Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 160
    greti Says:

    auzi madam Luci ,te tii desteapta, dar esti o proas…/..ai venit cu nistre camasi demodate de pe vremea ….lui…. cred ca ti-au ramas de la sotul ,nici nasturi nu ai la maneci,rusine!!!!!! n-ai niste bluze sau tricouri daca n-ai iti fac pachet daca vei iesi suna-ma sa-ti fac un pachet,apropo cu fuste scurte crezi ca iti sta bine?iti areti bulanele de 8o de ani rusine!!! te expui la telespectatori da de un alcoolic notoriu se indragosteste de tine! vai de capul tau ala patrat! carer debiteaza numai minciuni,care apoi nu le recunosti,schlerozata dr*cului,nesimtita dr*cului scarba dr*cului,sa-ti deie Dumnezeu tie tot ce i-ai dorit la celelalte mame si fete dincasa ,ciuma PADURII
    BAIATUL TAU IARA DACA VREA SA SE INSOARE SA VINA LA MINE,DREP CA AM 65 DE ANI DAR ARAT BINE,AM DOUA CASE SI TREI MASINI!E BINE MADAM SCARBA!
    SPURCACIUNE DE PE FATA PAMINTULUICRED CAND S-A IMPARTIT RUSINEA TU AI LIPSIT DE LA ACCEA ORA!!!!!!!!!!VEZI DACA O SA IESI TE ASTEPT CU UN BUCHET DE SPINI SI PE BAIATUL TAU CU UN AVOCAT (BINENTELES SI PENTRU TINE) CA SA VA DA-TI IN JUDECATA PE VOI INSIVE. SA O LUA-TI SI PE PREFACUTA DE IOANA CRE NU STIE SA LEGE DOUA VORBE,ANALFABETA DE LA TARA.

  2. 159
    katy Says:

    sint persoane care o tot compatimesc pe ,,m-dam” Lucica,vai, a suferit,a ramas vaduva tinara si a pierdut si un copil.Va spun ca asta nu e un motiv sa fii razbunatoare.Eu mi-am pierdut un copil si sotul,la 23 ani am ramas vaduva cu 3 fete de 5 ani,3ani si 10 luni si ginditi-va daca mi-a fost usor.Am fost si eu suparatade alte pers. si jicnita dar blestemulacesta nu l-am rostit niciodata.De ce nu vedeti ca ea nu face altceva decit sa dea cu pietrein ceilalti din cauza esecului din viata ei.Nu stiu de ce tot e votata ca n-are nimic bun de transmis fetelor.

  3. 158
    ldrelciuc Says:

    oare femeia asta nu poate fi oprita,nu poate fi scoasa afara,ce dumnezeu se intampla cu emisiunea asta?

  4. 157
    erika Says:

    I-mi pare rau dar nu-mi e simpatica d-na Lucica.Vorbeste ironic cu Andreea.Zice de Andreea ca o birfeste,ea acelasi lucru face.Imi place de Andreea ,cind d-na Lucica si d-na Ioana o provoaca nu se lasa calcata in picioare.

  5. 156
    catalin Says:

    cruela cum ia spus andreea este adevarat se aseamana cu cruela este o baba proasta de cand a venit se cearta intruna nu face nimic bun in casa dor se cearta

  6. 155
    kmy25 Says:

    NU STIU CINE NAIBA O VOTEAZA PE COTOROANTA ASTA DE LUCICA DE TOT IESE MAMA SAPTAMANII.E PENIBILA SI VB NUMAI AIUREA.BARFESTE CAT SE POATE SI SPUNE DE ALTII CA BARFESC.RUSINE SA-I FIE .SI HANDICAPATUL ALA DE FIISU,CARE MAI E SI ASISTENT PE DEASUPRA ,E LA FEL CA MASA,CU BARFA IN FLOARE.VREAU SA IASA AFARA SI SA VEZI DUPA ACEEA LINISTE SI PACE IN CASA.NU CRED IN VOTURI.SUNT MAI MULTI CEI CARE NU-I SUPORTA SI TOT LUCICA IESE MAMA SAPTAMANII.NU E CORECT!

  7. 154
    nelutu Says:

    ANEMONA ,anemona esti jalnica ,din debitarile tale se vede ca esti de pe centura.

  8. 153
    Marilena Says:

    Cred ca cel mai bun lucru pe care ar trebui sa-l faca D-na Lucica este sa se duca acasa. Niciodata nu o sa ajunga la un consens alaturi de cei din casa. Ea are un standard mai ridicat fata de cei din jur si ce avem acum in casa nu corespunde standardelor ei. Catalin este un baiat dragut si destept si care va fi partea lui va fi pusa deoparte.

  9. 152
    adriana Says:

    Sincer,in viata mea nu am vazut atata circ in direct.Eu cred sincer ca dna Lucica este acolo pentru bani si mai ales ma enerveaza teribil cum le stie dansa pe toate si nu-si aduce aminte nimic din ce vorbeste.Este atat de enervanta incat nu mai am rabdare sa ma uit cum face aceelasi show zilnic.Prea se crede atotstiutoare si sincera sa fiu nu stiu cum accepta postul de tv kanal d asemenea specimene.Clar e pusa pe distrugerea cuplurilor ca sa nu mai spun ca zace in ea o rautate de neimaginat.Ar trebui sa se ia exemplu de la mamele din prima emisiune Nora pt. mama.mamele in primul rand ar trebui sa se comporte civilizat .Degeaba au pretentii de la fete si baieti,daca nu sunt in stare sa se controleze dansele intai.Am urmarit emisiunea cu interes,insa acum a devenit un motiv foarte serios de stres si este chiar enervant.

  10. 151
    ramona Says:

    d-na lucica este o doamna insa stela si baiatul dansei sunt niste inapoiati de nu stiu sa klege doua vorbe.merita sa plece acasa impreuna cu andreea pentru ca sunt niste vipere in aceasta competitie nu stiu decat sa aace ca sa iasa ele pe primul loc asta inseamna ca au venit pt premiul cel mare sunt cele mai mari SCORPII in aceasta casa cand incep ele sa vb se produce o harmalaie in casa si o cearta de nu se mai stie……si rugam pe dna gabriela sa nu le mai tolereze atata … si rugam sa nu o mai aduca pe mihaela,sa se produca alt conflict in casa pentru ca aceasta competitie a fost oribila.cat ne-a placut nora pentru mama 1 si 2 dar la nora pentru mama 3 nu ne vine sa se mai uitaam,ne este scarba de ale trio:stela stefan si andreea vipere andreea cu mihai TG-JIU

Pages: « 23 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free