Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 22 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

  1. 180
    georgy Says:

    Lucica este o comunista si sa dea drumul acasa cu fiso ca aici nu e de ei .Catalin mai bine ar ramane cu lucica ca oricum nu isi va gasi perechea la ce caracter are.

  2. 179
    Ady... Says:

    baba ioana……mi se pare mie sau dumneavoastra reactionati la comanda……..parcati fi telighidata………si de ce de fiecare data cand trebe sa iesiti din casa va prefaceti ca va simtiti rau?……..dumneavoastra sunteti ca si un nimeni in acea casa…….ar fi bine sa iesiti din casa ca le stricati toata audienta la canal D.

  3. 178
    adina Says:

    andreea ar trebui sa mai lase gura mica si doamna stela sa isi vada de familia ei nereusita.Alina formeaza un cuplu foarte frumos cu Ionut si nu e o prefacuta.Valentina ar trebui sa-si caute alt baiat pentru ca bogdan e un mincinos si nu o merita

  4. 177
    vieriuelisabeta Says:

    buna seara doamna gabriela.nu o suport pe violeta si pe alina,sunt doua prefacutesi chiar nu aveau de ce sa vina an acest concurs.cel putin violeta la cum sa comportat an casa si la ce mojicie a decurs ca sa fie cu celebrul marius.doamna lucica este deplorabila,mai bine statea acasa cu fiul dansei,ca aici nu stiu ce a venit sa demonstreze.numi place roxana,sii tacerea are rostul ei.ami place andreea ca spune lucrurilor pe nume,si mai ales le spune an fata.doamna ildiko sa nui mai suporte sotului dansei geloziile,ca nu merita sa aiba alaturi un asemenea sot.sa scape cat mai repede de el,mas bucura.ami place alex foarte mult,este un copil educat si la locul lui,si ami place cum gandeste.ami place georgiana,valentinasunt doua fete cu bun simt si se vede ca au anvatat de la viata ceva.va multumesc si le urez tuturor succes.

  5. 176
    Ady... Says:

    moima batrana(lucica) cred ca ai gresit emisiunea. Locul tau este la capela nu in acea casa……

  6. 175
    adela Says:

    alina sincer iti doresc sa castigi impreuna cu ionui

  7. 174
    lavy Says:

    mamaele in loc sa le spuna frumos fetelor knd gresesc le critik dar nu ar merge veci la ele sa le explice frumos knd nu fac un lucru bun sau sa le invetze cum sa fak un lucru asa cum trebe…oriqm nu ar avea cum k is vai de ele…

  8. 173
    Alexandra Says:

    Dna Lucica este o femeie foarte rea si deasemenea si Dna Ioana.In rest emisiunea e super ok.Fetele is super toate,chiar dak Andreea e o fata care spune totul in fata o fata k.Valentina e o fata frumoasa,desteapta….ce mai tot.Imi pare rau pttot ce s-a intamplat cu Bogdan.Si de Alina vroiam sa va spun sa nu mai joace atata teatru cu Ionut si sa nu isi mai bata joc de sentimentele lui.El este un moldovean frumos si destept.Va poooooooooooooooooooooooooooop.

  9. 172
    marisa Says:

    lucifera esti o proasta mare sa te duci acasa cu bebe strumf ca atata minte are de bebe acasa cu tine

  10. 171
    ralook Says:

    lucik draga, vremea lui catalin a trecut, nu o sa se mai insoare dak nu afacut-o pana acum. mai bine stati in banca voastra. singuri declansati totul

Pages: « 23 22 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free