Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

  1. 1
    dorina Says:

    IN PRIMUL RAND AR TREBUI SA-SI FI FACUT DANDURA INAINTE SA INTRE IN CASA PT. CA NU DA BINE PE ECRAN SI PE LANGA MAI ESTE SI MAMA DE ASISTENT MEDICAL.ESTE DEZGUSTATOARE!!!!!!!!!!!!!

  2. 2
    Ana Says:

    ar trebui sa ii fie rusine…e o femeie care se gandeste doar la ea…face de rusine emisiunea la fel si dna ioana.pacat de fetele care au avut parte de asa mame:|..pacat

  3. 3
    crosmanani Says:

    Ma bucur ca d-na Lucica a iesit mama saptamanii si ma bucur ca in sfarsit a intrat in casa cineva care sa le puna la punct pe Andreea si Mihaela.Mihaela merita sa iasa era mahalagioaica si nu avea respect fata de mame.

  4. 4
    lavynya Says:

    Doamna Lucica este singura mama care stie sa poarte o discutie inteligenta. Bravo!!! Nu va lasati calcata in picioare de prost-crescuti.

  5. 5
    st3fania Says:

    fbn k a iesit mama saptamanii k altfel nu iesea mihaela afara…=))

  6. 6
    ana Says:

    nu merita sa ajunga mama saptamanii femeia asta numai prosti a facut in casa

  7. 7
    gia Says:

    BV IN SFARSIT CEVA PE TARE!! FEMEIA CHIAR MERITA, GANDESTE CAT TOATE MAMELE LA UN LOC!! BV EI SI BINE CA A IESIT ORIPILATA AIA CA NU MA MAI UITAM LA EMISE DIN CAUZA EI =)) UHH CE FERICITA AM FOSSSSSSSTTTT

  8. 8
    gabytzapisicutzadragutza Says:

    Eu cred ca nu trebuia ca doamna lucica sa o nominalizeze pe miahaela deoarece se logodise in seara de sambata cand sa maritat doamna ildiko si trebuia sa iasa doamna iona deoarece e o prefacuta.

  9. 9
    Baby07 Says:

    Mda…ce sa zic…nu merita 100% sa iasa mama sap
    hai ma lasatima k ii tare si corecta,asta se da mare doamna dar o doamna asa cum sustine ea nu face blesteme,nu vb pe la spate ea numa sa critice stie si sa barfeasca.am si eu o intrebare pt lucica.este cumva amnezica k ea nu-si aminteste nimic este cnd se contrazice k gabi k ea nu spune niste lucruri cnd defapt le spune.
    hai ma astai mama calumea cnd a intrat sustinea k pt mihaela intra si dupa 2 zile o face in toate felurile si doreste sa fie respectata cnd ea la randul ei nu face altceva toata ziua k ioana decat sa barfeasca numa numele de andreea si mihaela este in gura lor si atunci se intreaba de ce sunt atatea conflicte intre ele.ea niciodata nu termina eu cred k inca traieste in anii 80 k tot k teori din acei ani vine hai doamna suntem in sec 21.oare din ce cauza nu sa insurat pana acum catalin,nu mar mira k din cauza dansei k sincer doamne feri k asa soacra.cum zicea k nu-si doreste sa iasa mama sap k sa nu iasa mihalea dar cnd a citit gabi voturile cred k inima ii batea la maxim si doamna ioana era tot un zambet dar un zambet din ala ironic si asta nu se numeste razbunare cumva?!in fin se cred buricu pamantului acuma cnd defapt devin tot mai expirate:-j

  10. 10
    AlinA Says:

    Asta e.

  11. 11
    Eleny Says:

    Bravo ei,merita…

  12. 12
    nicoleta Says:

    o femeie cu capul pe umeri, care gandeste cand vorbeste, de moda veche dar de la care poti invata multe lucruri. nu cred ca are sa-i fie rusine cu ceva!
    urat pentru “doamna” stela! de cand a intrat in casa, numai cu vorbe umbla, nu recunoaste nimic din ceea ce zice sau ce face! ar fi trebuit sa stea acasa!
    mamele, in general, au rolul de a invata copiii, de a le da un exemplu bun, de a-i proteja, de a aplana conflictele dintre frati sau respectiv, acolo in casa dintre concurenti!
    nu am vazut nici o mama care sa arate unei “mirese”, cum se calca, cum se spala, cum se face curat, cum se gateste….foarte ciudat. rolul unei soacre (viitoare soacre) este de a fi un exemplu pozitiv pentru viitoarea gospodina (nora), in ai pregati viitorului sot un fel de mancare preferat, un desert, de a o indruma pe nora cam ce ii place sa imbrace, cum doarme…baiatul ei, amanunte din viata copilului ei, pentru a putea sa-i fie bine si pe viitor, “ca la mama acasa”.

  13. 13
    OANA Says:

    FEMEIA BARBAT CU SARMALE IN CAP. CE DE BAGI CA MUSCA IN LAPTE .PESTE TOT APARI SI TU . MIHAELA A PLECAT SI ANDREEA ITI VINE DE HAC.

  14. 14
    titi14 Says:

    bravo doamna lucica ati fost singura mama care leati pus la punctpe cele trei sperietoare andreea mihaela stela de una am scapat tinetio tot asa bafta in continuare

  15. 15
    ani Says:

    vai de ea baba scarboasa imputita

  16. 16
    ani Says:

    LA FEL SI FISU

  17. 17
    dana Says:

    cea mai tare din parcare e doamna lucika

  18. 18
    gabi Says:

    imi place f moooolt de ea………….sa o tina asa in continuare………sa nu asculte ce-i spune andreea………..

  19. 19
    calin Says:

    parerea mea e cea mai adevarata este o p*narama , o prefacuta, stie sa blesteme , sa vorbeasca pe la spate iar catalin e si el un mos la care nu sa uita nici o fata eu dak iasi prinde pe strada iasi bate cap in cap

  20. 20
    calin Says:

    doamna daca sapta mana viitoare nu iesi din casa vin eu si te scot afara dar sper ca andreea sa te rezolve ea mai repede

  21. 21
    BIANCA Says:

    bravoooooooooooo ce fericita am fost ….

  22. 22
    clara Says:

    doamne asta mama saptamanii niciodata n am crezut asa cv afara cu ea

  23. 23
    gia Says:

    nu mai cometati ce exemplu sa ia lumea de la andreea si mihaela? needucate, urate, proaste si de pe centura !!! cand mi-oi vedea ceafa sa intre mihaela in casa !!!!

  24. 24
    ciprian Says:

    MA BUCUR PT. D-NA LUCICA.POT SPUNE CA AM DORMIT FOARTE BINE SAMBATA

  25. 25
    ciprian Says:

    SPER SA IASA SI ANDREEA PT. CA NU MERITA SA STEA IN CASA.ESTE O FATA IMPERTINENTA SI NU ARE CEI 7 ANI DE ACASA.V-A PIERDE FOARTE MULT IN VIATA,PACAT PENTRU STEFAN PT.CA ESTE UN BAIAT DE NOTA 10!!!!!!!!!!!!!

  26. 26
    oana Says:

    felicitari doamna lucica , sa fiti tara ma bucur ca am scapt de urata de mhaela mai aveti pe mahalagioaica de andreea

  27. 27
    denisa Says:

    foarte bn ca a iesit ca altfel nu mai iesea mihaela afara …..bv ei

  28. 28
    DANA Says:

    Despre ea fara cuvinte….in sens rau….spune ca nu se razbuna..da cum se poate ca un om sa se intoarca la 360 grade….nu mi se pare normal….

  29. 29
    Ofelia Says:

    Astazi amvazut prima data aceasta emisiune in transmisia de dimineata si am simtit nevoia sa scriu cate ceva.Eu cred ca d-na Lucica nu este o doamna in adevaratul sens al cuvantului ci este genul de barfitoare si femeie ce crede ca detine adevarul suprem iar fiul sau este ”adevarata mahalagioaica” ce sufera de autosuficienta.Oare numai banii dau credibilitate unui om?Considera ca daca are casa este superiorul celorlalti?Stateam la TV si nu-mivenea sa cred cat de ingusti sunt la minte…

  30. 30
    alexu_36 Says:

    FETELE CARE O SUTIN PE DOAMNA ACCEASTA DACA SE POATE NUMI DOAMNA ATI VREA O SOACRA CA ASTA
    .NU VA PUNETI INTREBAREA DE CE NU SA INSURAT CATALIN PINA ACUM.AR TREBUI SA VA PUNETI

  31. 31
    mirela timisoara Says:

    Personal nu o indragestc pe dna Lucica , de fapt daca stau bine sa ma gandesc nu-mi place nici o doamna din casa,poate un pic dna Stefana, desi nu stie sa faca acordul intre subiect si predicat, dar m-am bucurat ca a iesit mama saptamanii si a mai spart un pic “gasca impertinentilor” cu votul dansei.Nu ma mira ca nivelul concurentilor este atat de scazut pentru ca la o emisiune de asemenea categorie in care tu ca moderatoare nu iei nici o atitudine si ii lasi sa isi aduca injurii in direct nici nu poti astepta sa iti vina concurenti oameni de calitate.Draga Gabriela, dupa aceasta editie pot sa te asigur ca vei avea concurenti la editiile viitoare numai de nivelul dnei Stela , mahalagioaice care nu au altceva mai bun de facut decat sa traiasca pe banii unui post de televiziune (ca oricum traiesc mai bine!) si sa poare vorba de colo colo, bineinteles dupa ce a trecut-o prin filtrul “mintii” dumneaiei.Aaaaa sau poate un nivel mai ridicat… femei de serviciu.

  32. 32
    piciulina Says:

    Decat sa am o soacra ca ea mai bine nu m-as marita!!!Baiatul ala al ei nu are nici o sansa cu o mama ca si ea!Toata lumea a suferit in viata mai mult sau mai putin dar asta nu insemna sa te descarci pe ceilalti!Femeia asta ar trebui sa mai taca dar ea nu prea stie si cu gura aia a facut numai rau de cand a intrat in casa.

  33. 33
    felicia Says:

    este o femeie care face mult rau iar cand e luata la intrebari zice ca nu mai stie…..si sincer urmaream emisiunea dar de cand au intrat ei in casa e dezgustatoare.sincer mie mi-ar fi rusine sa am o mama ca ea,tocmai ca nu e bine sa-ti judeci parintii…..imi pare rau sa spun asta dar cred ca nici nu o duce capul mai mult ……

  34. 34
    Marilena Says:

    Doamna Lucica este o femeie cu capul pe umeri, care stie ce spune cand vorbeste, de moda veche dar de la care poti invata multe lucruri. Cred ca ar trebui sa-i fie putin rusine pentru ca nu a stiu sa aplaneze conflictele avute cu cele doua fete. Chiar daca aceste fete nu au cei sapte ani de acasa si educatia lasa de dorit.
    Urat pentru “doamna” Stela! deoarece in loc sa o invete pe Andreea sa taca si sa fie mai docila ea instiga mai mult.

