Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3


Carmen a împartasit impresii si a povestit ce s-a mai întâmplat în viata ei dupa ce concursul s-a încheiat.

Carmen a declarat ca îi merge bine, ca a avut îndelung timp pentru a analiza tot ceea ce s-a întâmplat atunci când era în casa Nora pentru Mama. Acum isi da seama ca nu era suficient de deschisa si recunoaste ca uneori era agresiva si îi pare rau. Dupa încheierea concursului s-a reîntors la scoala si s-a reîmpacat cu fostul ei prieten Aurel. A scris un roman de dragoste si se pregateste sa plece în Italia.

Carmen a tinut sa le încurajeze pe fetele care nu au primit flori pentru ca nu este un lucru atât de grav, iar situatia se poate schimba oricând. Carmen i-a felicitat pe Valentina si pe Bogdan fiind de parere ca cei doi se potrivesc. Referitor la Laura si la Roxana, Carmen s-a descoperit în cele doua si le-a sfatuit sa nu se împrieteneasca si sa-si urmareasca scopul pentru ca sunt într-un concurs.

Ce parere aveti despre cele intamplate in viata lui Carmen dupa terminarea emisiunii Nora pentru Mama 2?

33 comentarii la “Vizita lui Carmen (fosta concurenta NPM2) la NPM3”

  1. 1
    mira22 Says:

    IMI PARE RAU CA,CARMEN LA ALUNGAT PE AURELSI SA BALACARIT CU MAMA LUI PE CAND AVEA POSIBILITATEA SA CASTIGE ATATIA BANISI TOT CU AUREL E

  2. 2
    andreea deva Says:

    ma bucur pentru ea:)sper sa ii fie bine in italia

  3. 3
    viki Says:

    ar fi bine sa se destepte, sa-si dea seama cine ii este alaturi,pentru ca sunt sigura ca a crezut ca dupa ce iese din concurs v-a gasi ciini cu colac in coada, si nu a fost asa,
    pacat ca a dat cu piciorul in sansa care i-a oferit-o aurel, si daca din nou o accepta in viata lui inseamna ca este un om extraordinar.

  4. 4
    diana Says:

    da?!?!?!?! chiar s-au impacat ….ce minune……nu-mi cine sa cred..ma bucur pt ea….sper sa-i mearga bine si sa nu se mai certe “ca la usa cortului” cu el si cu mama lui

  5. 5
    mira22 Says:

    nu sau inpacat chiar ea a zis in emisiune ca se inteleg bine vb dar numai poate fi nimik intre ei..

  6. 6
    kandy_girl Says:

    aurel e un baiat k lumea…………merita una mai buna………….

  7. 7
    criss Says:

    ce frumoasa si desteapta este a fost preferata mea,vreau s te vad mai des pe la emisiune pe undeva pe la tv ..:) nuj cums iau legatura cu tine makr un id de mess imi placi f mlt si ma bucur k te-ai impacat cu aurel,este un om extraordinar totusi ai fost rautacioasa cum recunosti si u cu el..merita tot ce ai mai bun el…te pup si sper s vezi asta..

  8. 8
    luissa Says:

    Carmen cu toate ca nu ai fost preferata mea ma bucur din suflet ca te-ai impacat cu Aurutu.DAR SA STI CA MI-AI FOST DRAGA .mai bine mergeai in concurs cu aurutu si acum erai foarte castigata si bani si cu aurutu,dar tot tu ai spus ca esti cam ghinionista si ca nu ai noroc la bani ,pacat meritai.pupici

  9. 9
    maryadin satu mare Says:

    ASTA SE CREDE CEVA SCRITOARE O DETEST,

  10. 10
    shake away Says:

    bai frate varza carmen asta …..scica scriitoare …ma lasi…si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea …ea e varza domne…..

    uraaaaaaaaaaaaa sa traiasca carmen …..hhahahahahah
    mwahahaha

    ma semnez,
    carmen

  11. 11
    viorica Says:

    nu mi-a placut carmen deloc

  12. 12
    andreea arsene Says:

    MI-A PLACUT CATE ODATA CATE ODATA NU

  13. 13
    ramona Says:

    ma bucur pt tine draga Carmen si sper sa fii fericita alaturi de Aurutu pt k eu un baiat dragut,de treaba si care te iubeste mult.va doresc toata fericirea din lume si CASA DE PIATRA pt cand va fi momentul.aveti grija de voi.va pup cu drag Ramona din Oradea.

