Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit


Pana in momentul de fata nici un cuplu nu a rezistat in urma concursului Nora pentru mama:

  1. Ionut si Mihaela s-au casatorit in urma concursului NPM1, urmand sa se desparta la putin timp dupa finalul emisiunii
  2. Alexandra si Cristi nu au dorit sa se casatoreasca in casa Nora pentru mama 2, dar au promis ca o vor face la iesirea din casa…finalul a fost despartirea la nici o zi dupa terminarea emisiunii NPM2…..
  3. In final Tatiana si Dragos castigatorii NPM2 care au finalizat prin casatoria televizata si care isi exprimau sentimentele sincere pe sticla …sunt in prezent despartiti…

In schimb au existat si cupluri care s-au format dupa terminarea emisiunii NPM , si se pare ca se inteleg foarte bine: Viorel si Adina de la NPM2 sunt in prezent un cuplu…sa le uram succes in relatie si poate pe viitor casa de piatra.

Care credeti ca au fost motivele care au dus la despartirea cuplurilor formate in casa Nora pentru mama…se poate vorbi de interes? Astept parerile voastre…

52 comentarii la “Fosti concurenti de la NPM2: Tatiana si Dragos s-au despartit”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    kandy_girl Says:

    vedeti ……………..pt bani suntemi capabil pt orice……………..dar nici nu aduce fericirea

  2. 19
    mira22 Says:

    dragos un badaran pe langa tatiana care se vede ca este si din fam.mai bun a si mai desteapta ca el…alceva nu stia decat sa minta la fel ca mama lui

  3. 18
    cosmina Says:

    eram aproape convisa k nu vor rezista impreuna……pt ca in casa toate persoanele se poarta altfel decat ar face-o afara. abia acolo isi arata adevaratul caracter si atunci poti sa ti dai seama dak merita sa ramai cu el/ea. numai acolo, pana atunci nu

  4. 17
    irenne Says:

    Din NPN2 cea mai castigata a fost Carmen, si nu din punct de vedere material, s-a schimbat ca om, la varsta ei avea o baza foarte buna, un vocxabular bogat si o cultura generala vasta, m-am bucurat ca am revazut-o, as vrea sa pot citi cartea pe care a scris-o. De Adina mi se face sila, imi pare rau si de alexandra, Cristi oricum a fost un materialist!
    Tatianei asa ii trebuie, care diferenta de cultura, chiar daca terminase o facultate, nu era mai presus ca Dragos!

  5. 16
    iuliana Says:

    da era de asteptat sa nu reziste casatoria dintre dragos si tatiana de la inceput nu mia placut de dragos si ma intrebam ce a putut sa vada tatiana la un baiat cu asa apucari de baiat de cartier. bine ca cel putin au castigat bani si acuma ii inpart si isi cumpara si ei caca separat evident.
    Cit despre valentina bina ca a iesit ca nu este placuta deloc orcum imi place ca toti vin pentru bani si noi experinte dar nu recunosc.
    ar fi bine sa se voteze in asa fel incit sa nu iasa nimeni sa vedem ce se va intimpla pina la urma .
    Carmen si ia se vedea ca nu are nevoie decit de bani si chiar a recunoscut pe final, bravo ei, nu imi vine sa cred ca sa inpacat cu aurel.
    Cristi cu Alexandra ce sa spun a dat de inteles Cristi ca nu avea degind sa se insoare .

  6. 15
    diana Says:

    ce tare…… eram sigura k cristi si alexandra will break off dupa terminarea emisiunii , tatiana cu dragos la fel pt k se vedea diferenta de cultura dintre cei doi…..

  7. 14
    ANTI steaua Says:

    CUM A PUTUT SA SE SARUTE CU STRAMBUL ASTA…..

  8. 13
    DANILLO Says:

    un DUTOS FALS…….BANI BANI…BANI

  9. 12
    viki Says:

    nu vrem bani, dar n-au tinut cont de sentimente, la cit s-au certat si s-au impacat s-a vazut clar ca fac pasul decisiv pentru bani, daca n-o faceau pt.bani stateau sa vada timp mai indelungat afara sa vada daca are rost casatoria, mi-a placut si imi place in continuare de alex.si cristi, desi si ei faceau acest pas pt.bani daca ar fi avut sanse sa iasa nora sapt.,insa ei nu au facut atita circ,mi-am dorit foarte mult sa se destepte carmen pt.ca aurel ar fi meritat mai mult acest premiu si inplicit si ea pt.ca cum a spus avea nevoie de bani.

  10. 11
    danutya Says:

    de ce dati vina doar pe Dragos sa nu uitam cum il injura Tatiana si cum il scuipa. Mamir ca dragos nu a avut mindria necesara pentriu a respinge asa o femeie care a tirit cu tine p[rin noroi in fata unei tari intregi. Tatiana inca din timpul concursului parea o ţaţă care doar ea avea dreptate.
    Imi pare rău pentru dragoş, trebuia să deschidă ochii un pic mai devreme.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free