Cuplul Bogdan-Valentina


Se pare ca in momentul de fata singurii care au marturisit ca formeaza un cuplu sunt Bogdan si Valentina…chiar se potrivesc si le uram sa reziste pana la finala….

19 comentarii la “Cuplul Bogdan-Valentina”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    lily Says:

    Pentru finalul concursului,cel mai potrivit cuplu era Bogdan-Valentina.Imi pare foarte rau k nu s-au inteles.sper k afara s-au remediat problemele dintre ei si s-au impacat.

  2. 18
    mariana Says:

    sper sa se impace

  3. 17
    CERASELA Says:

    S-A DESTRAMAT ASA CUM AM SPUS BOGDAN A DAT BIR CU FIGITI .

  4. 16
    andreea arsene Says:

    NU VA MERGE

  5. 15
    drexina Says:

    buna si mie imi place cuplul valentina -bogdan si sper sa reintre in casa ii tin pumnii pupici

  6. 14
    mira22 Says:

    DIN PACATE PTR EI SAU DUS SANSA DE A SE CASATORI SI DE A CASTIGA CONCURSU …POATE SI DIN ACEST MOTIV …AU ELIMINATO DIN CALE

  7. 13
    roxana Says:

    imi place cuplul valentina-bogdan…se vede k se iubesc

  8. 12
    diana Says:

    adevarul e ca mihaela si oana sunt proaste rau….cum pot sa spuna k dak bogdan zicea k ele sunt proaste nu se suparau……eu, una dak ma vezi o data si zici k sunt proasta ma infurii normal… de unde stii tu k sunt proasta dak nu ai vorbit 5 minute cu mine….si sincer….bogdan a avut mare dreptate…..si fetele sa nu se mai ofenseze atat k nu stiu ce a zis bogdan…gusturile nu se discuta….bogdan si valentina va sustin in continuare desi valentina a iesit din cauza unor invidioase….

  9. 11
    viki Says:

    nu trebuia sa le afecteze pe fete ca bogdan si-a dat cu parerea , opiniile difera foarte mult , dar putea sa se si abtina, zile barbati si …… trebuie sa faca cineva si cuplu in casa, ca nu are farmec emisiunea daca vor tot astepta sa se cupleze.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free