  14. 14
    st3fania Says:

    nu a fost frumos c i’a facut lu aurel………..cred k se ubex…………altfel nu se impaku……..mai invitatii la tv k’s draguti……….”*

  15. 15
    Yoana Says:

    ma bucur pt carmen.se vede ca a fost singura din casa care chiar a fost sincera:):*

  16. 16
    elekes danusia Says:

    este superba imi pare rau ca nu a castigat concursul NPM2 chiar merita, prin tot ce e trecut

  17. 17
    stela Says:

    Carmen, am urmait nora pentru mama 2 . Esti superba, frumoasa, desteapta si puternica. Te admir !! Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii in tot ceea ce faci.

  18. 18
    elena Says:

    MI-A PLACUT FFFFFFFFMULT CARMEN O TIPA DESTEAPTA CARE A MERITAT SA PARTICIPE LA ACEST CONCURS SI A DOVEDIT CA NU A STST IN CONCURS PENTRU BANI ,DACA VROIA BANII STATEA CU AUREL,,,,,,,,,,,IA LASAT BANII LUI DRAGOS SI LUI D-NA VERONICA…………TATIANA A LUAT PLASA.

  19. 19
    anushqueVl Says:

    foarte frumoasa si desteapta si ai fost preferata mea:*

  20. 20
    nicol Says:

    mi-a placut foarte mult de tine carmen……………………..si app pentru ceilalti care eu comentat e parerea lor,dar daca tu atunci nu ai simtit sa fi cu aurel si acum tiai dat seama ca il iubeste asta e …………………… oricum sa fiti fericiti impreuna………………….si vreau sa imi dai si mie id tau te rog

    esti o frumoasa te pup

  21. 21
    geo Says:

    ce mai facy

  22. 22
    baran angela Says:

    Carmen draga, dupa ce ai iesit afara si ai vazut k barbati cu bani nu s.ar pe tine te.ai gandit k e bun aurel k e prost si te iarta cum dupa cateva luni ti.ai dat seama k il iubesti iar?Nu iti e putin rusine ,nu te vezi ce faci si k Aurel e mult prea mult fata de tine?Pacat de el este un baiat deosebit,nu il meriti!

  23. 23
    elene Says:

    carmen esti o fata supertine o tot ASA AI FOST CEA MAI TARE DIN CASA PUP

  24. 24
    Laura Says:

    CARMEN ESTI FOARTE INTELIGENTA SI SIMPATICA.ADINA TE-A TRADAT.S-A INDRAGOSTIT DE VIOREL IN CASA,NU IN IULIE CUM SPUNE EA.TOATE CELE BUNE TIE SI FAMILIEI TALE.

  25. 25
    andreea Says:

    Ma bucur mult pentru voi k sunteti impreuna. Luptati pentru iubirea voastra si sa va claditi o frumosa relatie bazata in special pe respect si iubire. Camen te apreciez nespus de mult pentru faptul k ti-ai reluat cursurile. Esti o fata inteligenta si chiar nu merita sa fii nevoita sa pleci capul pentru simplul fapt k nu ti-ai terminat liceul. Dar asta e….. traim in Romania si ne ghidam dupa prejudecati. Mi-ar place sa va vad peste cativa ani casatoriti si cu copii.

  26. 26
    madallina Says:

    bravo carmen!!!esti cea mai tare…ma bucur k te-ai casatorit cu aurutu,sunteti niste scumpici .casa de piatra si multi copii

  27. 27
    cristina Says:

    ma bucur pentru ei,formeaza un cuplu frumos,
    si s-a vazut ca pentru Carmen nu au fost bani pe primul loc,caci daca intra in casa pentru bani,sa si casotorea,
    dar imi pare rau caci putea sa castige concursul

  28. 28
    jeni Says:

    carmen esti o fata superba, imi placa de tine…..esti puternica…

  29. 29
    b3atryce Says:

    casa de piatra… imi este mila de aurel

  30. 30
    Scorpioanca Says:

