Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit


Pana in momentul de fata nici un cuplu nu a rezistat in urma concursului Nora pentru mama:

  1. Ionut si Mihaela s-au casatorit in urma concursului NPM1, urmand sa se desparta la putin timp dupa finalul emisiunii
  2. Alexandra si Cristi nu au dorit sa se casatoreasca in casa Nora pentru mama 2, dar au promis ca o vor face la iesirea din casa…finalul a fost despartirea la nici o zi dupa terminarea emisiunii NPM2…..
  3. In final Tatiana si Dragos castigatorii NPM2 care au finalizat prin casatoria televizata si care isi exprimau sentimentele sincere pe sticla …sunt in prezent despartiti…

In schimb au existat si cupluri care s-au format dupa terminarea emisiunii NPM , si se pare ca se inteleg foarte bine: Viorel si Adina de la NPM2 sunt in prezent un cuplu…sa le uram succes in relatie si poate pe viitor casa de piatra.

Care credeti ca au fost motivele care au dus la despartirea cuplurilor formate in casa Nora pentru mama…se poate vorbi de interes? Astept parerile voastre…

52 comentarii la “Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    andreea deva Says:

    tatiana…o dragutzica..in schimb dragos…….un badaran,taran prost si nesuferit… maica-sa si matusa-sa la fel…scorpii….nu a iubit-o niciodata pe tatiana…a fost doar pentru premiu…interesant cum de a reusit sa se prefaca in halul asta…

  2. 9
    rebecca Says:

    Cauza despartiri lor a fost mama lui Dragos. ea a fost cariea ia trebuit premiul celoor doi. toate au fost niste farse puse bine la punc de catre mama si fiul .

  3. 8
    alice Says:

    imi pare rau dar oricum se stia de cand erau in casa a nu vor rezista impreuna pt ca am vazut in casa ce circ au facut dar afara.sunt doua caractere puternice si nu au cum sa se potriveasca.

  4. 7
    alexandra Says:

    imi pare f rau pt dragos si tatiana au fost preferati mei in concurs dar se pare ca si dragostea asta alor mare era doar pt premiu.dragos nu o iubea pe tatiana vroia doar premiu.tatiana a fost o victima,victima lui dragos !!!

  5. 6
    mara Says:

    Imi pare foarte rau de Tatiana k e o fata super nu trebuia sa pateasca asa ceva….probabil k acum s*a vazut cine intrase pentru premiu si cine nu….Tatiana te sustin in continuare si iti urez mult noroc in vitaza…..:*:*

  6. 5
    elamihaela Says:

    Imi pare rau de tatiana ca sufera dar trebuia sa-si dea seama ca sentimentele lui dragos nu erau reale bine ca ai scapat de el si de mama lui care e o rautate si nu-igasesc scuze pt minciunile spuse e clar ca si-au dorit doar premiul nici Tatiana nu trebuia sa se casatoreasca cu el avand in vedere certurile care erau intre ei in casa dar probabil si Tatianei i-a facut cu ochiul premiul.

  7. 4
    lorina Says:

    Dragos chiar nu o merita pe Tatiana.

  8. 3
    svetlana Says:

    Mi-a placut foarte mult de cuplul format de Alexandra si Cristian dar din pacate s-au despartit.Cu toate ca s-au despartit imi plac in continuare.

  9. 2
    papusik3 Says:

    Doi zapaciti,imi pare rau pt ei… dar nu se merita unul pe celalalt … si doamna Veronica se vedea ca n-o “inghite” pe Tatiana inca din concurs,dar dupa… nici o sansa !!!

  10. 1
    mira22 Says:

    Da nici nu se pune problema la majoritatea concurentilor au fost relati din interes cun a fost carmen in emisiune nu a facut alceva decat sa manipuleze pe toata lumea ca sa-i pice ei bine…alexandra vrioa si ea la fel dupa cum a fcaut si cristi insa el a castigat masina si nu ii era necesar sa se mai casatoreasca….la fel a facut si dragos (care sa dovedit a fi ma ‘’sarac”) sa jucat cu sentimentele tatianei care cred si in momentul de fata ca la iubit si sufera de aceasta dezamagire si acum….:(

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free