Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit


Pana in momentul de fata nici un cuplu nu a rezistat in urma concursului Nora pentru mama:

  1. Ionut si Mihaela s-au casatorit in urma concursului NPM1, urmand sa se desparta la putin timp dupa finalul emisiunii
  2. Alexandra si Cristi nu au dorit sa se casatoreasca in casa Nora pentru mama 2, dar au promis ca o vor face la iesirea din casa…finalul a fost despartirea la nici o zi dupa terminarea emisiunii NPM2…..
  3. In final Tatiana si Dragos castigatorii NPM2 care au finalizat prin casatoria televizata si care isi exprimau sentimentele sincere pe sticla …sunt in prezent despartiti…

In schimb au existat si cupluri care s-au format dupa terminarea emisiunii NPM , si se pare ca se inteleg foarte bine: Viorel si Adina de la NPM2 sunt in prezent un cuplu…sa le uram succes in relatie si poate pe viitor casa de piatra.

Care credeti ca au fost motivele care au dus la despartirea cuplurilor formate in casa Nora pentru mama…se poate vorbi de interes? Astept parerile voastre…

52 comentarii la “Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit”

  1. 1
    mira22 Says:

    Da nici nu se pune problema la majoritatea concurentilor au fost relati din interes cun a fost carmen in emisiune nu a facut alceva decat sa manipuleze pe toata lumea ca sa-i pice ei bine…alexandra vrioa si ea la fel dupa cum a fcaut si cristi insa el a castigat masina si nu ii era necesar sa se mai casatoreasca….la fel a facut si dragos (care sa dovedit a fi ma ‘’sarac”) sa jucat cu sentimentele tatianei care cred si in momentul de fata ca la iubit si sufera de aceasta dezamagire si acum….:(

  2. 2
    papusik3 Says:

    Doi zapaciti,imi pare rau pt ei… dar nu se merita unul pe celalalt … si doamna Veronica se vedea ca n-o “inghite” pe Tatiana inca din concurs,dar dupa… nici o sansa !!!

  3. 3
    svetlana Says:

    Mi-a placut foarte mult de cuplul format de Alexandra si Cristian dar din pacate s-au despartit.Cu toate ca s-au despartit imi plac in continuare.

  4. 4
    lorina Says:

    Dragos chiar nu o merita pe Tatiana.

  5. 5
    elamihaela Says:

    Imi pare rau de tatiana ca sufera dar trebuia sa-si dea seama ca sentimentele lui dragos nu erau reale bine ca ai scapat de el si de mama lui care e o rautate si nu-igasesc scuze pt minciunile spuse e clar ca si-au dorit doar premiul nici Tatiana nu trebuia sa se casatoreasca cu el avand in vedere certurile care erau intre ei in casa dar probabil si Tatianei i-a facut cu ochiul premiul.

  6. 6
    mara Says:

    Imi pare foarte rau de Tatiana k e o fata super nu trebuia sa pateasca asa ceva….probabil k acum s*a vazut cine intrase pentru premiu si cine nu….Tatiana te sustin in continuare si iti urez mult noroc in vitaza…..:*:*

  7. 7
    alexandra Says:

    imi pare f rau pt dragos si tatiana au fost preferati mei in concurs dar se pare ca si dragostea asta alor mare era doar pt premiu.dragos nu o iubea pe tatiana vroia doar premiu.tatiana a fost o victima,victima lui dragos !!!

  8. 8
    alice Says:

    imi pare rau dar oricum se stia de cand erau in casa a nu vor rezista impreuna pt ca am vazut in casa ce circ au facut dar afara.sunt doua caractere puternice si nu au cum sa se potriveasca.

  9. 9
    rebecca Says:

    Cauza despartiri lor a fost mama lui Dragos. ea a fost cariea ia trebuit premiul celoor doi. toate au fost niste farse puse bine la punc de catre mama si fiul .