    Ma bucur nespus de mult ca, Carmen si-a dat seama ce finut,frumos sincer si baiat de treaba este aurutu. Sper sa nu mai sufere din cauza ei!:) Si sper sa dureze relatia..cu toate ca nu cred=tot din cauza ei[un mic sfat: pentru aurutu:Nu trebuie sa suferi pentru nimeni…iar daca carmen iti face fite din nou..Las-o..Nu merita..NU E PENTRU TINE!!! :D apropo… tu(aurutu) si mama ta ati fost pref mei..carmen mai putin..Prea fitoasa!! Sper sa cititi mesajul asta intr-o zi!:)

  31. 31
    Scorpioanca Says:

    Apropo..Shake away..De ce Bravo carmen???..adica..te lauzi singura mai fato.nu stiu da..lauda de sine nu da bine…si sa stii chiar nu inteleg diN FRAZELE:

    bai frate varza carmen asta …..scica scriitoare …ma lasi…si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea …ea e varza domne…..

    uraaaaaaaaaaaaa sa traiasca carmen …..hhahahahahah
    mwahahaha

    ma semnez,
    carmen

    si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea ..[sa stii ca e PREA BUN AURUTU PENTRU TINE!!! DAR.. Adica Ce?!!?!?! .. vrei sa spui ca tu inca nu-l iubesti sau ca zici asta doar ca sa cresti in ochii lumii?? stai linistita..nici nu esti mai apreciata si degeaba te mai Strofoci sa faci pe sfanta..mai fato crede-ma erai si esti o penibila..si acum cand ai fost in vizita la npm3 tot nu ai stiut sa aplanezi situatia..Trebuia tu sa ii etichetezi hainele Andreei? ...STII SA JIGNESTI FARA MOTIV..DOAR PENTRU CA TU ESTI CARMEN... CRED CA TU AI FOST FACUTA DIN JIGNIRI! ... RAZI SI JIGNESTI PE ORICINE..CRED CA SI UN CAINE DACA TRECE PE STRADA ..II GASESTI TU CEVA.. OPRESTE-TE ..Caa..STII TU VORBA AIA... SE-NTOARCE ROATA[si s-ar putea sa nu-ti convina]!!! ;)
    aah..si rasul ala.. :…..hhahahahahah
    mwahahaha
    Avea dreptate dna gabriela cand spunea ca esti diabolica!!!

  32. 32
    Carmen Says:

    si mai bate si campii ca e cu aurutu…baiat bun da ea ..[sa stii ca e PREA BUN AURUTU PENTRU TINE!!! DAR.. Adica Ce?!!?!?! .. vrei sa spui ca tu inca nu-l iubesti sau ca zici asta doar ca sa cresti in ochii lumii?? stai linistita..nici nu esti mai apreciata si degeaba te mai Strofoci sa faci pe sfanta..mai fato crede-ma erai si esti o penibila..si acum cand ai fost in vizita la npm3 tot nu ai stiut sa aplanezi situatia..Trebuia tu sa ii etichetezi hainele Andreei? ...STII SA JIGNESTI FARA MOTIV..DOAR PENTRU CA TU ESTI CARMEN... CRED CA TU AI FOST FACUTA DIN JIGNIRI! ... RAZI SI JIGNESTI PE ORICINE..CRED CA SI UN CAINE DACA TRECE PE STRADA ..II GASESTI TU CEVA.. OPRESTE-TE ..Caa..STII TU VORBA AIA... SE-NTOARCE ROATA[si s-ar putea sa nu-ti convina]!!! …
    aah..si rasul ala.. :…..hhahahahahah
    mwahahaha
    Avea dreptate dna gabriela cand spunea ca esti diabolica!!!

    :) )))) Buna si tie:) Da intradevar eu sunt Carmen si tin sa precizez ca unii dintre cei care scriu aici sau in alte parti ajung sa fie frustrati din cauza acestui show controversat,sau din cauza unor concurenti:) eu acum dupa atata timp nu fac decat sa ma amuz pe seama celor ca tine care se incurca cand scriu si nu se intelege nimic:) ai incercat sa fii rautacioasa?:))) sau asa ti e felul?:) in fine….ce ai scris mai sus nu ma surprinde deloc chiar ma bucur ca exista si oameni ca tine,ca altfel nu ar mai fi existat personajul “Carmen”:)

    Numai bine iti doresc:)

    Carmen

  33. 33
    o fata Says:

    Si mie mi-au placut…s-au despartit, din pacate, din nou

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free