Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit


Pana in momentul de fata nici un cuplu nu a rezistat in urma concursului Nora pentru mama:

  1. Ionut si Mihaela s-au casatorit in urma concursului NPM1, urmand sa se desparta la putin timp dupa finalul emisiunii
  2. Alexandra si Cristi nu au dorit sa se casatoreasca in casa Nora pentru mama 2, dar au promis ca o vor face la iesirea din casa…finalul a fost despartirea la nici o zi dupa terminarea emisiunii NPM2…..
  3. In final Tatiana si Dragos castigatorii NPM2 care au finalizat prin casatoria televizata si care isi exprimau sentimentele sincere pe sticla …sunt in prezent despartiti…

In schimb au existat si cupluri care s-au format dupa terminarea emisiunii NPM , si se pare ca se inteleg foarte bine: Viorel si Adina de la NPM2 sunt in prezent un cuplu…sa le uram succes in relatie si poate pe viitor casa de piatra.

Care credeti ca au fost motivele care au dus la despartirea cuplurilor formate in casa Nora pentru mama…se poate vorbi de interes? Astept parerile voastre…

52 comentarii la “Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Monalisa Says:

    Nu inteleg cum pot spune : Am 18-19 anu si vreau sa ma casatoresc cu orice pret? Adica? Sunt in stare sa joace teatru ieftin tot concursul pentru premiu……….la 19 ani nici macar nu esti matur, nu poti fi pregatit pentru o relatie si mai ales o relatie in fata camerelor de luat vederi! Sa fim seriosi!

  2. 29
    Monalisa Says:

    Mi-ar fi placut ca aceste relatii sa reziste, dar din pacate nu a fost asa …………… Tatiana si Dragos nu ar fi putut sa aiba o relatie de viitor pentru ca Dragos era mult prea imatur si nu stia sa se comporte cu o fata………. imi pare rau ca spun asta, dar asta este parerea mea! De ce nu sunt fetele astea naturale? Se vede ca sunt in stare de orice pentru premiul ala!!!!!!!!!!!! Rusine fetelor!

  3. 28
    aliona Says:

    problema a fost premiul….l au castigat ….apoi teatru

  4. 27
    aliona Says:

    ce stire

  5. 26
    mihaela Says:

    da e adevarat

  6. 25
    bubulina Says:

    eu nu cred in aranjamentele astea de cuplu.totul se rezuma la bani si vedetisme.sa numi spuneti mie ca lea fost frica ca mureau fete batrane.hai sa fim seriosi.nici ptr distractie nu au venit ca sunt niste tute care stau ca blegele si cateodata cand nu au ce face se mai cearta.aiurea.

  7. 24
    nico Says:

    de ce nu il aduceti si pe dragos in emisiune sa-si spuna si el punctul de vedere despre tatiana

  8. 23
    nico Says:

    hhh

  9. 22
    luissa Says:

    imi pare tare rau de Tatiana si Dragos ,i-am sustinut pana la capat si i-as sistine in continuare ,mi-as dori sa se impace pt ca se potriveau de minune dar dupa ce capovestit Tatiana ca a luat bataie de la dragos numi venea a crede nu-l vedeam in stare de asa ceva …dar influenta asupra lui a fost foarte mare .Dragos a iubito pe tatriana si invers asta sa vazut……nu poate un om sa se prefaca atat si la telev nu ser vedea asa influentabil ,daca ei stateau separat si nu exista minciuna la mijloc acum erau impreuna.dar sa-l pastreze veronica pt ea.
    Alexandra mia fost draga la inceput dar si acum imi este ,Cristi si cu mama lui sa vazut ca au fost pe interes.

  10. 21
    criss Says:

    doamnee nici nu am stiut si nici nu credeam k se vor despartii,ce rau imi pare,parea k se iubesc…poate lasa un com atat tatiana cat si dragos s ne lamureasca si pe noi de ce au facut asta..pakt,dak au facut asta pt banii e pakt mare!totusi cred k vina a fost a mamei lui dragos..

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free