Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3


Carmen a împartasit impresii si a povestit ce s-a mai întâmplat în viata ei dupa ce concursul s-a încheiat.

Carmen a declarat ca îi merge bine, ca a avut îndelung timp pentru a analiza tot ceea ce s-a întâmplat atunci când era în casa Nora pentru Mama. Acum isi da seama ca nu era suficient de deschisa si recunoaste ca uneori era agresiva si îi pare rau. Dupa încheierea concursului s-a reîntors la scoala si s-a reîmpacat cu fostul ei prieten Aurel. A scris un roman de dragoste si se pregateste sa plece în Italia.

Carmen a tinut sa le încurajeze pe fetele care nu au primit flori pentru ca nu este un lucru atât de grav, iar situatia se poate schimba oricând. Carmen i-a felicitat pe Valentina si pe Bogdan fiind de parere ca cei doi se potrivesc. Referitor la Laura si la Roxana, Carmen s-a descoperit în cele doua si le-a sfatuit sa nu se împrieteneasca si sa-si urmareasca scopul pentru ca sunt într-un concurs.

Ce parere aveti despre cele intamplate in viata lui Carmen dupa terminarea emisiunii Nora pentru Mama 2?

33 comentarii la “Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Scorpioanca Says:

    Ma bucur nespus de mult ca, Carmen si-a dat seama ce finut,frumos sincer si baiat de treaba este aurutu. Sper sa nu mai sufere din cauza ei!:) Si sper sa dureze relatia..cu toate ca nu cred=tot din cauza ei[un mic sfat: pentru aurutu:Nu trebuie sa suferi pentru nimeni…iar daca carmen iti face fite din nou..Las-o..Nu merita..NU E PENTRU TINE!!! :D apropo… tu(aurutu) si mama ta ati fost pref mei..carmen mai putin..Prea fitoasa!! Sper sa cititi mesajul asta intr-o zi!:)

  2. 29
    b3atryce Says:

    casa de piatra… imi este mila de aurel

  3. 28
    jeni Says:

    carmen esti o fata superba, imi placa de tine…..esti puternica…

  4. 27
    cristina Says:

    ma bucur pentru ei,formeaza un cuplu frumos,
    si s-a vazut ca pentru Carmen nu au fost bani pe primul loc,caci daca intra in casa pentru bani,sa si casotorea,
    dar imi pare rau caci putea sa castige concursul

  5. 26
    madallina Says:

    bravo carmen!!!esti cea mai tare…ma bucur k te-ai casatorit cu aurutu,sunteti niste scumpici .casa de piatra si multi copii

  6. 25
    andreea Says:

    Ma bucur mult pentru voi k sunteti impreuna. Luptati pentru iubirea voastra si sa va claditi o frumosa relatie bazata in special pe respect si iubire. Camen te apreciez nespus de mult pentru faptul k ti-ai reluat cursurile. Esti o fata inteligenta si chiar nu merita sa fii nevoita sa pleci capul pentru simplul fapt k nu ti-ai terminat liceul. Dar asta e….. traim in Romania si ne ghidam dupa prejudecati. Mi-ar place sa va vad peste cativa ani casatoriti si cu copii.

  7. 24
    Laura Says:

    CARMEN ESTI FOARTE INTELIGENTA SI SIMPATICA.ADINA TE-A TRADAT.S-A INDRAGOSTIT DE VIOREL IN CASA,NU IN IULIE CUM SPUNE EA.TOATE CELE BUNE TIE SI FAMILIEI TALE.

  8. 23
    elene Says:

    carmen esti o fata supertine o tot ASA AI FOST CEA MAI TARE DIN CASA PUP

  9. 22
    baran angela Says:

    Carmen draga, dupa ce ai iesit afara si ai vazut k barbati cu bani nu s.ar pe tine te.ai gandit k e bun aurel k e prost si te iarta cum dupa cateva luni ti.ai dat seama k il iubesti iar?Nu iti e putin rusine ,nu te vezi ce faci si k Aurel e mult prea mult fata de tine?Pacat de el este un baiat deosebit,nu il meriti!

  10. 21
    geo Says:

    ce mai facy

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free