  10. 10
    andreea deva Says:

    tatiana…o dragutzica..in schimb dragos…….un badaran,taran prost si nesuferit… maica-sa si matusa-sa la fel…scorpii….nu a iubit-o niciodata pe tatiana…a fost doar pentru premiu…interesant cum de a reusit sa se prefaca in halul asta…

  11. 11
    danutya Says:

    de ce dati vina doar pe Dragos sa nu uitam cum il injura Tatiana si cum il scuipa. Mamir ca dragos nu a avut mindria necesara pentriu a respinge asa o femeie care a tirit cu tine p[rin noroi in fata unei tari intregi. Tatiana inca din timpul concursului parea o ţaţă care doar ea avea dreptate.
    Imi pare rău pentru dragoş, trebuia să deschidă ochii un pic mai devreme.

  12. 12
    viki Says:

    nu vrem bani, dar n-au tinut cont de sentimente, la cit s-au certat si s-au impacat s-a vazut clar ca fac pasul decisiv pentru bani, daca n-o faceau pt.bani stateau sa vada timp mai indelungat afara sa vada daca are rost casatoria, mi-a placut si imi place in continuare de alex.si cristi, desi si ei faceau acest pas pt.bani daca ar fi avut sanse sa iasa nora sapt.,insa ei nu au facut atita circ,mi-am dorit foarte mult sa se destepte carmen pt.ca aurel ar fi meritat mai mult acest premiu si inplicit si ea pt.ca cum a spus avea nevoie de bani.

  13. 13
    DANILLO Says:

    un DUTOS FALS…….BANI BANI…BANI

  14. 14
    ANTI steaua Says:

    CUM A PUTUT SA SE SARUTE CU STRAMBUL ASTA…..

  15. 15
    diana Says:

    ce tare…… eram sigura k cristi si alexandra will break off dupa terminarea emisiunii , tatiana cu dragos la fel pt k se vedea diferenta de cultura dintre cei doi…..

  16. 16
    iuliana Says:

    da era de asteptat sa nu reziste casatoria dintre dragos si tatiana de la inceput nu mia placut de dragos si ma intrebam ce a putut sa vada tatiana la un baiat cu asa apucari de baiat de cartier. bine ca cel putin au castigat bani si acuma ii inpart si isi cumpara si ei caca separat evident.
    Cit despre valentina bina ca a iesit ca nu este placuta deloc orcum imi place ca toti vin pentru bani si noi experinte dar nu recunosc.
    ar fi bine sa se voteze in asa fel incit sa nu iasa nimeni sa vedem ce se va intimpla pina la urma .
    Carmen si ia se vedea ca nu are nevoie decit de bani si chiar a recunoscut pe final, bravo ei, nu imi vine sa cred ca sa inpacat cu aurel.
    Cristi cu Alexandra ce sa spun a dat de inteles Cristi ca nu avea degind sa se insoare .

  17. 17
    irenne Says:

    Din NPN2 cea mai castigata a fost Carmen, si nu din punct de vedere material, s-a schimbat ca om, la varsta ei avea o baza foarte buna, un vocxabular bogat si o cultura generala vasta, m-am bucurat ca am revazut-o, as vrea sa pot citi cartea pe care a scris-o. De Adina mi se face sila, imi pare rau si de alexandra, Cristi oricum a fost un materialist!
    Tatianei asa ii trebuie, care diferenta de cultura, chiar daca terminase o facultate, nu era mai presus ca Dragos!

  18. 18
    cosmina Says:

    eram aproape convisa k nu vor rezista impreuna……pt ca in casa toate persoanele se poarta altfel decat ar face-o afara. abia acolo isi arata adevaratul caracter si atunci poti sa ti dai seama dak merita sa ramai cu el/ea. numai acolo, pana atunci nu

  19. 19
    mira22 Says:

    dragos un badaran pe langa tatiana care se vede ca este si din fam.mai bun a si mai desteapta ca el…alceva nu stia decat sa minta la fel ca mama lui

  20. 20
    kandy_girl Says:

    vedeti ……………..pt bani suntemi capabil pt orice……………..dar nici nu aduce fericirea

  21. 21
    criss Says:

    doamnee nici nu am stiut si nici nu credeam k se vor despartii,ce rau imi pare,parea k se iubesc…poate lasa un com atat tatiana cat si dragos s ne lamureasca si pe noi de ce au facut asta..pakt,dak au facut asta pt banii e pakt mare!totusi cred k vina a fost a mamei lui dragos..

