Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    danusia Says:

    A AVUT DREPTATE DOAMNA DOCTOR PT CUV CE LEA SPUS, CA SUNTETI O FEMEIE MINCINOASA SI FALSA AVETI AMNEZIE TEMPORARA CA IN TIMPUL EMISIUNI U MAI STITI NIMIC DIN CE ATI SPUS? SA VA INSURATI BEBE AFARA DAR CAND O ZBURA PORCUL

    aaaaaaaaffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

  2. 129
    danusia Says:

    DNA SUNTETI O NESUFERITA SI O NESIMTITA PT CA VA AFISATI IN FATA FIULUI SI A INTREGI TARI CU BULANELE AFARA SI PIELEA AIA BATRANA SI ZBARCITA

  3. 128
    maria Says:

    D na Luci ati facut bine ca ati eliminat pe tupeista de Miha……Faceti a doua mutare,Andreeia,Stela ,Ildico Mascariciu s . a, d. m.Felicitari.

  4. 127
    mihaela Says:

    aceasta femeie reprezinta raul in casa.atat ea cat si fiul sau inspira rautate, nu recunosc nimic din ceea ce spun si acuza pe nedrept pe toata lumea. o mai au aliata si pe inculta de ioana, care si-a gasit pe cineva sa vb si pt ea, din cauza ca ea nu stie sa se exprime.prosti oameni

  5. 126
    maria Says:

    Oameni buni de ce nu tineti cu dreptatea? V-ar place sa va jigneasca o mucoasa ?D-na lucica este ca bunica ei care a pierdut sotul si un copil de 18 ani ,cita suferinta si durere!Sa va fereasca dumnezeu sa treceti prin asa ceva ca atunci veti intelege.Dna lucica sinteti o femeie super eu o bateam pe nesimtita de andreeia Poate va avea si ea suferinta d-vs in viata sa-si aduca aminte.Va doresc m m m m m m multa sanatate si lui Cata sa-i trimita DUMNEZEU ofata ca el buna .

  6. 125
    anca ionela Says:

    Am o parere proasta despre dn Lucica,in primul rand trebuia sa isi repare dantura inainte de a intra in casa,si sa uite bigudiurile acasa ca arata penibil,trebuia sa stea acasa nu sa umble pe drumuri femeie in toata firea sa isi insoare odrasla la ani astia.

  7. 124
    dana Says:

    Lucica este o femeie nebuna fratilor asa ceva nu poate sa existe pe fata pamantuluio mincinoasa proasta NU O MAI VOTATI CA NU MERITA aceasta femeie sa stea in aceea casa degeaba sa manance continu sa jigneasca cum vrea ea cred ca are probleme cu CAPUL .

  8. 123
    doina Says:

    D-na Lucica “FEMEIA BARBAT” nu va mai imbracati doamna in rochie ca sunteti oribila.Va credeti o femeie inteligenta dar atunci cand deschideti gura nu stiti decat sa blestemati.Luati-va doamna baiatul si iesiti afara ca nu aveti ce cauta in casa.

  9. 122
    loridana Says:

    daoana lusia o femeie de toata jena o mincinoasa ordinar a rar vezi asa ceva

  10. 121
    oana Says:

    daa bravo lucika

Pages: « 23 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free