Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    irinuk Says:

    d-na Lucica pare sa fie o femeie educata ,ma bucur pentru ea .am inteles ca a avut o viata mai grea .poate cine stie isi gaseste si ea jumatatea,de ce nu? am observat ca mai trainice sunt casatoriile pentru varsta a 2 a la aceasta emisiune. ce sa caute copilasi de 19-25 ani aici? nu stiu ei mare lucru despre o viata de cuplu,dar stai asa, mai vin si copiii, ma intreb ce mama poate sa fie andreea ?!? cu putin noroc poate n-o s-o mai vedem nici pe ea in casa.

  2. 49
    bazil Says:

    Emisiunea ar fi mai frumoasa si decenta fara cele trei mahalagioaice ,stela ,andreea si mihaela .Probabil ca se vor mai potoli fara mihaela.Cat despre dintii lucicai …nu deranjeaza chiar inr–atat.

  3. 48
    danutza Says:

    doamna Lucica ce cauta acolo sa dus sa se marite saraca de ea,poate il insoara pe Bebe strunf cu doamna Ioana

  4. 47
    irinadorina Says:

    Desi am un handicap usor ,despre doamna Lucica ce pot sa spun ca are un caracter puternic ca si Andreea,de aceea nu vrea sa lasa nici una de la ea ,si de aceea se ajung de fiecare data la certa.Daca Doamna Lucica ar lasa de la ea si numai ar interveni cu Andreea totul ar fi bine,dar asa nimeni nu vrea sa cedeze,chiar daca de amindoua imi plac ,dar odata ce a intrat Doamna Lucica cu fiul ei Catalin in competitie sa iscat discuti,si nu arata bine pe post cum se certa.

  5. 46
    crina Says:

    D-na Lucica merita sa fie mama saptamanii! Ma bucur ca a eliminat-o pe Mihaela!

  6. 45
    simona-gabryela Says:

    datio afara si pe andreea si se termina toate conflictele din casa ca nu putem sa ne mai uitam la emisiuni din cauza lor ca sunt foarte rele si needucate bravo d-na lucica imi place ca nu va lasati chiar daca gabriela o favorizeaza pe andreea si ii permite sa va jigneasca in halul asta

  7. 44
    anonima Says:

    Suntem o comuna intreaga,care nu suntem deacord cu MINCINOASA de Lucik!!!!Afara cu ea!!!!!!!!!!Degeaba mai sta in CASA NORA PENTRU MAMA!!!!Cu banii castigatzi ar fi mult mai bine sa mearga sa`si puna dantura k fara dintzi ii cad bigudiurile :-) ):)):-))!!!!!Si sa fim seriosi …sa nu se mai jure atat ca nu vroia sa plece Miha si ca avea de discutat q ea….cand vrei sa spui o minciuna mai intai gandeste si apoi zi…dar mai bn ar fi sa taca si sa zik adevaru cu toate la ea nu a existat niciodata un adevar ,tot timpul minciuna i`a fost alaturi!!!!!Si ink o data…AFARA CU EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 43
    alexu_36 Says:

    LASA CA MERITA VIOLETA……….

  9. 42
    Dana Says:

    De cand a intrat d-na Lucica in casa acolo totul este o debandata totala,nu isi recunoaste nici faptele si nici vorbele.
    Afara cu ea.
    Si sa intre inapoi Mihaela.
    Va rog.

  10. 41
    Alex Says:

    LUCICA O FI DE MODA VECHE DAR, STELA ESTE O PREFACUTA CARE LA INCEPUT NICI NU STIA VORBI IAR ACUM A PRINS GRAI HHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free