  35. 35
    clara Says:

    afaraaaaaaaaaaaaaaa

  36. 36
    adriana Says:

    nu stiu ce cauta nebuna asta in casa sa isi vada de baiatu ei ca nu are nici o treaba cu insuratoarea

  37. 37
    adriana Says:

    ati vazut ce rochii scurte poarta zici ncai o curv*,vai de mama ei

  38. 38
    VICTORIA Says:

    MA BUCUR FOARTE TARE PENTRU DNA LUCICA CA A IESIT MAMA SAPTAMINII SI A ELIMINAT-O PE OBRAZNICA DE MIHAIELA ,PENTRU CA EA ANDREEA SI STELA FORMAU UN TRIO DE GROAZA IN CASA DOAMNA LUCICA ESTE SINGURA MAMA CARE STIE CUM SA VORBEASCA SI CIND TREBUIE SUCCES IN CONTINUARE

  39. 39
    Alex Says:

    Foarte bine ca a eliminat-o pe Oaia asta
    Asta e desteaptaca ca si oaia

  40. 40
    Alex Says:

    Cele doua vipere Andreea cu Mihaela nu merita atentia noastra

  41. 41
    Alex Says:

    LUCICA O FI DE MODA VECHE DAR, STELA ESTE O PREFACUTA CARE LA INCEPUT NICI NU STIA VORBI IAR ACUM A PRINS GRAI HHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  42. 42
    Dana Says:

    De cand a intrat d-na Lucica in casa acolo totul este o debandata totala,nu isi recunoaste nici faptele si nici vorbele.
    Afara cu ea.
    Si sa intre inapoi Mihaela.
    Va rog.

  43. 43
    alexu_36 Says:

    LASA CA MERITA VIOLETA……….

  44. 44
    anonima Says:

    Suntem o comuna intreaga,care nu suntem deacord cu MINCINOASA de Lucik!!!!Afara cu ea!!!!!!!!!!Degeaba mai sta in CASA NORA PENTRU MAMA!!!!Cu banii castigatzi ar fi mult mai bine sa mearga sa`si puna dantura k fara dintzi ii cad bigudiurile :-) ):)):-))!!!!!Si sa fim seriosi …sa nu se mai jure atat ca nu vroia sa plece Miha si ca avea de discutat q ea….cand vrei sa spui o minciuna mai intai gandeste si apoi zi…dar mai bn ar fi sa taca si sa zik adevaru cu toate la ea nu a existat niciodata un adevar ,tot timpul minciuna i`a fost alaturi!!!!!Si ink o data…AFARA CU EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  45. 45
    simona-gabryela Says:

    datio afara si pe andreea si se termina toate conflictele din casa ca nu putem sa ne mai uitam la emisiuni din cauza lor ca sunt foarte rele si needucate bravo d-na lucica imi place ca nu va lasati chiar daca gabriela o favorizeaza pe andreea si ii permite sa va jigneasca in halul asta

  46. 46
    crina Says:

    D-na Lucica merita sa fie mama saptamanii! Ma bucur ca a eliminat-o pe Mihaela!

  47. 47
    irinadorina Says:

    Desi am un handicap usor ,despre doamna Lucica ce pot sa spun ca are un caracter puternic ca si Andreea,de aceea nu vrea sa lasa nici una de la ea ,si de aceea se ajung de fiecare data la certa.Daca Doamna Lucica ar lasa de la ea si numai ar interveni cu Andreea totul ar fi bine,dar asa nimeni nu vrea sa cedeze,chiar daca de amindoua imi plac ,dar odata ce a intrat Doamna Lucica cu fiul ei Catalin in competitie sa iscat discuti,si nu arata bine pe post cum se certa.

  48. 48
    danutza Says:

    doamna Lucica ce cauta acolo sa dus sa se marite saraca de ea,poate il insoara pe Bebe strunf cu doamna Ioana

  49. 49
    bazil Says:

    Emisiunea ar fi mai frumoasa si decenta fara cele trei mahalagioaice ,stela ,andreea si mihaela .Probabil ca se vor mai potoli fara mihaela.Cat despre dintii lucicai …nu deranjeaza chiar inr–atat.

  50. 50
    irinuk Says:

    d-na Lucica pare sa fie o femeie educata ,ma bucur pentru ea .am inteles ca a avut o viata mai grea .poate cine stie isi gaseste si ea jumatatea,de ce nu? am observat ca mai trainice sunt casatoriile pentru varsta a 2 a la aceasta emisiune. ce sa caute copilasi de 19-25 ani aici? nu stiu ei mare lucru despre o viata de cuplu,dar stai asa, mai vin si copiii, ma intreb ce mama poate sa fie andreea ?!? cu putin noroc poate n-o s-o mai vedem nici pe ea in casa.

  51. 51
    dana Says:

    SINT BOLNAVA SI NU MA POT DEPLASA SI STAU LA TV MAI MULT SI IMI PLACE EMISIUNE SI MA UITAM CU MARE DRAG DAR ACUMA NU MAI POT SA VAD CUM ANREEA JICNESTE SI VB MAI BINE SA SE ROAGE SA FIE SANATOASA DECIT SA FACA ASA CEVA PE UN POST TV

  52. 52
    lavinia Says:

    andreea fiiiiiii tareeeeeee nu te lasa la vipera aia mama paduri “luci” cu 2 dinti sus si jos ii stirba si pe deasupra isi mai pune moatele de zici ca este elena ciausescu

  53. 53
    lavinia Says:

    ui si violeta nai mai vast ficiori pana acuma zaci ca esti salbatica si te dai in spectacol cu marian si ala ii un prefacut cand vorbeste hai lasatima zaci ca plange cand vorbeste HUUUUUULLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR dedicatie =:)

  54. 54
    lavinia Says:

    fata mare teai facut” luci” mama paduri pana la urma te mariti u cu bebe struf va cerut pe dumneavoastra de sotie daca nu io mers cu mihaela cand este viitoarea nunta in cetatea dragostei sa stiti ca va sta bine in preuna ca si STAN si BRAN va felicit de imperecherea voastra ce rochie o sa purtati deaia pana la bulanele voastre dita mai dita

  55. 55
    cristina Says:

    esti mama lui catalin nu a saptamani la cum va purtati lasatio moale si iesiti afara nu mai faceti viata amara fetelor

  56. 56
    dana Says:

    LUCICA E NEBUNA

  57. 57
    dana Says:

    DAVA DR*CULUI DE BABA NEBUNA CE SUNTETI K PROVOCATI GREATA LA TOATA LUMEA DUCETIVA LA SPITALUL DE NEBUNI ACOLO AVETI LOC SIGUR IMPREUNA CU FIUL D-VOASTRA LA FEL SI IOANA CU ANALFABETUL EI DE BAIAT SI NORASA

  58. 58
    ldrelciuc Says:

    un caracter urrrrrrrrrrrrrrrrrat,asta e odementa,ce dra*u cauta in casa si cine a votato nu stiu ,clar e o facatura.

  59. 59
    cristina Says:

    nu imi place de doamna lucica o sa fac tot posibilul sa nu o mai votez asi vrea sa plece din casa vorbeste numai prosti ,ea nu recunoaste nimic .E foarte rea.

  60. 60
    mimima Says:

    lucica e o curv* cu o suta de fete o baba jegoasa si fiusu cu fata aia de gay nu stiu cine i-a primit in emisiune.mi-e scarba cand ii vad si ii aud

  61. 61
    Lucica Says:

    Ce sä spun,o birfitoare care nu stie sä vorbescä si asteaptä respect de la copii ,pot sä spun cä Anreea e un copil dar dinsa e un om in toatä firea si ar trebui sä stie cum sä vorbeascä cu fetele dacä vrea sä fie respectatä. Eu sper sä fie eliminatä din concurs cit mai repede si sä-si repare dantura.

  62. 62
    andoleasa Says:

    lucica asumati esecurile,comportate ca o femeie de 58ani,ca de domna nu ai dat dovada.ioana nu mai fi bolnava inchipuita ,totul ti se trage de la dr*cii pe care ii ai si pe care nui spui pt.ca nu ai un vocabular ales si tie frica sa nu o dai in bara. andreea esti desteapta dar nu ai diplomatie,ignorale daca poti pt. se vor oftica mai rau decit le injuri. stela ai grija de copiii tai sa nu aiba de suferit din cauza razbunarilor ar fi pacat. ildiko tino tot asa fii naturala cum ai fost si pina acum si nu vei avea decit de gistigat ,vezi pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti(vezi ..urita de vivi-tantalaul de marius-duhanoasa de ioana)

  63. 63
    andoleasa Says:

    Alina tu nu esti rasfatata,esti prostuta si atit,dovada ca si baietii care te plac nu sunt foarte dotati intelectual. Roxana implicate in problemele casei nu mai face figuratie. Valentina nu mai plinge nu ai dupa cine si-a dat arama pe fata si bine a facut mai bine acum decit mai tirziu. Georgiana esti minunata nu te lasa influientata de nimeni. Stefana esti simpla dar cinstita fii mindra de alegerea nepotului(fi vorba nu prea e de nasul ei) nu mai intra in jocul urit al celor 2RELE-INTRIGANTE(ioana-lucica)

  64. 64
    anika Says:

    eliminati relele si prostuti sa nu va contaminati

  65. 65
    anika Says:

    alexandru felicitari ai o educatie desavirsita esti frumos si pe afara dar mai ales in interior esti perseverent tenace si stii ce vrei BRAVOOOOOOOOO

  66. 66
    anika Says:

    Alina tu nu esti rasfatata,esti prostuta si atit,dovada ca si baietii care te plac nu sunt foarte dotati intelectual. Roxana implicate in problemele casei nu mai face figuratie. Valentina nu mai plinge nu ai dupa cine si-a dat arama pe fata si bine a facut mai bine acum decit mai tirziu. Georgiana esti minunata nu te lasa influientata de nimeni. Stefana esti simpla dar cinstita fii mindra de alegerea nepotului(fi vorba nu prea e de nasul ei) nu mai intra in jocul urit al celor 2RELE-INTRIGANTE(ioana-lucica)

  67. 67
    anika Says:

    andreea esti frumosa desteapta dar fii mai diplomata si nu mai folosi cuvinte triviale,fii mai nepasatoare,veziti interesul(casatorie in casa si PREMIUL )pt. ca mariti

  68. 68
    anika Says:

    Roxana nu te doare gura de cit ai vorbit 5luni? nu mai face figuratie,nu mai poza in fata de la pension ca nu mai ai pe cine sa impresionezi (Bogdan si-a aratat adevarata fata si a fugit ca un las la cel mai mic obstacol)

  69. 69
    anika Says:

    C atalin fii barbat accepta refuzul fetelor si nu le mai ponegri ,ia exemplual de la ex.