  22. 22
    luissa Says:

    imi pare tare rau de Tatiana si Dragos ,i-am sustinut pana la capat si i-as sistine in continuare ,mi-as dori sa se impace pt ca se potriveau de minune dar dupa ce capovestit Tatiana ca a luat bataie de la dragos numi venea a crede nu-l vedeam in stare de asa ceva …dar influenta asupra lui a fost foarte mare .Dragos a iubito pe tatriana si invers asta sa vazut……nu poate un om sa se prefaca atat si la telev nu ser vedea asa influentabil ,daca ei stateau separat si nu exista minciuna la mijloc acum erau impreuna.dar sa-l pastreze veronica pt ea.
    Alexandra mia fost draga la inceput dar si acum imi este ,Cristi si cu mama lui sa vazut ca au fost pe interes.

  23. 23
    nico Says:

    hhh

  24. 24
    nico Says:

    de ce nu il aduceti si pe dragos in emisiune sa-si spuna si el punctul de vedere despre tatiana

  25. 25
    bubulina Says:

    eu nu cred in aranjamentele astea de cuplu.totul se rezuma la bani si vedetisme.sa numi spuneti mie ca lea fost frica ca mureau fete batrane.hai sa fim seriosi.nici ptr distractie nu au venit ca sunt niste tute care stau ca blegele si cateodata cand nu au ce face se mai cearta.aiurea.

  26. 26
    mihaela Says:

    da e adevarat

  27. 27
    aliona Says:

    ce stire

  28. 28
    aliona Says:

    problema a fost premiul….l au castigat ….apoi teatru

  29. 29
    Monalisa Says:

    Mi-ar fi placut ca aceste relatii sa reziste, dar din pacate nu a fost asa …………… Tatiana si Dragos nu ar fi putut sa aiba o relatie de viitor pentru ca Dragos era mult prea imatur si nu stia sa se comporte cu o fata………. imi pare rau ca spun asta, dar asta este parerea mea! De ce nu sunt fetele astea naturale? Se vede ca sunt in stare de orice pentru premiul ala!!!!!!!!!!!! Rusine fetelor!

  30. 30
    Monalisa Says:

    Nu inteleg cum pot spune : Am 18-19 anu si vreau sa ma casatoresc cu orice pret? Adica? Sunt in stare sa joace teatru ieftin tot concursul pentru premiu……….la 19 ani nici macar nu esti matur, nu poti fi pregatit pentru o relatie si mai ales o relatie in fata camerelor de luat vederi! Sa fim seriosi!

  31. 31
    Monalisa Says:

    De Catalin si Ema mai stie cineva ceva?

  32. 32
    viorica Says:

    mi-a placut foarte mult emisiunea nora pt mama 2 darnu imi place ca s-au certat dragos cu tatiana pacat faceau un cuplu frumos

  33. 33
    andreea arsene Says:

    NU MI-AU PLACUT NU SE POTRIVEAU

  34. 34
    maria Says:

    ERAM APROAPE SIGURA CA ACEST CUPLU NU VA REZISTA DEOARECE NU AVEA CUM !ERAU LIPSITI DE BUN SIMT AMANDOI, SE CERTAU CA LA USA CORTULUI DUPA CARE SE INPACAU SI TOT ASA .CRED CA A FOST VORBA DOAR DE BANI.PAREREA MEA!

  35. 35
    ramona Says:

    ma bucur k s-au despartit cuplul Alexandra si Cristi pt k ea era o persoana rea si ffff geloasa iar Cristi un baiat bun si fff dragut si de aceea merita ceva mult mai bun decat Alexandra.Cristi iti doresc numai bine si sper sa intalnesti adevarata iubire si sa fii fericit alaturi de ea.te pup.cu mult drag Ramona din Oradea

  36. 36
    CERASELA Says:

    IMI PLACE FOARTE MULT VALENTINA SI BOGDAN VA IUBESC FOARTE MULT IAR IN PRIVINTA CU SCRISOAREA AUTOAREA ESTE VIOLETA.ALINA NU FI TRISTA IN LEGATURA CU MARIUS CA NU TE MERITA ESTI O FATA SENSIBILA SI DRAGUTA.

