Mihaela a fost eliminata


In seara de sambata, s-au facut eliminari de fete. Dintre cele nominalizate au fost: Alina cu 2 voturi (din partea doamnei Stela si a doamnei Stefana) si Mihaela tot cu 2 voturi (din partea doamnei Lucica si a doamnei Ioana).

Pentru ca Mihaela nu s-a numarat printre cele 3 protejate, iar doamna Lucica a iesit Mama Saptamanii, ea a fost nevoita sa paraseasca concursul, lasand in urma un inceput de logodna alaturi de Alexandru.

Credeti ca Mihaela ar merita sa reintre in casa sau nu?

174 comentarii la “Mihaela a fost eliminata”

Pages: « 18 17 [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 160
    corina mihaela Says:

    nu cred ca il iubeste pe Alex

  2. 159
    daniela Says:

    eu cred ca nu merita sa intre in casa…..cred ca ea a facut cuplu cu alex doar ca sa mai ramna in casa…da nu i-a mers…:P:P:P

  3. 158
    angela1234 Says:

    Nu cred ca mihaela il iubeste pe Alex.Este o falsasi sper sa o urmeze si Andrea cat de repede.Au un vocabular foarte urat.Andreea nu se potriveste cu Stefan si cred ca toti din casa fac cupluri doar ptr.premiu.Roxana e o fata super,inteligenta si la locul ei.Bogdan era un increzut se credea f destept.Ioana si Marian nustiu de ce mai stau in casa ca abar nu au sa lege 2 cuvinte.

  4. 157
    Anemona Says:

    totusi*

  5. 156
    Anemona Says:

    mie personal imi pare rau de mihaela dar ottusi important este ca si-a gasit jumatatea si daca chiar il iubeste pe alexandru o sa se reintalneasca afara…la fel ca si celelalte cupluri din casa

  6. 155
    EMA Says:

    cat ma bucur ca nu mai e Mihaela in casa ………….uraaaaaaaaaaaaaa

  7. 154
    anca Says:

    Nu cred ca ar trebui sa revina in casa Mihaela. Ultimele saptamani ale Mihaelei din casa ne-au lasat un gust amar si o amintire urata despre ea; n-o mai recunosteam , poate influentata de prietena ei sau poate si-a dat arama pe fata. Nu se poate nimeni preface la nesfarsit, poate nici ea n-a mai putut. Cred ca avansurilor facute de Alexandru le-a dat curs din cauza imprejurarilor.

  8. 153
    corina Says:

    Cei kre judeca oamenii dupa aspectul fizic sunt de o mie de ori mai urati decat cei pe care ii judeca.Nu are nimeni nici un merit k s-a nascut frumos sau vreo vina k este mai urat.De ceea ce ar trebui sa radem este de caracterul unui om, pentru k acela conteaza cu adevarat.

  9. 152
    ldrelciuc Says:

    sau sunt perfecti?

  10. 151
    ldrelciuc Says:

    sa intre ca merita ,cei care o vorbesc de rau nu au gresit niciodata?

Pages: « 18 17 [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free