Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    AlinA Says:

    Asta e.

  2. 9
    Baby07 Says:

    Mda…ce sa zic…nu merita 100% sa iasa mama sap
    hai ma lasatima k ii tare si corecta,asta se da mare doamna dar o doamna asa cum sustine ea nu face blesteme,nu vb pe la spate ea numa sa critice stie si sa barfeasca.am si eu o intrebare pt lucica.este cumva amnezica k ea nu-si aminteste nimic este cnd se contrazice k gabi k ea nu spune niste lucruri cnd defapt le spune.
    hai ma astai mama calumea cnd a intrat sustinea k pt mihaela intra si dupa 2 zile o face in toate felurile si doreste sa fie respectata cnd ea la randul ei nu face altceva toata ziua k ioana decat sa barfeasca numa numele de andreea si mihaela este in gura lor si atunci se intreaba de ce sunt atatea conflicte intre ele.ea niciodata nu termina eu cred k inca traieste in anii 80 k tot k teori din acei ani vine hai doamna suntem in sec 21.oare din ce cauza nu sa insurat pana acum catalin,nu mar mira k din cauza dansei k sincer doamne feri k asa soacra.cum zicea k nu-si doreste sa iasa mama sap k sa nu iasa mihalea dar cnd a citit gabi voturile cred k inima ii batea la maxim si doamna ioana era tot un zambet dar un zambet din ala ironic si asta nu se numeste razbunare cumva?!in fin se cred buricu pamantului acuma cnd defapt devin tot mai expirate:-j

  3. 8
    gabytzapisicutzadragutza Says:

    Eu cred ca nu trebuia ca doamna lucica sa o nominalizeze pe miahaela deoarece se logodise in seara de sambata cand sa maritat doamna ildiko si trebuia sa iasa doamna iona deoarece e o prefacuta.

  4. 7
    gia Says:

    BV IN SFARSIT CEVA PE TARE!! FEMEIA CHIAR MERITA, GANDESTE CAT TOATE MAMELE LA UN LOC!! BV EI SI BINE CA A IESIT ORIPILATA AIA CA NU MA MAI UITAM LA EMISE DIN CAUZA EI =)) UHH CE FERICITA AM FOSSSSSSSTTTT

  5. 6
    ana Says:

    nu merita sa ajunga mama saptamanii femeia asta numai prosti a facut in casa

  6. 5
    st3fania Says:

    fbn k a iesit mama saptamanii k altfel nu iesea mihaela afara…=))

  7. 4
    lavynya Says:

    Doamna Lucica este singura mama care stie sa poarte o discutie inteligenta. Bravo!!! Nu va lasati calcata in picioare de prost-crescuti.

  8. 3
    crosmanani Says:

    Ma bucur ca d-na Lucica a iesit mama saptamanii si ma bucur ca in sfarsit a intrat in casa cineva care sa le puna la punct pe Andreea si Mihaela.Mihaela merita sa iasa era mahalagioaica si nu avea respect fata de mame.

  9. 2
    Ana Says:

    ar trebui sa ii fie rusine…e o femeie care se gandeste doar la ea…face de rusine emisiunea la fel si dna ioana.pacat de fetele care au avut parte de asa mame:|..pacat

  10. 1
    dorina Says:

    IN PRIMUL RAND AR TREBUI SA-SI FI FACUT DANDURA INAINTE SA INTRE IN CASA PT. CA NU DA BINE PE ECRAN SI PE LANGA MAI ESTE SI MAMA DE ASISTENT MEDICAL.ESTE DEZGUSTATOARE!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free