Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    ana Says:

    afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mincinoasa secolului

  2. 89
    ROXY Says:

    D-NA LUCICA E CEA MAI PREFACUTA OAIE SI SA NU MAI COMENTEZE DE MIHAELA CA EA NU E OAIE SA SE DUCA SA SE UITE IN OGLINDA SI DUPA AIA SA COMENTEZE SI DE FIUSU CE SA ZIC DECAT SA SE DUCA MAI REPEDE LA STOMATOLOG SASI PUNA DINTII CA NU O SA SE INDRAGOSTEASCA NICI O FATA DE EL CA II E SCARBA SA SE SARUTE IEEEEESSSIII AFFFARA!!!!!!!!!!!:p

  3. 88
    alina Says:

    LUCICA STAI CU PICIOARELE MAI APROPIATE CA MIROASE PRIN TELEVIZOR

  4. 87
    alina Says:

    ESI AFARA LUCICA

  5. 86
    alina Says:

    DOAMNA LUCICA E O PREFACUTA E O FEMEIE SCARBOASA CEA MAI SCARBOASA. SI FIUSU E UN BOSOROG CARE SI-A PIERDUT DINTI VORBIND CU MASA.

  6. 85
    irenne Says:

    Scarba, dezgust etc Chiar mi-e greu sa cred ca a iesit mama saptamanii. Dar daca iese dumneaiei din casa nu mai e audienta, ca nu s-ar mai certa nimeni, nu-i asa Kanal D,?chiar mi-e greu sa cred ca nu masluiti voturile. Pacat de tinerii aia , chiar se iubesc!

  7. 84
    simonik Says:

    andreea fiiiiiii tareeeeeee nu te lasa .ce-l putzin tu le spui ın fatza ce te doare nu k ele pe la spate. bv sa sti k va sustin ın continuare. va pupik:*:*:*:*:* shi va rog daca se poate sa intre mihaiela ınapoi ın casa k e pacat de alex ! se iubesc mult shi asta se vede clar q ochiul liber

  8. 83
    simonik Says:

    fata mare teai facut” luci” mama paduri pana la urma te mariti u cu bebe struf va cerut pe dumneavoastra de sotie daca nu io mers cu mihaela cand este viitoarea nunta in cetatea dragostei sa stiti ca va sta bine in preuna ca si STAN si BRAN va felicit de imperecherea voastra ce rochie o sa purtati deaia pana la bulanele voastre dita mai dita. nu va este ruşine deloc! stati q rochia aia scurta de vi se vede toate alea!

  9. 82
    Robi_VL Says:

    Roxana:Este o fata de treaba si frumoasa

  10. 81
    Robi_VL Says:

    Nu trebuia sa o elimine pe Mihaela

Pages: « 23 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free