  37. 37
    mary Says:

    majoritatea care vin la nora pt. mama vin pt. acel premiu care este pus in joc.nu cred ca la varstele lor ar fi dornice sa se casatareasca.joc un teatru ieftin pt.bani

  38. 38
    cryna26 Says:

    imi pare rau de tatiana nu l-am indragit pe dragos de la inceput dar pe parcursul emisiunii am inceput sa o fac i-am sustinut pana la final chiar m-am bucurat foarte mult pentru ei dar din pacate s-au despartit,erau amandoi foarte incapatinati si nu lasa nici unul poate sa fi fost acesta un motiv?de alexandra niciodata nu mi-a placut si stiam ca nu o sa ramana cu cristi care si el l-a randul lui a intrat in casa numai pentru bani nu era doar decat un interesat.

  39. 39
    st3fania Says:

    a fost un f mare interes din partea lu dragos……mama lui l’a inv c sa fak k sa castige……au fost niste mincinosi………..pakt d tatiana k nu merita asa cv…..

  40. 40
    tanya Says:

    DOI NESIMTITI…SE PREFACEAU K SE IUBESK…DUCETI-VA IN ……….. MEA K ATI FOST NUMAI PE INTERES…

  41. 41
    Yoana Says:

    sigur cei doi au facut un cuplu doar de dragul concursului.(ma refer la tatiana si dragos)

  42. 42
    bogdan Says:

    nu vin inapoi.

  43. 43
    VICTORIA Says:

    TATIANA si DRAGOS au format un cuplu DOAR PENTRU BANI s-a vazut foarte clar ca nu se iubeau dupa felul cum isi vorbeau nu aveau nici un respect unul pentru celalalt erau foarte vulgari amindoi

  44. 44
    mois anca Says:

    eram 100% sigura ca se despart

  45. 45
    Alis Says:

    Sa isi vada carmen de treaba ei si sa mai lase fitele ca nu i merg se vede ca a venit pentru bani nu a durat cuplul mult cu viorel si cu celalalt. Isi bate joc de toti. in schimb sa ia model de la Alexandra este super si face un cuplu frumos.

  46. 46
    diuta Says:

    eram sigura si dragosi nu merita sa intre de 2 ori

  47. 47
    mariana Says:

    imi pare rau k sau despartit

  48. 48
    elenus Says:

    Mi-a placut Tatiana f mult,ma asteptam sa se desparta pt ca Dragos nu o merita.S-au casatorit pt bani si toti ceilalti concurenti pt asta o fac.

  49. 49
    andreea Says:

    Mie mi-a placut mult Tatiana. Si Dragos………. dar totusi erau asa de diferiti unul fata de celalalt. Pacat!!!! Tatiana chiar nu merita sa sufere, iar Dragos va realiza mai tarziu ca a facut greseala vietii lui divortand de Tatiana. Din pacate, in ziua de azi in multe relatii primeaza banii, mai putin dragostea. Tatiana iti doresc tot binele din lume. Iar tie Dragos mai multa intelepciune.

  50. 50
    elena ionitoaia Says:

    te felicit carmen iti urez numai bine ma bucur ca ai luat aceasta hotarire.pe tatiana am iubito in concurs desi ii simteam in gesturi falsa dragoste fata de dragos au luat premiu nemeritat,–era al emei cu catalin. iti multumim gabriela pt ca i-ai adus in emisiune si concurenti de la editiile anterioare ii mai asteptam.

  51. 51
    laurra Says:

    Cred ca s-au iubit,se vedea clar ca se iubesc ,se vedea clar ca tatianei ii pare,se vedea calr ca sufera am2 dupa divort dar nu se potriveau!si nu s-au cunoscut cu adevarat decat afara!

  52. 52
    dragutzik Says:

    cel mai frumos cuplu din NPM2 a fost format dinAlexandra si Cristian,dar toate cuplurile au fost formate din interes …..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free