  70. 70
    anika Says:

    Lucica nu ai caracter daca aveai nu te comportai asa erai conscventa in parerile de dinaite de a intra si dupa.

  71. 71
    anika Says:

    STELA,ILDYCO,STEFANA,faceti front comun si unul dintre voi sa cistige pt. ca meritati . ELIMINATI NULITATILE CU AERE DE VEDETE DESTEPTE, FRUMOASE,SI FOARTE CORECTE.

  72. 72
    zuzolina Says:

    bay lucica aia este ff proasta si nu ar trebui sa ii spoona lu mihaela oaie ,ca miahaela are parul lung ,proasta aia de lucica are parul de oaie . Eeste fff proasta handicapata etc

  73. 73
    Alexandra Says:

    d`na lucica??? =))=))=))=))…am impreisa k glumitzi :) )…e cea mai naspha femeie >:P…cn dreaq a adus`o la emisiune q tampitu’ de fius`u care are 30 sau 40 shi cva de ani care nu se mai insoara din cauza lu’ lucica.Numai doamna nu e lucica.A nominalizat`o pe Mihaela pt k nu a vrut sa fie q fius`u’ x( x(.Dar las’ lucica k ti`ai gasit uh nasii:D`na Stelea[dansa e o doamna] shi Andreea[te ubb [[:x]]]!!!Marsh,lucica k n`ai fatza de asha cva =))=))…se face de ras x( x( >:P >:P.Pah [:-h]…k imi vine sa vars [:-&][:-h]…

  74. 74
    anamaria Says:

    nu ii gasesc locul in acesta emisiune ar trebuie sa ii ia copilul ei perfect si sa se duca la plimbarea.o femeie mai nebuna ca ea nu cred ca exista.sa ne lasa cu aerele ei de femeie culta ca nu este asa

  75. 75
    simy Says:

    ma bucur ca exista o femeie ca doamna lucia in casa de fapt circ pentru ca asa a ajuns emisiuea Nora pentru mama 3 ‘PACAT,sa vede ca are cultura generala. spre deosebire de stela sau andreea care nu se descurca sa formuleze o fraza… le da clasa. cei care au o parere proasta despre doamna lucia sunt la fel ca stela sau andreea. cat despre stefan este penibil,dezgustator nu as sta de vorba cu un asemenea incult.

  76. 76
    simy Says:

    RUSINEEEEEE HALAL DOAMNA MEDIC AVETI MULT TIMP LIBER SA VORBITI LA TELEFON CAND SUNTETI LA SERVICI . SI PE DEASUPRA ATI FOST FOARTE PENIBILA DACA NU VA MAI PLACE EMISIUNEA NU VA MAI UITATI….. NU SE SUPARA NIMENI. IAR DACA VA ESTE TEAMA CA SE UITA FICA DVS LA EMISIUNE EXISTA O SOLUTIE: SCOATETI DOAMNA PROGRAMUL TV DIN MEMORIA TELEVIZORULUI. ): V-AM ASCULTAT SI NU AM INTELES CE VRETI SA SPUNETI,DACA AVETI CEVA DE OBICTAT VORBITI CLAR CU ARGUMENTE.
    PACAT CA SUNTTI MEDIC COMPATIMESC PACIENTI DVS.

  77. 77
    katy Says:

    sa plece acasa ca e varza ca si fiuso cred ca a venit sa se marite ia ca sta toata ziua in oglinda si arata bulanele la toata lumea

  78. 78
    doina Says:

    nu am nici o impresie buna despre ia deoarece de cand a intrat ea an casa cu fiul ei sa creiat numai certuri ar vrea sa al ansoare pe fiul ei da eu am o varsta anaintata si nu mias dori un asemenea barbat langa mine si mihaela nici atat bravo ei
    luccica sa al tina si sa al comande an continuare a crezut ca mai se afla an ani60 pe cand se ducea la petit si daca ai placea de baiat la fata sau nu ere obligata sa al ia bine a facut mihaela de nu la vrut
    asa ca nu te mai afirma lucica degeaba ca nu rezolvi nimic

  79. 79
    elenoi Says:

    da si? ce daca a nominalizat-o pe mihaela.la urma urmei e un concurs si fiecare nominalizeaza pe cine vrea.vorba lui andreea fiecare cu tinta ‘lui ‘

  80. 80
    Robi_VL Says:

    Am o parere foarte proasta de doamna lucica e proasta jignitoare si fius-o la fel foarte proasta

  81. 81
    Robi_VL Says:

    Nu trebuia sa o elimine pe Mihaela

  82. 82
    Robi_VL Says:

    Roxana:Este o fata de treaba si frumoasa

  83. 83
    simonik Says:

    fata mare teai facut” luci” mama paduri pana la urma te mariti u cu bebe struf va cerut pe dumneavoastra de sotie daca nu io mers cu mihaela cand este viitoarea nunta in cetatea dragostei sa stiti ca va sta bine in preuna ca si STAN si BRAN va felicit de imperecherea voastra ce rochie o sa purtati deaia pana la bulanele voastre dita mai dita. nu va este ruşine deloc! stati q rochia aia scurta de vi se vede toate alea!

  84. 84
    simonik Says:

    andreea fiiiiiii tareeeeeee nu te lasa .ce-l putzin tu le spui ın fatza ce te doare nu k ele pe la spate. bv sa sti k va sustin ın continuare. va pupik:*:*:*:*:* shi va rog daca se poate sa intre mihaiela ınapoi ın casa k e pacat de alex ! se iubesc mult shi asta se vede clar q ochiul liber

  85. 85
    irenne Says:

    Scarba, dezgust etc Chiar mi-e greu sa cred ca a iesit mama saptamanii. Dar daca iese dumneaiei din casa nu mai e audienta, ca nu s-ar mai certa nimeni, nu-i asa Kanal D,?chiar mi-e greu sa cred ca nu masluiti voturile. Pacat de tinerii aia , chiar se iubesc!

  86. 86
    alina Says:

    DOAMNA LUCICA E O PREFACUTA E O FEMEIE SCARBOASA CEA MAI SCARBOASA. SI FIUSU E UN BOSOROG CARE SI-A PIERDUT DINTI VORBIND CU MASA.

  87. 87
    alina Says:

    ESI AFARA LUCICA

  88. 88
    alina Says:

    LUCICA STAI CU PICIOARELE MAI APROPIATE CA MIROASE PRIN TELEVIZOR

  89. 89
    ROXY Says:

    D-NA LUCICA E CEA MAI PREFACUTA OAIE SI SA NU MAI COMENTEZE DE MIHAELA CA EA NU E OAIE SA SE DUCA SA SE UITE IN OGLINDA SI DUPA AIA SA COMENTEZE SI DE FIUSU CE SA ZIC DECAT SA SE DUCA MAI REPEDE LA STOMATOLOG SASI PUNA DINTII CA NU O SA SE INDRAGOSTEASCA NICI O FATA DE EL CA II E SCARBA SA SE SARUTE IEEEEESSSIII AFFFARA!!!!!!!!!!!:p

  90. 90
    ana Says:

    afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mincinoasa secolului

  91. 91
    adriana Says:

    e un dezastru femeia asta sper sa fie eliminata rapid pana nu ii inebuneste pe saracii oamani

  92. 92
    nelutu Says:

    cine scrie impotriva Lucai fac parte din gasca needucatilor cei care cred in discoteca dragoste si sex nimic altceva.Voi nu stiti cum va cheama cu buletinul in mina railor.

  93. 93
    claudia Says:

    pai aceasta doamna trebuie data afara,ea strica tot acolo,e o mare mincinoasa care cred ca e tinuta de canal d. pt ca face scandal cu in casa.tot zicea ca vrea sa iasa afara iar cand a venit momentul a preferat sa dea bani doar pt a mai ramane in casa dc?

  94. 94
    bazil Says:

    Ma bucur pentru d-na lucica .Nu va lasati calcata in picioare de stela -o stafidita de 46 ani ,o complexata care a prins la ranza in acest show, nu coborati la nivelul lui ILDIKO o dovada vie de prostie si jenant de tupeista ,nu dati apa la moara andreei ,care desi nu am suportat-o de la inceputul concursului , totusi ,daca o iei cu “lugu-lugu”,se potoleste imediat ,ceea ce denota ca nu prea are concepte originale in viata.iI DORESC LUI CATALIN O SOARTA BUNA IN VIATA ,SI SA DESCHIDA OCHII MAI BINE ,SA NU DATI PESTE O ALTA mihaela.

  95. 95
    bazil Says:

    Adriana,calmeaza-te draga ,si gandeste logic.altfel cred ca te asemeni cu cele din clubul “gaitelor”

  96. 96
    elenoi Says:

    afara stela nu lucica….pe ea n-o vedeti ca n-are dinti in gura ca vorbeste cu mana la gura aproape de fiecare data.Ea e cea mai intriganta, barfeste si ea la tigara cu andreea si ildiko cat incape.

  97. 97
    bazil Says:

    ALINA ,DACA TOT TE PREOCUPA DINTII CONCURENTILOR ,UITA-TE SI-N GURA TA ,CA-TI LIPSESC CATIVA. MIE MI SE PARE CA STEFA N ,DESI ESTE MAI TANAR DECAT CATALIN CU VRE-O 5 ANI ,NU ARE DELOC DINTI IN GURA ,IAR FELUL LUI DE A SE UITA LA ANDREEA ESTE CEL PUTIN “DUBIOASA”….,SCARBOASA.

  98. 98
    daniela Says:

    este o femeie insuportabila si dansa si fecioru ei .doi screlozati la cap
    EL e mai nebun ca masa.O sa se insoare cand o zbura porcu

  99. 99
    magda Says:

    femeia asta e un dezastru nu pot sa cred ca are o educatie si tare mi-ar place sa spuna ce anume,sper sa fie eliminata nu se mai poate.

  100. 100
    katy Says:

    Pe zi ce trece sint tot mai revoltata de comportamentul acestei individe ce se vrea sa fie respectata si ascultata de toata lumea.Dar ea nu face altceva decit sa stea toata ziua cu cealalta prefacuta sa birfeasca pe toata lumea si sa-si infasoare sarmalele in cap.Din tot ce scoate pe gura nu se intelege decit ca e mai ,,ofticata”decit d-na Stefana.iar daca fi-sau stie da dea asa bine in carti de ce nu si-a dat inainte sa intre in casa ca atunci vedea ca Mihaela nu-l vrea.Sa-si ia catrafusele si sa plece mai repede sa nu mai incurce lumea ca n-are pt cine sa stea,sa lase cuplurile adevarate sa-si traiasca dragostea.

