Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    katy Says:

    Pe zi ce trece sint tot mai revoltata de comportamentul acestei individe ce se vrea sa fie respectata si ascultata de toata lumea.Dar ea nu face altceva decit sa stea toata ziua cu cealalta prefacuta sa birfeasca pe toata lumea si sa-si infasoare sarmalele in cap.Din tot ce scoate pe gura nu se intelege decit ca e mai ,,ofticata”decit d-na Stefana.iar daca fi-sau stie da dea asa bine in carti de ce nu si-a dat inainte sa intre in casa ca atunci vedea ca Mihaela nu-l vrea.Sa-si ia catrafusele si sa plece mai repede sa nu mai incurce lumea ca n-are pt cine sa stea,sa lase cuplurile adevarate sa-si traiasca dragostea.

  2. 99
    magda Says:

    femeia asta e un dezastru nu pot sa cred ca are o educatie si tare mi-ar place sa spuna ce anume,sper sa fie eliminata nu se mai poate.

  3. 98
    daniela Says:

    este o femeie insuportabila si dansa si fecioru ei .doi screlozati la cap
    EL e mai nebun ca masa.O sa se insoare cand o zbura porcu

  4. 97
    bazil Says:

    ALINA ,DACA TOT TE PREOCUPA DINTII CONCURENTILOR ,UITA-TE SI-N GURA TA ,CA-TI LIPSESC CATIVA. MIE MI SE PARE CA STEFA N ,DESI ESTE MAI TANAR DECAT CATALIN CU VRE-O 5 ANI ,NU ARE DELOC DINTI IN GURA ,IAR FELUL LUI DE A SE UITA LA ANDREEA ESTE CEL PUTIN “DUBIOASA”….,SCARBOASA.

  5. 96
    elenoi Says:

    afara stela nu lucica….pe ea n-o vedeti ca n-are dinti in gura ca vorbeste cu mana la gura aproape de fiecare data.Ea e cea mai intriganta, barfeste si ea la tigara cu andreea si ildiko cat incape.

  6. 95
    bazil Says:

    Adriana,calmeaza-te draga ,si gandeste logic.altfel cred ca te asemeni cu cele din clubul “gaitelor”

  7. 94
    bazil Says:

    Ma bucur pentru d-na lucica .Nu va lasati calcata in picioare de stela -o stafidita de 46 ani ,o complexata care a prins la ranza in acest show, nu coborati la nivelul lui ILDIKO o dovada vie de prostie si jenant de tupeista ,nu dati apa la moara andreei ,care desi nu am suportat-o de la inceputul concursului , totusi ,daca o iei cu “lugu-lugu”,se potoleste imediat ,ceea ce denota ca nu prea are concepte originale in viata.iI DORESC LUI CATALIN O SOARTA BUNA IN VIATA ,SI SA DESCHIDA OCHII MAI BINE ,SA NU DATI PESTE O ALTA mihaela.

  8. 93
    claudia Says:

    pai aceasta doamna trebuie data afara,ea strica tot acolo,e o mare mincinoasa care cred ca e tinuta de canal d. pt ca face scandal cu in casa.tot zicea ca vrea sa iasa afara iar cand a venit momentul a preferat sa dea bani doar pt a mai ramane in casa dc?

  9. 92
    nelutu Says:

    cine scrie impotriva Lucai fac parte din gasca needucatilor cei care cred in discoteca dragoste si sex nimic altceva.Voi nu stiti cum va cheama cu buletinul in mina railor.

  10. 91
    adriana Says:

    e un dezastru femeia asta sper sa fie eliminata rapid pana nu ii inebuneste pe saracii oamani

Pages: « 23 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free