Doamna Lucica – Mama Saptamanii


In seara de sambata, cu cele mai multe voturi pentru Mama Saptamanii a iesit doamna Lucica, care a eliminat-o pe Mihaela.

Doamna Lucica a fost si cea care a prins buchetul de flori aruncat de doamna Ildiko la nunta sa.

Ce parere aveti de doamna Lucica?

224 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 23 [22] 21 20 19 18 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

  1. 220
    didi Says:

    doamna Stela aveti dreptate noaptea umbla ca fantomele si ziua barfeste cu fantoma de fiusu. pt Doamn Lucifera de la Dra…cul. in persoana. daca s-ar putea sa filmeze o data emisiunea in ce conditii sta ea si cu fiul ei acasa

  2. 219
    marius Says:

    doamna Lucica parca esti ca strabunica de 103 ani. ti-a cazut dintii parul e prins in sarma urechi de elefant se vad de sub par, ai nasul ca si cel mai urat clovn intalnit vreodata la fel si fiul tau este urat normal seamana pe tine cea mai urata dintre fiintele umane. daca vrei poti sa o iei cum vrei. numa sus nu ca mi-e firca ca ma musti. serios. si te rog daca vrei pentru binele tau smulge-ti musteata. sau ata n-ai observat? pe langa toate astea ca esti cea mai dezgustatoare si nesimtita mai esti si inculta nu cum te crezi tu desteapta. lu fiul tau ii transmit la Casa Minunata sunt destule pt el. si sa se bucure daca o sa steie si una dintre ele cu el, pt ca este ca un castor si la fata si la dantura. iar la corp foarte nasol.

  3. 218
    lavinia Says:

    doamne va rog sa-mi spune-ti si mie cine o tot voteaza pe cotoroanta de Lucica ca-mi vine sa sparg televizorul. am ajuns la concluzia ca ceva nu este in regula cu voturile. nu cred ca dati voturile bune. nu mai stiu ce sa cred. pe asta nu o mai opreste nimeni desparte toate cuplurile din casa unde vrea sa ajunga ca oricum baiatul ei nu se va casatori nici in casa si niciodata. vai de el si de masa se potrivesc nu au nevoie de nimeni in fam lor ca nu si-ar mai putea face plaul. bine a zis Andrea ca e urat si gras. dati-o afara oameni buni nu o mai votati.

  4. 217
    mihaela2la Says:

    nu imi place lucica

  5. 216
    iuliana dozescu Says:

    a plecat vivi!o doamme ce nenorocire!!!! plang in continu :) ):)):)) !!!!! si doamna ioana plange ( dupa bani) …. si marius ce sa mai spunem …….sufera (,, ca a plecat vivi”) :( (:((:((:)):)):))=))!!! ce nenorocire!!!!:((:((:)):))

  6. 215
    anonim Says:

    dmn kt ma enerveaza baba asta in afara sa stea kraknta si sa bajbaie kanapeaua cu degetele sa sscoata limba aia din gura sh sasi atiga spatiu liber kre il are in lok d dinti nu stie sa faca altceva .. kat ma enerveaza o pan*rama de om si ea si fiusu catalin alt pork mie scarba d fata lu knd rade dmne:-&: as vrea sa iasa kt mai repede din casa is facuti unu pt alktu dna lucika si ktalin barfete p toata lumea akolo la sala aia de fitnes handikpatii drakului sa iasa nu o mai votatii mama saptamanii ca nu merita nu vedeti kvrea sa destrame toate cuplurile a bagat catalin zazanie intre alina si ionut cum ca roxana lar placea pe ionut da nu era adevarat acuma s eia in permanenta de violeta si marian ei si o intoarce si pe mama lui amrian impotriva lor sunt niste NESIMTITI sa iasa din casaaaaX(X(X(X(X(X(

  7. 214
    anda Says:

    LA MULTI ANI KANAL D ! MULTI ANI CU EMISIUNI FRUMOASE ! Dragute ultimele emisiuni. Ma bucur ca au fost invitati concurentii primei si celei de-a doua editii. Poate asa mai invata si concurentii actuali cum trebuie sa se prezinte si sa vorbeasca in fata telespectatorilor. Este placerea noastra sa urmarim emisiunea si dreptul nostru de a ne spune parerea insa, nu ne da nimeni dreptul sa o facem precum unele persoane care scriu in acest blog. Unii o tin langa cu d-na Ildiko, altii o critica si o jignesc pe Gabriela, unii nu au inteles ca nu se mai primesc telefoane multe din partea telespectatorilor deoarece emisiunile (majoritatea) nu mai sunt in direct. Daca doresc sa primeasca raspuns la tot ce-i framanta, sa intre pe sit-ul oficial unde din cand in cand le mai raspunde chiar Gabriela. Dupa ce ca avem parte de cearta multa si vorbe urate in unele emisiuni, nici pe forum nu putem sa impartasim pareri, preferinte, decat tot la un nivel de care : culmea! tot unii dintre noi se plang ! De la inceputul emisiunii am vazut care este nivelul concurentilor si era de asteptat sa avem si emisiuni cu comportament si vocabular mai colorat. Dorim ne uitam, nu , schimbam postul. Ideea e sa urmarim desfasurarea concursului, cu bune, cu rele, sa comentam si sa ne spunem parerile in mod civilizat. Suntem scandalizati de comportamentul si vocabularul concurentilor, de stiinta sau nestiinta unora de a conversa , dar noi, cei care scriem pe acest blog cu ce demonstram ca nu suntem ca ei, sau chiar mai rau? Printre dv. sunt unele persoane care se exprima cam asa : “doar Violeta, Alina si Roxana sunt mai intelectuale”. Oare ce vor sa spuna? Stiu ca a fi intelectual inseamna a fi o persoana cu o pregatire temeinica , care lucreaza in domeniul artei, al stiintei, tehnicii, etc. Ori cei care lucreaza in aceste domenii sunt persoane care sunt inteligente (intelect = capacitatea de a gandi, a cunoaste, de a avea o activitate rationala, mai pe scurt = minte, gandire, ratiune) , ceea ce nu mi-a fost dat sa vad la aceste fete, exceptie facand doar Roxana care intradevar este o fata inteligenta si de bun simt. Imi cer scuze pt. acest comentariu dar vreau sa inteleg si sa va inteleg pe unii dintre dv.

  8. 213
    ramneantu codruta Says:

    lucica cred ca o vrea pe andreea pt fiuso dar nu are nici o sansa pt ca nu se compara ea cu ei catalin poate ca se insoara pana la urma cu mama-sa ca ea a prins buchetul de la nunta lui ildiko ……………….de aceea stau ei singuri in sala de sport

  9. 212
    tanti Says:

    Felicitari pentru Alina si Ionut.o sustin si o apriciez pe Alina in tot ce a ce face .
    imi pare rau de conflictul creat intre doamna Lucica,Alina si Ionut.
    Ma enerveaza Andreea e o prefacuta.

  10. 211
    gabitza Says:

    d-na lucica m-ati dezamagit si v-ati schimbat la 180 d grade.daka va mai luati de alina si violeta sun si comentez cu d-voastra.mai bine ati iesi afara pt k e un concurs matrimonial si catalin n-are cuplu.sa-i spuneti la cata sa nu mai faca semne obscene stiind k va fi dat pe post.nu mai faceti acuzatii nefondate.

Pages: « 23 [22] 21 20 19 18 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free