  101. 101
    roxana Says:

    ma numesc ROXANA si am 24 de ani,urmaresc in fiecare zi emisiunea nora pt mama,mi a placut pana cand a intrat in casa asa zisa d-na LUCICA,a spus k a intrat pt MIHAELA dar au intrat pt faima si premiu.Vazand k MIHAELA nu il place acu se baga in seama cu ROXANA dar ea este prea finuta ptr unul care nu stie sa vb.Sper sa iese cat mai repede k altfel nu ma mai uit sustin toate fetele in afara de VIOLETA. ANDREEA tine o tot asa,va pup

  102. 102
    roxana Says:

    si ioana sa se ia de manuta cu lucica iesiti afaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa

  103. 103
    roxana Says:

    ioana daca are probleme cu inima sa plece acasa
    nu sa imbolnaveasca si pe altii cu inima

  104. 104
    mariana Says:

    nelutu says:

    January 29th, 2009 at 12:39 pm
    cine scrie impotriva Lucai fac parte din gasca needucatilor cei care cred in discoteca dragoste si sex nimic altceva.Voi nu stiti cum va cheama cu buletinul in mina railor

  105. 105
    mariana Says:

    eu cred ca nu ai dreptate in ceea ce spui nelutu nu cred ca toata lumea e needucata ,iar doamna Lucica daca este cizelata si educata dece are acest vocabular? La ce scandal s-a iscat si azi in casa si la limbajul care se foloseste de catre toti concurentii zau ca nu imi vine sa mai deschid televizorul pe KANAL D
    Vreau sa fac o comparatie cu celelalte doua emisiuni NPM1 si NPM2 pot sa zic ca acelea au fost intradevar souri matrimoniale nu aceasta care a degenerat intr-un hal deplorabil
    deci fiecare dintre cei din casa ar tebui sa isi controleze comportamentul si limbajul si cred ca sunteti de acord cu mine

  106. 106
    Andreea Says:

    Doamna Gabriela , ar trebui sa fie penalizata doamna Lucica , ce exemplu da dansa fetelor needucate si celor din gasca neducatilor, pur si simplu nu pot sa cred ca o mama poate vorbi asa ,este corect ca nici fetele nu ar trebui sa vorbeasca asa dar sunt provocate si jignite aiurea

  107. 107
    elenoi Says:

    penalizati ar trebui sa fie aproape toti(exceptie roxana,stefana,violeta)care chiar ca nu vorbesc urat.despre barfa ,toti barfesc pai ce sa faca atatea ore fara prea multe activitati.nu televizor,nu carti,reviste….stau la o barfa mica care mau de care.ce nu pricep este de ce unii sunt vinovati ca barfesc iar altii,sunt catalogati “ca-si dau cu parerea”.

  108. 108
    ldrelciuc Says:

    pai daca mihaela e o pocitanie,asa cum afirma dansa ,atunci ea e muma padurii iar pe ioana sa si-o puna in loc de matura.E groaznic ce se intampla in casa,femeia asta trebuie data afara nu mai are ce cauta in casa,atata nesimtire,nu-si vede fata in oglinda?

  109. 109
    dorina Says:

    doamna lucica la varsta dumneaiei nu stie ca nu conteaza averea conteaza sa te iubesti si sa te intelegi si se rezolva totul.NU NE INTERESEAZA AVEREA LUI CATALIN CATE CASE ARE SAU ALCEVA SI CRED CA PE NIMENI NU INTERESEAZA!!!!!!!!ca sa fie respectata trebuie sa respecte si dansa,iar in legatura cu blestemele ar trebui sa mai inceteze ca ar putea cadea chiar pe nepotii dumneaiei si cred ca nu ar vrea

  110. 110
    alecu alina Says:

    imi pare bn k a iesit mama saptamanii k merita, s a facut bn k a votato p mihaela k nu avea c cauta in casa la cat de urata era s alex facea un cuplu cu ea asa la vrajea.andreea e o mahalageoaica d bucuresti nush c cauta in emisunea asta locul ei e p strada s stefan barfeste k prostu da nici facultate nare dal dreq s “dna” stela dak se poate spune asa e o barfitoare toata ziua barfeste k na-re ce face mai bn duceti-o la morga la c fel arata s d restul fetelor nam c sa zic sunt la locul lor

  111. 111
    Andreea Cluj Says:

    “Doamna” Lucica ar merita pusa la punct de catre cineva si daca reusesc sa intru in direct o pun la punct de nu se vede…. atotstiutoarea vietii

  112. 112
    ana Says:

    este foarte tare…trebuia sa intre cineva in casa sa le puna la punct pe andreea si stela…..imi pare bine ca a iesit mihaela

  113. 113
    erica Says:

    de ce nu eliminati pe doamna lucica de cind a intra provoaca numai scandal si are un feceor ne educat si isi da numai talente de asistent dar vai de meseria lui?

  114. 114
    mena_11 Says:

    tuturor care osustineti pe d.lucica va doresc sa aveti parte de o soacra ca ea atunci poate va veti da seama cum e,rautaciosa, jignitoare,vrajitoare,……………………………………………………………………………. ea a transformat concursul intro drama de la inceput nu ia placut de nimeni si de nimic .

  115. 115
    maria Says:

    De ce kanal D, nu ii eliminati pe lucica si fii-su ???Aveti impresia ca scade audienta ???Nu cred ca telespectatorii o voteaza pe Lucica .VRAJEALA!!!

  116. 116
    braila Says:

    Lucica se afla acolo, exact cum a spus si Stefan in emisiune, pentru scandal si poate sa se marite si ea, ii lipseste ceva (barbat) si mai ales minte. Nu-mi dau seama care sunt cei care o voteaza pe o asemenea pacoste.

  117. 117
    Elena Says:

    SUNT DEZAMAGITA DE EMISIUNE IN GENERAL SI DE DNA LUCICA IN SPECIAL.
    NU A FACUT DOVADA UNEI BUNE CRESTERI SI NU INTELEG CE A CAUTAT IN EMISIUNE. NU AM CONCURENTI PREFERATI DAR A FACUT RAU CA A ELIMINAT-O PE MIHAELA.
    SPER SA NU MAI FIE VOTATA CA ARE MULTE PRETENTII DAR FARA NICI O JUSTIFICARE.
    DACA VETI FI MAI EXIGENTI LA ALEGEREA CONCURENTILOR VETI AVEA EMISIUNI MAI EDUCATVE.
    FORMATUL NU ESTE URAT DAR CEI CE CONCUREAZA LASA MULT DE DORIT .

  118. 118
    miki Says:

    Cred ca d-na Lucica a procedat corect! Ar trebui sa li se explice si la telespectatori si la concurenti ca acesta este un concurs sa nu se mai lase dusi de sentimente si mai ales resentimente!!!…e adevarat ca si in sport se mai da cu pumnul …… as fi curioasa cum ar “”functiona “” o familie Stela= soacra; Andreea = nora !!!????

  119. 119
    vali popa Says:

    este rea si razbunatoare si nu merita sa faca parte din acest show.Doamna fanica era mic copil pe langa ea.

  120. 120
    cayacarmen Says:

    Eu nu mai am cuvinte mi-e mila d Catalin kred k nu se v-a insura veci din cauza lu masa

  121. 121
    oana Says:

    daa bravo lucika

  122. 122
    loridana Says:

    daoana lusia o femeie de toata jena o mincinoasa ordinar a rar vezi asa ceva

  123. 123
    doina Says:

    D-na Lucica “FEMEIA BARBAT” nu va mai imbracati doamna in rochie ca sunteti oribila.Va credeti o femeie inteligenta dar atunci cand deschideti gura nu stiti decat sa blestemati.Luati-va doamna baiatul si iesiti afara ca nu aveti ce cauta in casa.

  124. 124
    dana Says:

    Lucica este o femeie nebuna fratilor asa ceva nu poate sa existe pe fata pamantuluio mincinoasa proasta NU O MAI VOTATI CA NU MERITA aceasta femeie sa stea in aceea casa degeaba sa manance continu sa jigneasca cum vrea ea cred ca are probleme cu CAPUL .

  125. 125
    anca ionela Says:

    Am o parere proasta despre dn Lucica,in primul rand trebuia sa isi repare dantura inainte de a intra in casa,si sa uite bigudiurile acasa ca arata penibil,trebuia sa stea acasa nu sa umble pe drumuri femeie in toata firea sa isi insoare odrasla la ani astia.

  126. 126
    maria Says:

    Oameni buni de ce nu tineti cu dreptatea? V-ar place sa va jigneasca o mucoasa ?D-na lucica este ca bunica ei care a pierdut sotul si un copil de 18 ani ,cita suferinta si durere!Sa va fereasca dumnezeu sa treceti prin asa ceva ca atunci veti intelege.Dna lucica sinteti o femeie super eu o bateam pe nesimtita de andreeia Poate va avea si ea suferinta d-vs in viata sa-si aduca aminte.Va doresc m m m m m m multa sanatate si lui Cata sa-i trimita DUMNEZEU ofata ca el buna .

  127. 127
    mihaela Says:

    aceasta femeie reprezinta raul in casa.atat ea cat si fiul sau inspira rautate, nu recunosc nimic din ceea ce spun si acuza pe nedrept pe toata lumea. o mai au aliata si pe inculta de ioana, care si-a gasit pe cineva sa vb si pt ea, din cauza ca ea nu stie sa se exprime.prosti oameni

  128. 128
    maria Says:

    D na Luci ati facut bine ca ati eliminat pe tupeista de Miha……Faceti a doua mutare,Andreeia,Stela ,Ildico Mascariciu s . a, d. m.Felicitari.

  129. 129
    danusia Says:

    DNA SUNTETI O NESUFERITA SI O NESIMTITA PT CA VA AFISATI IN FATA FIULUI SI A INTREGI TARI CU BULANELE AFARA SI PIELEA AIA BATRANA SI ZBARCITA

  130. 130
    danusia Says:

    A AVUT DREPTATE DOAMNA DOCTOR PT CUV CE LEA SPUS, CA SUNTETI O FEMEIE MINCINOASA SI FALSA AVETI AMNEZIE TEMPORARA CA IN TIMPUL EMISIUNI U MAI STITI NIMIC DIN CE ATI SPUS? SA VA INSURATI BEBE AFARA DAR CAND O ZBURA PORCUL

    aaaaaaaaffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

  131. 131
    ionela Says:

    nu pot sa spun nimic despre cultura generala a d-nei Lucica dar cred ca degeaba e o femeie desteapta daca este o prefacuta si o mincinoasa.Este genul de femeie razbunatoare cu toate ca nu recunoaste.Imi pare rau ca a iesit Mihaela din cauza ei dar sper sa formeze un cuplu frumos si afara(cu Alex).Sincer imi pare rau ca a iesit d-na lucica mama saptamanii,chiar nu ma asteptam.Sper ca d-na lucica sa fie data afara poate se mai termina cu circul ala din casa caci sincer m-am plictisit deja sa le tot vad cum se cearta,cum se jignesc chiar degeaba cate-odata.

