Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3


Carmen a împartasit impresii si a povestit ce s-a mai întâmplat în viata ei dupa ce concursul s-a încheiat.

Carmen a declarat ca îi merge bine, ca a avut îndelung timp pentru a analiza tot ceea ce s-a întâmplat atunci când era în casa Nora pentru Mama. Acum isi da seama ca nu era suficient de deschisa si recunoaste ca uneori era agresiva si îi pare rau. Dupa încheierea concursului s-a reîntors la scoala si s-a reîmpacat cu fostul ei prieten Aurel. A scris un roman de dragoste si se pregateste sa plece în Italia.

Carmen a tinut sa le încurajeze pe fetele care nu au primit flori pentru ca nu este un lucru atât de grav, iar situatia se poate schimba oricând. Carmen i-a felicitat pe Valentina si pe Bogdan fiind de parere ca cei doi se potrivesc. Referitor la Laura si la Roxana, Carmen s-a descoperit în cele doua si le-a sfatuit sa nu se împrieteneasca si sa-si urmareasca scopul pentru ca sunt într-un concurs.

Ce parere aveti despre cele intamplate in viata lui Carmen dupa terminarea emisiunii Nora pentru Mama 2?

33 comentarii la “Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    o fata Says:

    Si mie mi-au placut…s-au despartit, din pacate, din nou

  2. 32
    Carmen Says:

    si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea ..[sa stii ca e PREA BUN AURUTU PENTRU TINE!!! DAR.. Adica Ce?!!?!?! .. vrei sa spui ca tu inca nu-l iubesti sau ca zici asta doar ca sa cresti in ochii lumii?? stai linistita..nici nu esti mai apreciata si degeaba te mai Strofoci sa faci pe sfanta..mai fato crede-ma erai si esti o penibila..si acum cand ai fost in vizita la npm3 tot nu ai stiut sa aplanezi situatia..Trebuia tu sa ii etichetezi hainele Andreei? ...STII SA JIGNESTI FARA MOTIV..DOAR PENTRU CA TU ESTI CARMEN... CRED CA TU AI FOST FACUTA DIN JIGNIRI! ... RAZI SI JIGNESTI PE ORICINE..CRED CA SI UN CAINE DACA TRECE PE STRADA ..II GASESTI TU CEVA.. OPRESTE-TE ..Caa..STII TU VORBA AIA... SE-NTOARCE ROATA[si s-ar putea sa nu-ti convina]!!! …
    aah..si rasul ala.. :…..hhahahahahah
    mwahahaha
    Avea dreptate dna gabriela cand spunea ca esti diabolica!!!

    :) )))) Buna si tie:) Da intradevar eu sunt Carmen si tin sa precizez ca unii dintre cei care scriu aici sau in alte parti ajung sa fie frustrati din cauza acestui show controversat,sau din cauza unor concurenti:) eu acum dupa atata timp nu fac decat sa ma amuz pe seama celor ca tine care se incurca cand scriu si nu se intelege nimic:) ai incercat sa fii rautacioasa?:))) sau asa ti e felul?:) in fine….ce ai scris mai sus nu ma surprinde deloc chiar ma bucur ca exista si oameni ca tine,ca altfel nu ar mai fi existat personajul “Carmen”:)

    Numai bine iti doresc:)

    Carmen

  3. 31
    Scorpioanca Says:

    Apropo..Shake away..De ce Bravo carmen???..adica..te lauzi singura mai fato.nu stiu da..lauda de sine nu da bine…si sa stii chiar nu inteleg diN FRAZELE:

    bai frate varza carmen asta …..scica scriitoare …ma lasi…si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea …ea e varza domne…..

    uraaaaaaaaaaaaa sa traiasca carmen …..hhahahahahah
    mwahahaha

    ma semnez,
    carmen

    si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea ..[sa stii ca e PREA BUN AURUTU PENTRU TINE!!! DAR.. Adica Ce?!!?!?! .. vrei sa spui ca tu inca nu-l iubesti sau ca zici asta doar ca sa cresti in ochii lumii?? stai linistita..nici nu esti mai apreciata si degeaba te mai Strofoci sa faci pe sfanta..mai fato crede-ma erai si esti o penibila..si acum cand ai fost in vizita la npm3 tot nu ai stiut sa aplanezi situatia..Trebuia tu sa ii etichetezi hainele Andreei? ...STII SA JIGNESTI FARA MOTIV..DOAR PENTRU CA TU ESTI CARMEN... CRED CA TU AI FOST FACUTA DIN JIGNIRI! ... RAZI SI JIGNESTI PE ORICINE..CRED CA SI UN CAINE DACA TRECE PE STRADA ..II GASESTI TU CEVA.. OPRESTE-TE ..Caa..STII TU VORBA AIA... SE-NTOARCE ROATA[si s-ar putea sa nu-ti convina]!!! ;)
    aah..si rasul ala.. :…..hhahahahahah
    mwahahaha
    Avea dreptate dna gabriela cand spunea ca esti diabolica!!!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free