Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit


Pana in momentul de fata nici un cuplu nu a rezistat in urma concursului Nora pentru mama:

  1. Ionut si Mihaela s-au casatorit in urma concursului NPM1, urmand sa se desparta la putin timp dupa finalul emisiunii
  2. Alexandra si Cristi nu au dorit sa se casatoreasca in casa Nora pentru mama 2, dar au promis ca o vor face la iesirea din casa…finalul a fost despartirea la nici o zi dupa terminarea emisiunii NPM2…..
  3. In final Tatiana si Dragos castigatorii NPM2 care au finalizat prin casatoria televizata si care isi exprimau sentimentele sincere pe sticla …sunt in prezent despartiti…

In schimb au existat si cupluri care s-au format dupa terminarea emisiunii NPM , si se pare ca se inteleg foarte bine: Viorel si Adina de la NPM2 sunt in prezent un cuplu…sa le uram succes in relatie si poate pe viitor casa de piatra.

Care credeti ca au fost motivele care au dus la despartirea cuplurilor formate in casa Nora pentru mama…se poate vorbi de interes? Astept parerile voastre…

52 comentarii la “Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    elena ionitoaia Says:

    te felicit carmen iti urez numai bine ma bucur ca ai luat aceasta hotarire.pe tatiana am iubito in concurs desi ii simteam in gesturi falsa dragoste fata de dragos au luat premiu nemeritat,–era al emei cu catalin. iti multumim gabriela pt ca i-ai adus in emisiune si concurenti de la editiile anterioare ii mai asteptam.

  2. 49
    andreea Says:

    Mie mi-a placut mult Tatiana. Si Dragos………. dar totusi erau asa de diferiti unul fata de celalalt. Pacat!!!! Tatiana chiar nu merita sa sufere, iar Dragos va realiza mai tarziu ca a facut greseala vietii lui divortand de Tatiana. Din pacate, in ziua de azi in multe relatii primeaza banii, mai putin dragostea. Tatiana iti doresc tot binele din lume. Iar tie Dragos mai multa intelepciune.

  3. 48
    elenus Says:

    Mi-a placut Tatiana f mult,ma asteptam sa se desparta pt ca Dragos nu o merita.S-au casatorit pt bani si toti ceilalti concurenti pt asta o fac.

  4. 47
    mariana Says:

    imi pare rau k sau despartit

  5. 46
    diuta Says:

    eram sigura si dragosi nu merita sa intre de 2 ori

  6. 45
    Alis Says:

    Sa isi vada carmen de treaba ei si sa mai lase fitele ca nu i merg se vede ca a venit pentru bani nu a durat cuplul mult cu viorel si cu celalalt. Isi bate joc de toti. in schimb sa ia model de la Alexandra este super si face un cuplu frumos.

  7. 44
    mois anca Says:

    eram 100% sigura ca se despart

  8. 43
    VICTORIA Says:

    TATIANA si DRAGOS au format un cuplu DOAR PENTRU BANI s-a vazut foarte clar ca nu se iubeau dupa felul cum isi vorbeau nu aveau nici un respect unul pentru celalalt erau foarte vulgari amindoi

  9. 42
    bogdan Says:

    nu vin inapoi.

  10. 41
    Yoana Says:

    sigur cei doi au facut un cuplu doar de dragul concursului.(ma refer la tatiana si dragos)

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free