  132. 132
    myky Says:

    inchidetii gura violetei, doamnei ioana si in special doamnei lucica.Pe aceste fiinte nu se pot numi oameni.SUNT NISTE PREFACUTE. DESPRE VIOLETA AN NISTE INFORMATII BOMBA. DOVEZILE O SA VI LE TRIMIT. E O PARASUTA. O CURVA PENALA. SA NU O MAI FACA PE SFANTA

  133. 133
    myky Says:

    SPUNETII LUCICAI SA STEA MAI DECENT PE CANAPEA. SA NU MAI STEA CRACANATA. DA IMPRESIA DE NECIZALARE..SA NU SE MAI DEA MAREA DOAMNA,CA NU E.DOAMNA STELA E PREFERATA MEA , IAR ANDREEA SA O TINA TOT ASA.BRAVO TIE ANDREEA, ESTI CEA MAI TARE.DOAMNA IOANA CERSESTE MILA.DANSA NU E BOLNAVA. SE PREFACE. NU IMI VINE SA MA MAI UIT LA EMISIUNE. DATILE AFARA PE CELE 3.NUMAI ELE ADUC CEARTA IN CASA.SUNT FOARTE FIDELA EMISIUNII.

  134. 134
    Kovacs Margareta Says:

    in primul rand ce doamna Lucica,doamna Luci,asa o fiinta de scarboasa nu cred ca mai exista pe fata pamantului,de cand a intrat madam Luci in casa e un haos total,de ce nu se poate da afara aceasta zgipturoaica?nu stiu cum o mai rabda fata Dumnezeu pe fata pamantului eu am 51 de ani ,dar cu asa o scarba nu am dat fata.Asa cum a zis o telespectatoare, ar trebui intreba-ti vecinii ce fel de “doamna”este madam Luci.Toata ziua cat e de lunga labarfa cu sfanta de pe icoana madam Ioana,cele doua nesimtite.Va rog din suflet sa fie data afara daca nu eu intru in casa si vapleca scarba ca si Bogdan,va sari gardul cu fiul sau d-l asistent,mai bine s-ar fi reparat amandoi dantura,decat sa intre in casa,si sa faca programul de nesuferit!!!!!!!!!!!!!!! Fereasca bunul Dumnezeu de asa o soacra!!!!!!!!!!!!!!!toata ziua buna ziua numai latra!!!!!!!!!! nesuferita!!!!!!!!bine azis tatal Andreiei ca la azil sa-si caute perechea !!!!!!! se inroseste ca racul d-l asistent cand il apuca turbarea voare a fost vaccinat ?

  135. 135
    Kovacs Margareta Says:

    muma padurii madam Luci sta toata ziua in oglinda si-si pune bigudiurile de pe vremea lui Pasvanti, nu stiu cui vrea sa-i placa ?nu ia-ti gasit si ei un logodnic?e de o rautate de nedescris, nu stiu cum a rezistat sotul ei si pana la varsta accea langa asa o zgipturoaica!!!!!!!!!!!!!!!!!si mai zice de dat in judecata pe cine pe ea insa-si sa se deie in judecata nesimtita dracului,care blestema tota ziua buna ziua,de madam Ioana sa nu mai vorbim prefacuta dracului ,o rafinata si jumatate,afara cu amandoua!!!!!!!!!!!!!!!si apoi sa nu mai vorbim de Marian, cred ca au vazut telespectatorii, cand e nervos,falca ii tremura de nervi,de-ar putea ar sparge totul!!!!!!!!!!

  136. 136
    Ioana Says:

    Doamna Lucica ar trebui sa plece din casa nora pentru mama de oare ce a spus la intrare an concurs dumneaei si fiul sau ca vine pentru Mihaiela .Fiul a fost refuzat de Mihaela la 2 zile de la intrarea lor an concurs nu are nici un rost sa mai ramana.Asta dovedeste ca avand posibilitatea de a pleca acasa si au refuzat ansemnand ca au ramas pentru bani si acreia multe conflicte an casa cu concurenti ramasi.

  137. 137
    Crisa Says:

    Femeia asta nu stie decat sa stea toata ziua cu Catalin si Ioana la barfa. Nu le-am auzit o data sa vb si ele ceva interesant numai de rau. Sper sa iasa cat mai curand ca nu mai are ce cauta in casa.

  138. 138
    Laura Says:

    LUCICA CEA MAI BUNA SI INTELIGENTA MAMA,AS DORI SA IASA MAMA SAPTAMANI

  139. 139
    teodora Says:

    o persoana needucata, ce mai poti zice……roata, roata se invarte

  140. 140
    teodora Says:

    merita sa mearga acasa cu tot cu fiul sau

  141. 141
    diana Says:

    deci despre d-na lucica am de spus: sa nu mai fie asa de prefacuta nu recunoaste nik.Se da in material ce prostii spune si dupa aceea nu mai recunoaste nimic..spune ca nu sa referit la..mihaela,andreea etc.D-nei lucica ii este ciuda pe mihalela ce de ce mihaela la refuzat pe catalin si de aceea a nominalizat-o…asa nu se poate ……ias da un sfat doamnei lucica sa recunoasca si sa nu mai fie prefacuta…sa vorbeasca politicos cu telespectatorii la telefon…cica cabd ies catalin si doamn licica automat doi avocati…..”CICA DA IN TRIBUNAL PE STEFAN ”dar ei nu sa vad ce prostii scot pe gura aia lor…. DA IESITI DRAQ AFARA nush cine va recomandat sa intrati in casa….” DE CAND A INTRAT DOAMNA LUCICA TOT CEARTA”…..VAS RECOMANDA SA EVACUATI CASA nora pentru mama 3………

  142. 142
    roxana Says:

    e nebuna face nu mai cearta in casa

  143. 143
    corina Says:

    d-na Lucica este o femeie de cea mai joasa speta,are o rautate iesita din comun,isi ridica fusta in fata baiatului ei k…nu spun ce,e jalnica.AFARAAAAAAA cu ea.Iar cei kre o voteaza sunt bolnavi mintal.Sunt la fel d rai k Baba Cloanta.

  144. 144
    monica Says:

    doamna lucica a zis de stefan ca ar pe invers ca vb cu un baiat despre alt baiat…dar o intreb eu dk eu vb cu o fata despre alta fata sunt leisbiana??

  145. 145
    mary din motru Says:

    nu mai comentati voi de d-na lucica,vinovate sunt fetele care o jignesc pe dana,normal ar trebui sa taca ca nu sunt de varsta d-mnei lucica,e normal ca uneori mai da si d-mna lucica cu nuca in perete dar nutrebuie sa fie atat de aspru judecata dansa are o varstaiar fetele trebuie sa mai taca sau mai bn zis sa invete sa respecte o doamna care are o varsta,rusine andreea si tie mihaela.

  146. 146
    lory Says:

    doamna lucica e o doamna bravo ei nu trebuie sa lase niste needucati sa o faca in tot felu andreea si stefan nici nu stie ce cuvinte scot din gura nu au bunul simnt la fel si mihaela a fost iar catalin bravo lui se vede ca are cei 7 ani de acasa sa ramana in concurs ca merita

  147. 147
    florentina t. Says:

    doamna lucica, daca i se poate spune doamna,nu are ce cauta in acest concurs nu cauta numai cearta,dar fetele ar trebui sa nu o bage nici macar una in seama,pacat ca are un fiu care trebuie sa suporte asa ceva

  148. 148
    nelutu Says:

    MARIANA draga nu te supara dar intro familie civilizata nu se intimpla ce se petrece in casa.Lipseste educatia,aceste fete nu au habar de civilizatie si educatie.Unde se intimpla
    In familie ca un copil sa raspunda si sa jigneasca in asa hal cum face Andreia si Stela,.Eu te intreb pe tine tie iti place ce se petrece acolo?Jale mare ce se petrece cu tineretul de azi care nu stie decit discoteca,clubul,dragoste si sex,atit si nimic mai mult.Sa faca mama si sa dea babacii si pitacii sa aiba de o tigara poate chiar si un drog.Dar nu gindesc nimic ,tineretea trece,parintii pleaca ,ce vor face cind vor ramine singuri?nici nu vreau sa ma gindesc.Asa se pune problema tineret de azi.

  149. 149
    Radici Elena Says:

    Vad multe comentarii urate despre d-na Lucica, dar nu e mai nesimtita decat d-na Stela si Andreea. Andreea e foarte obraznica. isi face familia de rusine.Cel putin asta am crezut pana a intrat tatal ei, dar… se pare ca tatal ei ii incurajeaza prostia. N-are respect pentru cei mai in varsta decat ea

  150. 150
    Anemona Says:

    Nicoleta draga mea…doamna Lucica nu este o femeie care gandeste inainte sa vorbeasca cu siguranta…tu nu ai vazut ce porcarii indruga…in primul rand vreau sa va amintesc de momentul de la finala spatamanii trecute in care doamna Lucica a zis “Mai m-am gandit…..”…este penibila si imi aduce aminte de reclama cu fulga in care fetita mica spune “Mai m-am gandit. Vreau acasa!”, iar baiatul spune” Se zice m-am mai gandit”, iar pe urma apare Fluga care spune “Mai m-am gandit la ceva……”…din cuvintele ei se vede ca gandeste ca si un copil mic si ca nu stie sa se exprime corect daramite sa poarte o discutie cu cineva…oricat de desteapta s-ar crede tot proasta o sa ramana. Ea vorbeste de Andreea, doamna Stela, Stefan etc ca mananca mult…dar ea in fiecare filmulet pe care il vedem mananca. Ea nu recunoaste nimic, spre exemplu momentul in care a zis “luati-le de brat pe alea ale voastre si duceti-va cu ele pe Magheru”…sau cum a zis…la cine se referea…haideti sa fim sinceri si sa ne mai gandim si sa analizam tot comportamentul ei si apoi sa vorbim…si Stefan este pe invers..mai intai ar trebui sa se uite la fiul ei care arata ca o domnisoara cu tocuri :P …si Doamna Lucica , cu Catalin formeaza cuplul Elena si Nicu Ceausesce..unu vorbeste primul iar celalalt dupa el

