Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    calin Says:

    doamna daca sapta mana viitoare nu iesi din casa vin eu si te scot afara dar sper ca andreea sa te rezolve ea mai repede

  2. 19
    calin Says:

    parerea mea e cea mai adevarata este o p*narama , o prefacuta, stie sa blesteme , sa vorbeasca pe la spate iar catalin e si el un mos la care nu sa uita nici o fata eu dak iasi prinde pe strada iasi bate cap in cap

  3. 18
    gabi Says:

    imi place f moooolt de ea………….sa o tina asa in continuare………sa nu asculte ce-i spune andreea………..

  4. 17
    dana Says:

    cea mai tare din parcare e doamna lucika

  5. 16
    ani Says:

    LA FEL SI FISU

  6. 15
    ani Says:

    vai de ea baba scarboasa imputita

  7. 14
    titi14 Says:

    bravo doamna lucica ati fost singura mama care leati pus la punctpe cele trei sperietoare andreea mihaela stela de una am scapat tinetio tot asa bafta in continuare

  8. 13
    OANA Says:

    FEMEIA BARBAT CU SARMALE IN CAP. CE DE BAGI CA MUSCA IN LAPTE .PESTE TOT APARI SI TU . MIHAELA A PLECAT SI ANDREEA ITI VINE DE HAC.

  9. 12
    nicoleta Says:

    o femeie cu capul pe umeri, care gandeste cand vorbeste, de moda veche dar de la care poti invata multe lucruri. nu cred ca are sa-i fie rusine cu ceva!
    urat pentru “doamna” stela! de cand a intrat in casa, numai cu vorbe umbla, nu recunoaste nimic din ceea ce zice sau ce face! ar fi trebuit sa stea acasa!
    mamele, in general, au rolul de a invata copiii, de a le da un exemplu bun, de a-i proteja, de a aplana conflictele dintre frati sau respectiv, acolo in casa dintre concurenti!
    nu am vazut nici o mama care sa arate unei “mirese”, cum se calca, cum se spala, cum se face curat, cum se gateste….foarte ciudat. rolul unei soacre (viitoare soacre) este de a fi un exemplu pozitiv pentru viitoarea gospodina (nora), in ai pregati viitorului sot un fel de mancare preferat, un desert, de a o indruma pe nora cam ce ii place sa imbrace, cum doarme…baiatul ei, amanunte din viata copilului ei, pentru a putea sa-i fie bine si pe viitor, “ca la mama acasa”.

  10. 11
    Eleny Says:

    Bravo ei,merita…

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free