATI PE VOI SI NU VA RESPECTATI PE VOI.SUNTETI RAI SI INVIDIOSI.MIHAELA ESTE O FATA PLACUTA SI ISTEATZA,STIE CE VREA DE LA VIATZA IAR ACUM DAK VREA SA FIE ALATURI DE ALEX ESTE HOTARAREA EI SI TREBUIE SA O SUSTINEM SI SA II RESPECTAM DECIZIA.TE PUPIC SI VREAU SA INTRII IAR IN CASA,POATE D.NA LUCICA SE MAI LINISTESTE SI TU ITI POTI VEDEA LINISTITA DE RELATIA TA CU ALEX

  5. 126
    CRINA21 Says:

    PAREREA MEA CA MIHAELA SI-A SCHIMBAT COMPORTAMENTUL DUPA INTRAREA FEMEII ALEA IN CASA,,,,,VOI O VREM PE MIHAELA INAPOI IN CASA SA II FIE ALATURI LUI ALEX SI D.NEI ILDIKO.
    FI PUTERNICA MIHAELA SI SA AI INCREDERE IN TINE

  6. 125
    CRINA21 Says:

    IMI DORESC DIN SUFLET CA MIHAELA SA REINTRE IN CASA,MI S-A PARUT TOTUL O VRAJALA CAND A IESIT DIN CASA DIN MAI ALES DIN VINA CUI…..O FEMEIE CARE A INTRAT IN CASA SA FACA RAU.MIHAELA FII PUTERNICA SI SIGUR VEI INTRA IAR IN CASA

  7. 124
    Ionela Says:

    cum se dau toate papagalele mihaela si cand le pui sa dem. o dau la suceala….mai terminati odata…

  8. 123
    bia-bia Says:

    eu vreau sa intre mihaela in casa pt ca am vazut ca se iubeste sincer cu alex

  9. 122
    erica Says:

    da merita ca faceau un cuplu fericit dar doamna lucica sa razbunat pe ia pentru ca ia dat papuci lui feciorul ei

  10. 121
    alecu alina Says:

    bn k a iesit am scapat d ink o pan*rama tu nu aveai c cauta la emisiune nush cn dreq se uita la tn nu vezi ce fata ai?pardon aia nu e fata seamana mai mult cu spate da na…. stai acasa la vaci k acolo e locu tau :) )

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free