  151. 151
    ramona Says:

    d-na lucica este o doamna insa stela si baiatul dansei sunt niste inapoiati de nu stiu sa klege doua vorbe.merita sa plece acasa impreuna cu andreea pentru ca sunt niste vipere in aceasta competitie nu stiu decat sa aace ca sa iasa ele pe primul loc asta inseamna ca au venit pt premiul cel mare sunt cele mai mari SCORPII in aceasta casa cand incep ele sa vb se produce o harmalaie in casa si o cearta de nu se mai stie……si rugam pe dna gabriela sa nu le mai tolereze atata … si rugam sa nu o mai aduca pe mihaela,sa se produca alt conflict in casa pentru ca aceasta competitie a fost oribila.cat ne-a placut nora pentru mama 1 si 2 dar la nora pentru mama 3 nu ne vine sa se mai uitaam,ne este scarba de ale trio:stela stefan si andreea vipere andreea cu mihai TG-JIU

  152. 152
    adriana Says:

    Sincer,in viata mea nu am vazut atata circ in direct.Eu cred sincer ca dna Lucica este acolo pentru bani si mai ales ma enerveaza teribil cum le stie dansa pe toate si nu-si aduce aminte nimic din ce vorbeste.Este atat de enervanta incat nu mai am rabdare sa ma uit cum face aceelasi show zilnic.Prea se crede atotstiutoare si sincera sa fiu nu stiu cum accepta postul de tv kanal d asemenea specimene.Clar e pusa pe distrugerea cuplurilor ca sa nu mai spun ca zace in ea o rautate de neimaginat.Ar trebui sa se ia exemplu de la mamele din prima emisiune Nora pt. mama.mamele in primul rand ar trebui sa se comporte civilizat .Degeaba au pretentii de la fete si baieti,daca nu sunt in stare sa se controleze dansele intai.Am urmarit emisiunea cu interes,insa acum a devenit un motiv foarte serios de stres si este chiar enervant.

  153. 153
    Marilena Says:

    Cred ca cel mai bun lucru pe care ar trebui sa-l faca D-na Lucica este sa se duca acasa. Niciodata nu o sa ajunga la un consens alaturi de cei din casa. Ea are un standard mai ridicat fata de cei din jur si ce avem acum in casa nu corespunde standardelor ei. Catalin este un baiat dragut si destept si care va fi partea lui va fi pusa deoparte.

  154. 154
    nelutu Says:

    ANEMONA ,anemona esti jalnica ,din debitarile tale se vede ca esti de pe centura.

  155. 155
    kmy25 Says:

    NU STIU CINE NAIBA O VOTEAZA PE COTOROANTA ASTA DE LUCICA DE TOT IESE MAMA SAPTAMANII.E PENIBILA SI VB NUMAI AIUREA.BARFESTE CAT SE POATE SI SPUNE DE ALTII CA BARFESC.RUSINE SA-I FIE .SI HANDICAPATUL ALA DE FIISU,CARE MAI E SI ASISTENT PE DEASUPRA ,E LA FEL CA MASA,CU BARFA IN FLOARE.VREAU SA IASA AFARA SI SA VEZI DUPA ACEEA LINISTE SI PACE IN CASA.NU CRED IN VOTURI.SUNT MAI MULTI CEI CARE NU-I SUPORTA SI TOT LUCICA IESE MAMA SAPTAMANII.NU E CORECT!

  156. 156
    catalin Says:

    cruela cum ia spus andreea este adevarat se aseamana cu cruela este o baba proasta de cand a venit se cearta intruna nu face nimic bun in casa dor se cearta

  157. 157
    erika Says:

    I-mi pare rau dar nu-mi e simpatica d-na Lucica.Vorbeste ironic cu Andreea.Zice de Andreea ca o birfeste,ea acelasi lucru face.Imi place de Andreea ,cind d-na Lucica si d-na Ioana o provoaca nu se lasa calcata in picioare.

  158. 158
    ldrelciuc Says:

    oare femeia asta nu poate fi oprita,nu poate fi scoasa afara,ce dumnezeu se intampla cu emisiunea asta?

  159. 159
    katy Says:

    sint persoane care o tot compatimesc pe ,,m-dam” Lucica,vai, a suferit,a ramas vaduva tinara si a pierdut si un copil.Va spun ca asta nu e un motiv sa fii razbunatoare.Eu mi-am pierdut un copil si sotul,la 23 ani am ramas vaduva cu 3 fete de 5 ani,3ani si 10 luni si ginditi-va daca mi-a fost usor.Am fost si eu suparatade alte pers. si jicnita dar blestemulacesta nu l-am rostit niciodata.De ce nu vedeti ca ea nu face altceva decit sa dea cu pietrein ceilalti din cauza esecului din viata ei.Nu stiu de ce tot e votata ca n-are nimic bun de transmis fetelor.

  160. 160
    greti Says:

    auzi madam Luci ,te tii desteapta, dar esti o proas…/..ai venit cu nistre camasi demodate de pe vremea ….lui…. cred ca ti-au ramas de la sotul ,nici nasturi nu ai la maneci,rusine!!!!!! n-ai niste bluze sau tricouri daca n-ai iti fac pachet daca vei iesi suna-ma sa-ti fac un pachet,apropo cu fuste scurte crezi ca iti sta bine?iti areti bulanele de 8o de ani rusine!!! te expui la telespectatori da de un alcoolic notoriu se indragosteste de tine! vai de capul tau ala patrat! carer debiteaza numai minciuni,care apoi nu le recunosti,schlerozata dr*cului,nesimtita dr*cului scarba dr*cului,sa-ti deie Dumnezeu tie tot ce i-ai dorit la celelalte mame si fete dincasa ,ciuma PADURII
    BAIATUL TAU IARA DACA VREA SA SE INSOARE SA VINA LA MINE,DREP CA AM 65 DE ANI DAR ARAT BINE,AM DOUA CASE SI TREI MASINI!E BINE MADAM SCARBA!
    SPURCACIUNE DE PE FATA PAMINTULUICRED CAND S-A IMPARTIT RUSINEA TU AI LIPSIT DE LA ACCEA ORA!!!!!!!!!!VEZI DACA O SA IESI TE ASTEPT CU UN BUCHET DE SPINI SI PE BAIATUL TAU CU UN AVOCAT (BINENTELES SI PENTRU TINE) CA SA VA DA-TI IN JUDECATA PE VOI INSIVE. SA O LUA-TI SI PE PREFACUTA DE IOANA CRE NU STIE SA LEGE DOUA VORBE,ANALFABETA DE LA TARA.

  161. 161
    camy Says:

    de cand aintrat d-na Lucica au inceput toate certurile.Eu nu am vazut-o niciodata sa le arate fetelor cum se face o mancare sau altceva de ce le-ar folosii mai tarziu in viata de cuplu .Pana sa vina dansa dna Stefana a avut o tentativa dar nu sti de ce nu a mai continuat.Pacat ,doar este nora ptr mama .Am vazut si celelalte editii ,dar circ ca acum nu am vazut.Stau si ma intreb la varsta lui catalin chiar era nevoie sa intre in casa,daca chiar se dau asa de mari si de tari ?

  162. 162
    baican casandra Says:

    as dori ca doamna lucica sa nu se mai certe cu toata lumea si ca mihaela sa reintre in concurs pentru alex si ca doamna ioana sa fie cum a fost pana la craciun, tacuta

  163. 163
    roxana Says:

    d na lucica e o vrajitoare….nu e mama

  164. 164
    CRISTINA Says:

    nu merita sa fie nici in casa…nu am mai vazut asa femeie rea

  165. 165
    Nady Says:

    Ma enerveaza rau Lucik oooooooofffffffff cind o aud k incepe a vb

  166. 166
    cristina Says:

    in prima fafa nu mi-a placut de Doamna Lucica..era mahalagioaica casi…acum imi place extraordiar de mult de ea..bye bye zile Doamna Luci;))))este o persoana care poti tine un dialog dar celelalte;((

  167. 167
    cristina Says:

    imi place la cilmea cum le provoaca pe mame si fete..BRAVO D-NA LUCI TE PUP

  168. 168
    cristina Says:

    imi place la cu
    lmea cum le provoaca pe mame si fete..BRAVO D-NA LUCI TE PUP

  169. 169
    cristina Says:

    mi-ar place..hmm…..ca Andreea sa formeze cu cuplu cu Catalin;)) ar fi tare de tot..nu?;)))) sa-i traga teapa lu Stefan mocofanu si lu (sfrijita de maicasa) Stela;))Acum pe bune da la o familie educata are ce sa invete..va pup

  170. 170
    ralook Says:

    la inceput am crezut k e ok.
    dar p parcurs mi-am schimbat parerea. nu recunoaste niciodata nimic , park ar fii amnezik.nu imi place. sper sa iasa din ksa k sa se linisteask apele. si p urma sa iasa ioana kre e mutu kre fu*e pamantul vorba proverbului. sa mearg aksa amandoua si c odraslele dupa ei
    e super emisiunea

  171. 171
    ralook Says:

    lucik draga, vremea lui catalin a trecut, nu o sa se mai insoare dak nu afacut-o pana acum. mai bine stati in banca voastra. singuri declansati totul

  172. 172
    marisa Says:

    lucifera esti o proasta mare sa te duci acasa cu bebe strumf ca atata minte are de bebe acasa cu tine

  173. 173
    Alexandra Says:

    Dna Lucica este o femeie foarte rea si deasemenea si Dna Ioana.In rest emisiunea e super ok.Fetele is super toate,chiar dak Andreea e o fata care spune totul in fata o fata k.Valentina e o fata frumoasa,desteapta….ce mai tot.Imi pare rau pttot ce s-a intamplat cu Bogdan.Si de Alina vroiam sa va spun sa nu mai joace atata teatru cu Ionut si sa nu isi mai bata joc de sentimentele lui.El este un moldovean frumos si destept.Va poooooooooooooooooooooooooooop.

