Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    Ella Says:

    tine-o tot asa te sustin in continoare esti una dintre preferatele mele pwp :d

  2. 79
    LAvinia Says:

    esti o prefacuta…. la fel k si scorpia de soacrata ///doua lesinate:)) mergetzi aksa k sa nu vi se faca rau :) )

  3. 78
    LAvinia Says:

    fata draga….dute aksa k ne plictisesti …esti oribilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. 77
    micky Says:

    esti varza.se vede ca esti o inculta

  5. 76
    simona-gabryela Says:

    violeta tineo tot asa imi place ca spui lucrurile pe nume si nu jignesti cum face andreea iti doresc ca tu si marian sa fiti fericiti sii vezi ca mi se pare mie ca mama lui nu prea te vrea dar nu se arata ca nare ce face

  6. 75
    p00farin@ Says:

    la cat esti de urata si nesuferita ar fii mai bine sa pleci acasa…nu o sa`ti simtim lipsa:)…si i`ai si pe pampalaii aia doi cu tine (marian si analfabeta de ioana)

  7. 74
    roxy Says:

    Te potrivesti de minune cu Marian si va meritati unul pe celalalt, nici unul nu aveti un IQ prea ridicat. Singura problema este ca Marian sta cu tine doar pentru spectacol si banii din finala pe cand tu chiar il iubesti, dar odata cu plecarea din casa isi va da masca jos si vei vedea si tu “iubirea ce ti-o poarta”. Pana atunci iti doresc succes in a abera cu mesajele pe care le vei trimite in fiecare an despre tine si Marian, despre copilul vostru si ce ti-o mai trece tie prin cap.

  8. 73
    daniel_29 Says:

    tentativa asta de fata pe care o cheama violeta are o fata de radasca cu colti negri.Cand apare in cadru ecranul televizorului meu se crapa si tre sal schimb din 2 in 2 ore.Atat va zic ca fata asta ar trebui sa iasa cat mai repede din casa……..nu o mai suport.

  9. 72
    Lucica Says:

    Esti o uritä,o prefäcutä si pentru ce ai fäcut cu Alex esti ceva care mie si rusine sä iti spun. Ar fi bine sä pleci din casä cä speri lumea cu fata ta.

  10. 71
    ana maria Says:

    violeta imi esti simpatica te potrivesti cu marian si sper sa va intelegeti bn in continuare

Pages: « 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free