  174. 174
    lavy Says:

    mamaele in loc sa le spuna frumos fetelor knd gresesc le critik dar nu ar merge veci la ele sa le explice frumos knd nu fac un lucru bun sau sa le invetze cum sa fak un lucru asa cum trebe…oriqm nu ar avea cum k is vai de ele…

  175. 175
    adela Says:

    alina sincer iti doresc sa castigi impreuna cu ionui

  176. 176
    Ady... Says:

    moima batrana(lucica) cred ca ai gresit emisiunea. Locul tau este la capela nu in acea casa……

  177. 177
    vieriuelisabeta Says:

    buna seara doamna gabriela.nu o suport pe violeta si pe alina,sunt doua prefacutesi chiar nu aveau de ce sa vina an acest concurs.cel putin violeta la cum sa comportat an casa si la ce mojicie a decurs ca sa fie cu celebrul marius.doamna lucica este deplorabila,mai bine statea acasa cu fiul dansei,ca aici nu stiu ce a venit sa demonstreze.numi place roxana,sii tacerea are rostul ei.ami place andreea ca spune lucrurilor pe nume,si mai ales le spune an fata.doamna ildiko sa nui mai suporte sotului dansei geloziile,ca nu merita sa aiba alaturi un asemenea sot.sa scape cat mai repede de el,mas bucura.ami place alex foarte mult,este un copil educat si la locul lui,si ami place cum gandeste.ami place georgiana,valentinasunt doua fete cu bun simt si se vede ca au anvatat de la viata ceva.va multumesc si le urez tuturor succes.

  178. 178
    adina Says:

    andreea ar trebui sa mai lase gura mica si doamna stela sa isi vada de familia ei nereusita.Alina formeaza un cuplu foarte frumos cu Ionut si nu e o prefacuta.Valentina ar trebui sa-si caute alt baiat pentru ca bogdan e un mincinos si nu o merita

  179. 179
    Ady... Says:

    baba ioana……mi se pare mie sau dumneavoastra reactionati la comanda……..parcati fi telighidata………si de ce de fiecare data cand trebe sa iesiti din casa va prefaceti ca va simtiti rau?……..dumneavoastra sunteti ca si un nimeni in acea casa…….ar fi bine sa iesiti din casa ca le stricati toata audienta la canal D.

  180. 180
    georgy Says:

    Lucica este o comunista si sa dea drumul acasa cu fiso ca aici nu e de ei .Catalin mai bine ar ramane cu lucica ca oricum nu isi va gasi perechea la ce caracter are.

  181. 181
    georgy Says:

    andreea este o fata super in tot .imi place foarte mult de ea .tin-o tot asa mumoaso .te bex moot

  182. 182
    georgy Says:

    Andreea e frumoasa desteapta si cinstita pe cand lucica este o prefacuta si o comunista .Afara cu eaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Baba Cloanta

  183. 183
    claudytza Says:

    va doare k sunteti luata in ras?(d-na stela) va faceti singura de ras . luati-va chilotii si baiatu care nu stie sa traga apa la wc si duceti-va in bucuresti vostru k e destul de mare.lasati lumea sa traiasca in pace in casa “nora pentru mama” . Nu mai spuneti vrute si nevrute despre alina,violeta .ionut .catalin.doamna lucica si doamna ioana si baiatul dumneaei si doamna stefana.lasati boala doamnei ioana in pace .nu sunteti doctor.dak e sau nu mostenire nu va intereseaza.nu mai jigniti lumea

  184. 184
    claudytza Says:

    bravo doamna ioana pentru faza cu andreea.nesimtire curata sa te asezi peste picioarele dumneaei si sa te iei de kilogramele doamnei ioana

  185. 185
    claudytza Says:

    nu doamna ioana trebuia sa cedeze ci andreea nu trebuia sa se aseze acolo

  186. 186
    claudytza Says:

    e si normal sa nu o suportati pe andreea si dak stateai pe o canapea pana acum nu inseamna neaparat k e a ei si gata nu mai are nimeni voie acolo

  187. 187
    claudytza Says:

    doamna stela lasati-o pe alina in pace! e problema ei ce face .nu are alina dreptate.nu sunteti prefacuti? discutia cu ionut era despre alina si cred k avea dreptul sa fie prezenta acolo .

  188. 188
    claudytza Says:

    ar fi o perechea frumoasa (catalin cu valentina) si poate asta ar putea diminua conflictele dintre concurenti

  189. 189
    paula Says:

    femeia asta este fara creier, fara dinti, fara rusine, fara scrupule, dar in schimb e locul 1 la minciuni, are amnezie in ceea ce priveste lucrurile pe care nu vrea ea sa isi aminteasca….e penibila.

  190. 190
    oana Says:

    de cand a intrat madame lucica in casa npm au inceput conflicturile ea tot spune k stela a venit la emisiune pt bani dar ea pt ce a venit e o prefacuta nu e rusine sa stea in fata fiului ei cu picioarele desfacute e o nerusinata

  191. 191
    lucian Says:

    doamna lucica nu merita sa fie mama saptamanii pentru ca ii barfeste pe celelalte

  192. 192
    nicoleta Says:

    doamna lucica este cea mai buna mama…..doamna lucica nu va pineti in gura cu andreea ca nu o so schoateti la capat niciodata

  193. 193
    nicoleta Says:

    doamna stela e cu capu vorbeste singur la 3 noaptea…….si nu mai jigniti persoanel ca diìumneavoastra sunteti lab fel…

  194. 194
    luminita Says:

    bravo doamnei lucica este cea mai tare din competitie, stela si fiul ar trebui sa o roage pe doamna lucica sai invete cum sa foloseasca baia si unde se pun chilotii murdari ; lui ildico sai puneti un cearsaf pe fata ca ne este frica sa ne uitam la tv cum se stramba de urat , lui andrei sai fi e rusine se potriveste custela si stefan.catalin se potriveste cu roxi.alina este intelingenta, stela nu o suporta pentru k este sub nivelul ei de inteligienta. doamna lucica si alina tinetio tot asa va pupam italia

  195. 195
    monica Says:

    luci draga esti o mama rea daca pana la ani astia catalin nu sia gasit perechea asa ramane/dumneavoastra nu vreti nora vreti o sluga sau un subaltern

  196. 196
    roxana Says:

    cine o voteaza pe luciferika asta. pt cei ce o voteaza: dragi mei ce va place la femeia asta ,ca blestema si se lauda ca fiul ei e un amarat de asistent care daca ajungi in spital nu te baga in seama pana nu-i dai bacsis, vai de ei . eu zic sa va ganditi mai bine inainte sa o votati pe vipera aceasta. Cu baiatul asistent dar ea sexy in gura, cum vine asta. a venit la npm 3 sa castige niste banii sa-si puna dantura. RUSINE sa-i fie strica toata emisiunea

  197. 197
    gabriela03 Says:

    D. Gabriela felicitari pentru emisiune !in primul rand nu este usor sa faci emisiune cu asa concurenti.imi place de D. Ildy ,de D. Lucica ,de ALINA ,ROXANA de D .$tefana sI Violeta&Ioana.dintre baieti imi plac e de ionut ,alexandru ,marian ,catalin si nu-mi place de stefan pt. ca a vb. cu mihai de catalin si la facut de rusine .mamele imi plac toate numai ca D. Stela nu imi placeasa tare ca vb . prea mult .

  198. 198
    alex Says:

    lucica,esti o mincinoasa si cea mai demna femeie de dispret.faci atata rau in jurul tau ca ma mir ca te mai rabda pamintul.nu uita ca o sa dai seama cu toate.pe mihai l-ai facut dobitoc,pampalau,pe stefan mocofan,pe mihaiela pocitanie,dar tu nu te vezi? tu ioana esti o ratacita.nu stiai sa vorbesti nimic pina nu ti-a intrat avocatul;cruela;in casa.rusine sa va fie

  199. 199
    anana Says:

    stefan e un baiat bun,muncitor,dar stela il face de ris,totusi andreea se potriveste cu stefan deoarece intr-o casnicie trebuie sa fie 1 mai calm si al 2-lea maiguraliv precum andreea,ca vorba lui catalin cu ea nu mori de foame,dar citeodata mai greseste si ea cu comportamentul ei dar orice om greseste.Nu prea imi place de lucica ca nu-si controleaza felul cum sta in fata baiatului cu picioarele dezgolite.Ioana are aceleasi simtome ca mine dar s-ar putea sa fie ceva cu tiroida,pe sistem nervos sau menopauza dar nu pre sti sa se exprime de emotii.Imi place f.mult roxana si mi-ar place sa cistige cu ajutorul kanal D un post de prezentatoare,ca arata bine si e stilata

  200. 200
    oana Says:

    Lu cica este singura cu care poti dialoga. ATI mai scos pe sticla inca o caricatura cu care ati mai cheltuit niste bani sa vada lumea dar degeaba ,mai bine faceati un gest umanitar la un azil nicidecum ultimului betiv analfabet care nici nu a inteles mare lucru pe unde a umblat.Mai fericit era daca-i ofereati o sticluta cu tarie si statea in banca lui nu mai facea pe gelosul. Este de prost gust tot ce vedem pe ecran.Asa oameni v-ati selectat sa-i vada o tara intreaga? Daca in secolul vitezei menirea moderatorului este sa invete invitatii sa se spele pe maini inaite de a se aseza pe wc este foarte josnic.In curand moderatorul le va trage apa pt ca dna Stela e foarte ocupata si uita alaturi de fiul ei iubit sa traga apa,asa e pe santier te stergi cu ziarul.

  201. 201
    alina Says:

    lucica este o femeie de tot rasul….om mai prost k ea nu am mai vazut…niste caricaturi si ea si fisu,nush dc ii mai tineti in concurs si nu inteleg dc draq o voteaza lumea p lucica k e varza rau …….nu mai imi place emisiunea de knd a intrat lucica in casa…..skpa-ti de ea k va strikt reputatia

  202. 202
    mariana Says:

    nelutu says:

    February 1st, 2009 at 6:10 pm
    MARIANA draga nu te supara dar intro familie civilizata nu se intimpla ce se petrece in casa.Lipseste educatia,aceste fete nu au habar de civilizatie si educatie.Unde se intimpla
    In familie ca un copil sa raspunda si sa jigneasca in asa hal cum face Andreia si Stela,.Eu te intreb pe tine tie iti place ce se petrece acolo?Jale mare ce se petrece cu tineretul de azi care nu stie decit discoteca,clubul,dragoste si sex,atit si nimic mai mult.Sa faca mama si sa dea babacii si pitacii sa aiba de o tigara poate chiar si un drog.Dar nu gindesc nimic ,tineretea trece,parintii pleaca ,ce vor face cind vor ramine singuri?nici nu vreau sa ma gindesc.Asa se pune problema tineret de azi.

  203. 203
    mariana Says:

    Dar eu ce ziceam nelutu?
    ca o casnicie nu se intemeiaza cu minciuna si neadevar ,eu nu sunt de partea nimanui din acest concurs si ce vad la tv nu imi place deloc dar sa dai curs atator discutii…… nu vad ce rost are,parerea mea este ca fiecare greseste la randul lui dar trebuia sa stim sa si aplanam discutiile , nu sa mai dam curs si altor provocari atat fetele cat si mamele iar in ceea ce spuneai de tineri cam ai dreptate dar ce am putea face in acest sens?

  204. 204
    elena Says:

    E O TARANCA LUCICA NU AM CUVINTE

  205. 205
    carmen Says:

    doamna lucica e o femeie sooper care a stiu sa le pune la punct pe fetele din casa…..imi place cum gandeste, dar ar trebuie sa recunoasca atunci knd spune cv..;)….imi place moolt de roxana si alina…..sunt cele mai tari din casa……tinetzi-o tot asa;)….:D:P

  206. 206
    monica Says:

    dna luci daca o tii tot asa nu se mai ansoara catalin nicio data

  207. 207
    vulpitza Says:

    unde fu*uti mormantul mati de baba esti sa iti vad mu*a aia de baba,babo ce plm va tot bagati pe la emisuni de cacat,babo exact ca la doamna baba “ildiko” sugatoare de pul*,alceva va mai zic sa sunti de tot cacatul si cacatul ii mai frumos decat voi :-H sa ma sugeti

  208. 208
    iry Says:

    mie personal nu imi place femeia asta,,,,nu stiu cum o suporta lumea,,dar nu stiu cum se suporta ea pe ea,,,,e o femeie bolnava cu capul

  209. 209
    baran angela Says:

    ANDREEA SPER SA IESI TU DE ACUM INKOLO NORA SAPTAMANI SI SA NU MAI IASA MAMA SAPTAMANI DIABOLICA SA O POTI SCOATE AFARA.NU VA E FRICA SA STATI CU SATANA IN CASA?MIE MI.AR FI EU NU AS SUPORTA.O ,TE SCOATE DIN PEPENI DOAR CAND II VAZI FATA LA COMUNISTA

  210. 210
    ely4 Says:

    lucica este o mama exemplu pt fiul ei si pt altii care au ceva in cap.acolo in casa aveti numai inculti .De unde i-ati adunat doamne.Tema soului e una iar voi bateti campii.Ce vreti sa aratati pentru privitori ,desenele unui prost ,o mama care rade de prostiile progeniturii sale,o Andree care turuie fara sens si fara rost ,cuvinte de mahala ,cuvinte care nu le gasesti nici in vocabular,DOAMNE CUM II SUPORTI

  211. 211
    gabitza Says:

    d-na lucica m-ati dezamagit si v-ati schimbat la 180 d grade.daka va mai luati de alina si violeta sun si comentez cu d-voastra.mai bine ati iesi afara pt k e un concurs matrimonial si catalin n-are cuplu.sa-i spuneti la cata sa nu mai faca semne obscene stiind k va fi dat pe post.nu mai faceti acuzatii nefondate.

  212. 212
    tanti Says:

    Felicitari pentru Alina si Ionut.o sustin si o apriciez pe Alina in tot ce a ce face .
    imi pare rau de conflictul creat intre doamna Lucica,Alina si Ionut.
    Ma enerveaza Andreea e o prefacuta.

  213. 213
    ramneantu codruta Says:

    lucica cred ca o vrea pe andreea pt fiuso dar nu are nici o sansa pt ca nu se compara ea cu ei catalin poate ca se insoara pana la urma cu mama-sa ca ea a prins buchetul de la nunta lui ildiko ……………….de aceea stau ei singuri in sala de sport

  214. 214
    anda Says:

    LA MULTI ANI KANAL D ! MULTI ANI CU EMISIUNI FRUMOASE ! Dragute ultimele emisiuni. Ma bucur ca au fost invitati concurentii primei si celei de-a doua editii. Poate asa mai invata si concurentii actuali cum trebuie sa se prezinte si sa vorbeasca in fata telespectatorilor. Este placerea noastra sa urmarim emisiunea si dreptul nostru de a ne spune parerea insa, nu ne da nimeni dreptul sa o facem precum unele persoane care scriu in acest blog. Unii o tin langa cu d-na Ildiko, altii o critica si o jignesc pe Gabriela, unii nu au inteles ca nu se mai primesc telefoane multe din partea telespectatorilor deoarece emisiunile (majoritatea) nu mai sunt in direct. Daca doresc sa primeasca raspuns la tot ce-i framanta, sa intre pe sit-ul oficial unde din cand in cand le mai raspunde chiar Gabriela. Dupa ce ca avem parte de cearta multa si vorbe urate in unele emisiuni, nici pe forum nu putem sa impartasim pareri, preferinte, decat tot la un nivel de care : culmea! tot unii dintre noi se plang ! De la inceputul emisiunii am vazut care este nivelul concurentilor si era de asteptat sa avem si emisiuni cu comportament si vocabular mai colorat. Dorim ne uitam, nu , schimbam postul. Ideea e sa urmarim desfasurarea concursului, cu bune, cu rele, sa comentam si sa ne spunem parerile in mod civilizat. Suntem scandalizati de comportamentul si vocabularul concurentilor, de stiinta sau nestiinta unora de a conversa , dar noi, cei care scriem pe acest blog cu ce demonstram ca nu suntem ca ei, sau chiar mai rau? Printre dv. sunt unele persoane care se exprima cam asa : “doar Violeta, Alina si Roxana sunt mai intelectuale”. Oare ce vor sa spuna? Stiu ca a fi intelectual inseamna a fi o persoana cu o pregatire temeinica , care lucreaza in domeniul artei, al stiintei, tehnicii, etc. Ori cei care lucreaza in aceste domenii sunt persoane care sunt inteligente (intelect = capacitatea de a gandi, a cunoaste, de a avea o activitate rationala, mai pe scurt = minte, gandire, ratiune) , ceea ce nu mi-a fost dat sa vad la aceste fete, exceptie facand doar Roxana care intradevar este o fata inteligenta si de bun simt. Imi cer scuze pt. acest comentariu dar vreau sa inteleg si sa va inteleg pe unii dintre dv.

  215. 215
    anonim Says:

    dmn kt ma enerveaza baba asta in afara sa stea kraknta si sa bajbaie kanapeaua cu degetele sa sscoata limba aia din gura sh sasi atiga spatiu liber kre il are in lok d dinti nu stie sa faca altceva .. kat ma enerveaza o pan*rama de om si ea si fiusu catalin alt pork mie scarba d fata lu knd rade dmne:-&: as vrea sa iasa kt mai repede din casa is facuti unu pt alktu dna lucika si ktalin barfete p toata lumea akolo la sala aia de fitnes handikpatii drakului sa iasa nu o mai votatii mama saptamanii ca nu merita nu vedeti kvrea sa destrame toate cuplurile a bagat catalin zazanie intre alina si ionut cum ca roxana lar placea pe ionut da nu era adevarat acuma s eia in permanenta de violeta si marian ei si o intoarce si pe mama lui amrian impotriva lor sunt niste NESIMTITI sa iasa din casaaaaX(X(X(X(X(X(

  216. 216
    iuliana dozescu Says:

    a plecat vivi!o doamme ce nenorocire!!!! plang in continu :) ):)):)) !!!!! si doamna ioana plange ( dupa bani) …. si marius ce sa mai spunem …….sufera (,, ca a plecat vivi”) :( (:((:((:)):)):))=))!!! ce nenorocire!!!!:((:((:)):))

  217. 217
    mihaela2la Says:

    nu imi place lucica

  218. 218
    lavinia Says:

    doamne va rog sa-mi spune-ti si mie cine o tot voteaza pe cotoroanta de Lucica ca-mi vine sa sparg televizorul. am ajuns la concluzia ca ceva nu este in regula cu voturile. nu cred ca dati voturile bune. nu mai stiu ce sa cred. pe asta nu o mai opreste nimeni desparte toate cuplurile din casa unde vrea sa ajunga ca oricum baiatul ei nu se va casatori nici in casa si niciodata. vai de el si de masa se potrivesc nu au nevoie de nimeni in fam lor ca nu si-ar mai putea face plaul. bine a zis Andrea ca e urat si gras. dati-o afara oameni buni nu o mai votati.

  219. 219
    marius Says:

    doamna Lucica parca esti ca strabunica de 103 ani. ti-a cazut dintii parul e prins in sarma urechi de elefant se vad de sub par, ai nasul ca si cel mai urat clovn intalnit vreodata la fel si fiul tau este urat normal seamana pe tine cea mai urata dintre fiintele umane. daca vrei poti sa o iei cum vrei. numa sus nu ca mi-e firca ca ma musti. serios. si te rog daca vrei pentru binele tau smulge-ti musteata. sau ata n-ai observat? pe langa toate astea ca esti cea mai dezgustatoare si nesimtita mai esti si inculta nu cum te crezi tu desteapta. lu fiul tau ii transmit la Casa Minunata sunt destule pt el. si sa se bucure daca o sa steie si una dintre ele cu el, pt ca este ca un castor si la fata si la dantura. iar la corp foarte nasol.

  220. 220
    didi Says:

    doamna Stela aveti dreptate noaptea umbla ca fantomele si ziua barfeste cu fantoma de fiusu. pt Doamn Lucifera de la Dra…cul. in persoana. daca s-ar putea sa filmeze o data emisiunea in ce conditii sta ea si cu fiul ei acasa

  221. 221
    didi Says:

    darga Gabriela ma uit acum la emisiunea de la ora 19 si ma bucur enorm de mult si eu si sotu ca Andrea si stefan o pun in sfarsit la punct pe Luciefera si pe Cretinica ca deja saracii sunt disperati si nu mai stiu ce sa faca. bravoooo Andrea si Stefan. in sfarsit. nu va lasati . sa ceara ei sa iasa singuri si cand vor iesi vor vedea cum se va comporta lumea cu ei afara ca daca ar fi in fata mea mama ce le-as face. oau oau

  222. 222
    ramonaiovescu Says:

    lucica sa plece acasa ca nu o sa reuseasca sasi insoare pe bosorogul de catalin sunt doi prosti si cu toata lumea sa cearta ,ei incearca la toate fetele care sunt singure sa vada care ii pica in plasa si sa se casatoreasca cu catalin ,lui ai place de ori cine vrea sa se cupleze cu el,lucifera si catalin mergeti acasa ca stricati emisiunea si ne piere si noua cheful sa ne mai uitam la toate prostiile voastre.

  223. 223
    roxana Says:

    sa plece aksa lucica si cu catalin k neam saturat de ei din cauza lor se cearta toty concurenti in casa nominalizati-o k nu merita sa ramana in casa nora pentru mama favoritele mele sunt andreea este pe primu lok imi place la nebunie de ea ”SA FII TARE!”de alina,roxana si ramona si de gabriela cristea va pup si dak vreti sa vb cu me luaty id roxy_4ever_love2009

  224. 224
    anca Says:

    sa plece acasa lucica si catalin.unde se cred in padure dak ei aU VENIT DIN PADURE NU INSEAMNA K TOATA LUMEA E K EI ACASA JAVRELOR

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free